3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestigólová přestřelka v Lažišti vítěze nepoznala


Branky


28. S. Falář , 57. M. Zelený , 89. M. Zelený (p.) - 50. S. Pelech , 66. J. Šulc , 92. M. Kochma
15

Jednoznačně šlágr čtvrtého kola prachatické okresní soutěže mohli vidět fanoušci v Lažišti, kam přijela rezrva Strunkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd

První poločas začali v lepším rozpoložení hosté, kteří si hned na úvod vytvořili dvě slušně příležitosti, ale ani jedna neskončila za zády domácího brankáře Vašury. Ve 26. minutě navíc přišel zákrok ve vápně na Miroslava Kochmu, po kterém se hostující lavička dožadovala pokutového kopu. Sudí Neumann ale penaltu neodpískal a tak si početná skupinka fanoušků musela na první branku počkat ještě dvě minuty navíc, kdy se po rychlém protiútoku prosadil za domácí Stanislav Falář, který svojí branku stanovil i poločasový výsledek.

Boj až do konce

To druhý poločas začal opět výbornou hrou Strunkovic, které se po přímém kopu dočkali i branky, když míč usměrnil z centru do branky Stanislav Pelech. Remízový výsledek ale netrval příliš dlouho a za dalších sedm minut vrátil domácím vedení Marcel Zelený. Hosté ale též dokázali rychle odpovědět a po divoké pasáži svítilo v 66. minutě na světelné tabuli skóre 2-2, když dělovku Jaroslava Šulce zastavila až síť domácí branky. Když už se schylovalo ke konci utkání, tak přišla 89. minuta a sudí Neumann nařídil za faul pokutový kop pro domácí, který proměnil Marcel Zelený, který si tak připsal druhou branku. Hosté s penaltou nesouhlasili a protesty dokázali přetavit ve vyrovnávací branku. Dlouhý nákop propadl za obranu domácích a své sólo dokonale zakončil Miroslav Kochma. Blaník tak v závěru utkání získal bod za remízu 3-3.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Jiří Kureš - asistent trenéra: Remíza zasloužená pro oba týmy, ale výkon hlavního rozhodčího velmi nepříznivě taktéž na obě dvě strany. Na závěr díky hloučku fanoušků, co přijeli podpořit Benfiku.



Sestavy


FK Lažiště
O. Vašura [-] - M. Domín [-] , S. Falář [-] , V. Matulka [-] , J. Matulka [-] , M. Sýkora [-] , J. Falář [-] , L. Městka [-] , Z. Král [-] , K. Tůma [-] , M. Zelený [-]

TJ Blaník Strunkovice B
L. Trněný [-] - J. Šulc [-] , R. Landgráf [-] , M. Kochma [-] , O. Kochma [-] , O. Jílek [-] , S. Pelech [-] , R. Žurek [-] , R. Kašpar [-] , M. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

ŽK: 33. M. Zelený , 63. J. Falář , 80. K. Tůma , 90. V. Matulka - 35. J. Hálek , 47. M. Kochma , 60. R. Landgráf , 63. O. Kochma .
Hráči zápasu: M. Zelený .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NEUMANN Karel - STUPÁR Marek (N), MIKEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Vladimír Marek
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování po minulé prohře Lažišť. Určitě budou chtít doma bodovat, zápas skončí 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lažistský tým bez Luboše Pecky se zatím hledá a Mexická Benfika, jak se tým hostí přezdívá vhraje.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů