1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jonáš vystřelil Beranovu tři body


Branky


30

Jediná branka zápasu padla v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

 

Utkání se neslo v soubojovém duchu, i když na kartách to nebylo vidět. Domácí byli v úvodu aktivnějším týmem, ale pozorná obrana hostí byla všude včas nebo zakročil Mezera. Do půlky hosté hru srovnali, ale jejich radost z branky překazil ofsajd. Domácí svoji velkou šanci naopak díky dobrému zásahu Mezery a snaze obránců do branky nedotlačili. Míč se povětšinou pohyboval od vápna k vápnu, ale k žádnému ohrožení branek příliš nedocházelo. První půle tak byla, co se šancí týče docela chudá.

 

Domácí v závěru rozhodli

 

V druhé půli se domácí s postupem času dokázali více prosazovat, ale první pokusy byly zblokovány, jiné zastavily tyč a spojnice. Útoky hostů byli spíše ojedinělé, ale zato nebezpečné, u žádného ale nemusel domácí brankář předvést svůj um. Často chyběl domácím kousek, aby na míč dosáhli, ale nebylo jim přáno. Mezera pak skvěle vychytal domácího střelce a následnou dorážku pak neskutečně přestřelil domácí Mátl. V samotném závěru se o vysoký míč porvali domácí útočníci s obránci, z klubka se míč odrazil do běhu Jonášovi, který křižnou střelou rozjásal domácí a nedovolil další domácí ztrátu - 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Prvních 20 minut jsme hráli dobře, ale vyloženou šanci jsme měli pouze jednu, jelikož hosté dobře bránili a do poločasu srovnali hru. V druhé půli jsme měli míč daleko více pod kontrolou a vytvořili si dost šancí, ale i absolutní tutovka neskončila brankou. Naštěstí Roman Jonáš prokázal instinkt spícího střelce a v předposlední minutě nám vystřelil výhru.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
D. Roudenský [-] - D. Sommer [-] (75. Š. Trnka [-] ) , D. Skála [-] , T. Mátl [-] , M. Kovařík [-] (46. A. Hurin [-] ) , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] , R. Jonáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Vaníček [-] , P. Kittler [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - Z. Smutný [-] (51. D. Mühlfeit [-] ) , F. Košina [-] , Š. Mikulinec [-] , L. Čaloud [-] , M. Jirka [-] , A. Apfelthaler [-] , O. Skryja [-] (82. F. Vrbecký [-] ) , A. Brukner [-] (66. J. Bohdálek [-] ) , D. Drápela [-] , J. Fuxa [-]

ŽK: 73. A. Hurin - 89. F. Vrbecký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - BALOUN Daniel, NOVÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Rumíšek
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Domácí urvou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích