Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy přehrály Radešínku


Branky


22

Domácí trestali laxní bránění hostů a po přestávce si své vedení pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté zahrozili hned v první minutě, když si za obranu naběhl Josef Požár, ale jeho pokus zlikvidoval Střešňák. V 6. minutě využil nedohody v hostující obraně důrazný Ludvík a domácí vedli - 1:0. Za další dvě minuty hostující hráči několikrát po sobě nedokázali odkopnout míč do bezpečí a znovu byli potrestáni Ludvíkem - 2:0. V té chvíli byli domácí na koni a další dvě šance zlkikvidoval Sklenář. V 17. minutě si našel Skryjův centr Daniel Požár a míč dotlačil do sítě - 2:1. Hosté byli více na míči, ale v závěru prvního poločasu znovu vypadli z role. Ve 40. minutě po parádní individuální akci Padrtky dokonal Ludvík hattrick - 3:1. Hned na to prošel hostující obranou jako nůž máslem Juračka a uklidnil domácí - 4:1.

Domácí si vedení pohlídali

Hned po přestávce byl sám před Střešňákem Josef Požár, ale míč do sítě nedostal. Hosté zpevnili obranu a domácí ve druhé půli vůbec nevystřelil na branku. Po ruce ve vápně mohl snížit Skryja, ale z penalty vůbec netrefil bránu. Poté dostal míč za Střešňáka z úhlu Lhoták. Jeho pokus však z brankové čáry vykopl Šibor. Snížit mohl i Blaha, ale v tutovce hlavičkoval vedle. Závěr už domácí zvládli a došli si pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Dnešní utkání jsem zvládli velice dobře. V prvním poločase jsme byli lepší a zaslouženě jsme vedli o tři branky. Ve druhém poločase se nám hra nedařila, soupeř měl penaltu a jednou jsme vykopávali míč z brankové čáry, ale myslím si, že jsme zaslouženě zvítězili. Všem hráčů děkuji za předvedený výkon.

FK TJ Radešínská Svratka
Petr Šustáček (trenér): Věděli jsme, že nás nečeká jednoduchý soupeř a hlavně směrem dopředu má doma velkou sílu. Ale že jim to takto ulehčíme, to jsem nečekal. V první minutě se ocitl sám před brankou Josef Požár, ale čistou gólovku neproměnil, a tak místo toho abychom šli do vedení, tak to bylo v 10. minutě po hrubých individuálních chybách 2:0. Domácí hru trochu zatáhl,i a to vyústilo ve snížení. Místo toho, abychom poločas udrželi a šli do kabin s jednobrankovou ztrátou, přišla opět hruzostrasná tří minutovka, kdy jsme domácím v podstatě darovali 2 gólové příležitosti a oni jimi samozřejmě nepohrdli. Druhý poločas byl z naší strany lepší, ale neproměnili jsme svoje příležitosti. V první minutě opět nedal Požár, poté zahodil penaltu Skryja a minutu na to sice překonal gólmana Lhoták, ale na brankové čáře jej zastoupil obránce. Jen naše tragická koncovka a začátek, potažmo konec prvního poločasu, kdy jsme hlavami někde jinde jen ne na hřišti, tak nás to stalo opět body.



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Střešnák [-] - P. Šmerda [-] (69. R. Prášil [-] ) , S. Padrtka [-] (79. O. Opalenyk [-] ) , P. Bureš [-] (86. R. Padrtka [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , J. Ludvík [-] (86. F. Maršálek [-] ) , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] , E. Šibor [-] , P. Prášil [-]

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - J. Požár [-] (79. M. Mužátko [-] ) , A. Jinek [-] (52. J. Liška [-] ) , D. Novotný [-] , Z. Starý [-] , V. Skryja [-] (79. T. Rous [-] ) , D. Požár [-] , M. Blaha [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , O. Klimeš [-] (52. P. Lhoták [-] )

ŽK: 27. J. Ludvík , 33. D. Juračka - 50. O. Klimeš , 80. M. Mužátko , 88. J. Liška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Ondřej - GREGAR Daniel, UHLÍŘ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 14:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 17:39
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 13:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 07:56
Martin Mužátko

Expert: Josef Požár
Tip experta: výhra hostů

Nic jiného než výhra hostů.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 14:30

Tip: výhra hostů