1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jamném nerozhodně


Branky


30

Oba týmy vstřelily v prvním poločase po jedné brance. Ve druhé branka nepadla a body se dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Začátek patřil hostům z Nedvědice, kteří ovládali hru ve středu hřiště a vytvořili si několik slibných šancí. Domácím se nedařilo dostat do zápasu, zkoušeli nakopávanou hru a jen minimálně se v první dvaceti minutách dostávali do vápna soupeře. Výjimkou byla šance Mikeše, který svůj únik po levé straně nezakončil optimálně. První branku vstřelili ve 27. minutě hosté, když Jamné zahrávalo rohový kop, který hostující obrana bezpečně odvrátila a rovnou přešla do přečíslení do rozhozené obrany, kdy akci Nedvědice zakončil ideálně Filip Škutchan - 0:1. Domácí reagovali rychle a hned po pěti minutách po krásné akci skóroval nechytatelně Lukáš Varhaník -1:1. Hosté ještě do poločasu několikrát zahrozili, ale další gól již nepadl.

Ve druhém poločase branka nepadla

Druhý poločas přinesl podobné tempo hry, kdy většinu času ovládali míč hosté. Ti se dostali několikrát ke střele zpoza vápna a do několika hlavičkových příležitostí, ale většinou končily jejich střely mimo bránu nebo bezpečně v rukavicích Špejtka. Poté několikrát zahrozili i domácí, ale skóre se opět neměnilo. Zápas mohl rozhodnout v 87. minutě Petr Tlačbaba, který však své sólo z levé strany zakončil nad bránu hostujícího brankáře. Zápas tedy skončil remízou 1:1 a domácí po vlažném startu soutěže bodovali již potřetí v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jamné
Lukáš Varhaník (hráč): V prvním poločase byli lepší hosté, kteří více drželi balon. Do vedení šli bohužel po našem rohu a nedohraném souboji. Po našem gólu jsme se dostali více do hry a s Nedvědicí jsme drželi krok až do konce zápasu. Pro nás dobrý a asi i zasloužený bod.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): Z naší strany hodně nepovedené utkání. Na rozdíl od předchozích zápasů hráčům chyběl pohyb, kombinace vázla a do koncovky jsme se za celé utkání dostali jen párkrát. Na druhé straně důrazní domácí hráči, spousta faulů, mnohé po odehrání míče a teatrální p. rozhodčí, který si pravděpodobně někde zapomněl karty, díky čemuž domácí dohráli utkání s plným počtem hráčů. Dneska jsme si lepší výsledek nezasloužili a s ohledem na výše uvedené bereme s pokorou bod za plichtu.



Sestavy


TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - M. Tlačbaba [-] , J. Kubín [-] , M. Klimeš [-] , J. Florián [-] (61. M. Formáček [-] ) , P. Pavlíček [-] (78. L. Kučera [-] ) , M. Mikeš [-] , V. Formáček [-] , L. Varhaník [-] (70. J. Lokvenc [-] ) , Z. Tlačbaba [-] (46. P. Tlačbaba [-] ) , M. Boháček [-]

SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - M. Pachlopník [-] , R. Šikula [-] , M. Vašíček [-] (74. L. Jirásek [-] ) , F. Škutchan [-] , T. Christian [-] , Š. Kroupa [-] (74. M. Pivovarčík [-] ) , D. Nedoma [-] (89. V. Haviger [-] ) , J. Pachlopník [-] , V. Štefka [-] , J. Sytař [-]

ŽK: 82. V. Štefka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - ZSIHOVICS Tomáš, ČÍŽEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Petr Tlačbaba
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí formu a zaskočí favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů