1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 14:00

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První porážka pro Dub! Katem se staly Strunkovice


Branky


12

Druhý ze dvojice sledovaných duelů přišel ve Strunkovicích, kde domácí rezerva vyzvala doposud neporažený Dub. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka!

Kdo nestihl začátek utkání, tak ničeho litovat nemusel. Oba týmy se spíše na hřišti poznávaly a prvních dvacet minut bylo de facto bez ohrožení branek. Ve 24. minutě ale udeřili domácí, když sice brankář Novák ještě střelu Pelecha vyrazil, ale s dorážkou Miroslava Kochmy si už neporadil a domácí šli do vedení. To mohl do konce poločasu navýšit opět aktivní Pelech, ale opět ztroskotal na skvěle chytajícím brankáři hostů.

Druhý poločas měl Dub jasný cíl a body brát sebou domů. Aktivnější hosté dostaly první větší šanci po hodině hry, ale Choďjuš trefil v úniku tyč a o pár minut později prověřil brankáře Kašpara Balogh. Poté opět zahrozili domácí, ale stejně jako v případě Dubu, zabránila domácím ve skórování branková konstrukce. Snahu hostů o vyrovnání narušila následně červená karta Juráše a hra o deseti nenabídla v závěru ani tlak na remízu. Strunkovická rezerva tak ubojovala vítězství 1-0 a stala se prvním týmem, který porazil Dub.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek - trenér: Opět jsme celý týden jen počítali ztráty. Výsledek byl, že nás na začátek zápasu bylo pouze jedenáct s oběma trenéry v základu. Čekali jsme, že nás silní hosté zamknou před vápnem a my se budeme jen bránit. Nic takového se nestalo a v poli jsme měli více hry. Soupeř většinou jen nakopával na dvojici Friš-Balogh. V prvním poločase se nám podařilo jednu šanci proměnit a vedli jsme. Druhý poločas už byl soupeř nebezpečnější, ale jeho největší šance skončila na tyči. Na druhé straně zvonilo břevno po šanci Míši Jílka. Poslední desetiminutovku jsme zvládli s přehledem a soupeře nepustili ani do náznaku nějakého tlaku. Připisujeme si tak velmi důležité body. Pochvalu zasluhuje celý tým.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
A. Kašpar [-] - R. Landgráf [-] , D. Müller [-] , M. Kochma [-] , O. Jílek [-] , J. Hálek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Žurek [-] , R. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - L. Balogh [-] , P. Friš [-] , A. Kravčenko [-] , M. Kadlec [-] , A. Choďjuš [-] , D. Otradovský [-] , L. Vojta [-] , L. Humpolák [-] , P. Půbal [-] , T. Juráš [-]

ŽK: 57. R. Landgráf , 61. O. Jílek , 78. J. Hálek - 55. T. Juráš . ČK: 72. T. Juráš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NEUMANN Karel - HEINZL Václav, BARTÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Strunkovice jsou doma silné a Dub má od začátku soutěže velmi dobrou formu. Oba týmy získají po bodu za remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

V Mexiko aréně se bude hrát zajímavé derby, kdy oba týmy hrají výborně, ale domácí zde neprohrávají.

Tip: výhra hostů