2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:00

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí otočilo duel proti Lažišti


Branky


12

První ze dvou zajímavých duelů pátého kola okresní soutěže na Prachaticku se odehrál ve Vlachově Březí, kam dorazilo Lažiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

Zápas začali aktivněji domácí Kozlíci, kteří hrozili hlavně rychlonohými útočníky. Brankář Vitáček sice první míč nezalepil dokonale, ale postupem času získal potřebnou jistotu a držel své spoluhráče stále na remízovém stavu, Třicetiminutová převaha se postupem vytratila a do hry se dostali i hosté, jejichž útočné akce vedl Josef Falář. Ve 34. minutě přišla konečně první branka. Domácí nezvládli přebrání hráčů v záložní řadě a následný útok skončil až v síti Hodonického branky, když s na centr z kraje vápna vyskočil Martin Domín. Domácí se snažili ještě do poločasu vyrovnat, ale branka hostů odolala.

Obrat!

Druhý poločas ale už Lažiště propadlo a po vypadnutí balonu vyrovnával ranou do odkryté brány Václav Plachta a v 54. minutě se začínalo zase od nuly. Domácí zamkli soupeře na jejich polovině a až na pár výjimek kontrolovali hru. Čas ale plynul a tížená druhá branka ani od jednoho z týmu nepřicházela. Když už to vypadalo na to, že se body budou dělit, tak přišla 86. minuta a na ligový centr Romana Laudy naskočil kapitán domácích František Štoural, který rozradostnil domácí fanoušky. Závěrečný tlak domácí přestáli, a tak Vlachovo Březí slaví tři body za vítězství 2-1.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí B
FCVB: Parádní utkání, ve kterém jsme měli herní převahu, ale chyběla přesnější koncovka. Hosté se ujali vedení, ale druhý poločas jsme ukázali naší sílu a zápas otočili.




Sestavy


FC Vlachovo Březí B
D. Hodonický [-] - V. Plachta [-] , J. Pešek [-] , V. Kautman [-] , F. Šťoural [-] , R. Hůrský [-] , F. Beránek [-] , Š. Kouba [-] , P. Dejmek [-] , R. Lauda [-] , P. Jehlík [-]

FK Lažiště
J. Vitáček [-] - M. Domín [-] , M. Zelený [-] , M. Kolafa [-] , J. Matulka [-] , P. Ostádal [-] , J. Falář [-] , L. Městka [-] , Z. Král [-] , K. Tůma [-] , M. Stupár [-]

ŽK: 72. P. Dejmek , 90. V. Marek - 56. M. Zelený , 88. M. Domín . ČK: 87. P. Důra .
Hráči zápasu: R. Lauda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - HODINA Petr (N), KOUBA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Trápí nás velká marodka a podle toho taky vypadá naše hra, ale po zlepšení v minulém kole si odvezeme ze Březí všechny body za výhru 3:2.

Tip: výhra domácích

Březká rezerva to uhraje za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích