Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 15:00

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Vltavice dělila body s rezervou Vlachova Březí


Branky


13

Sobota přinesla souboj také v Horní Vltavici, kde se fanoušci dočkali šestibrankové přestřelky, která vítěze nepoznala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V devíti?

První poločas nabídl svojí největší šanci hned v úvodu utkání, ale hostující Bartůněk neproměnil, a tak poločas skončil za bezbrankové remízy. Za zmínku tak maximálně stojí početní stav hostů z Vlachova Březí, kteří začátek zápasu nastoupili v devíti a po dvaceti minutách hry přijeli zbylí dva hráči, kteří týmu jeli na pomoc po pracovních povinnostech.

Divočina

Branky začaly padat až ve druhém poločasu a jako první se prosadili po hodině hry hosté zásluhou Radka Hůrského, který vystihl špatnou rozehrávku domácích stoperů. Vedení navíc o čtyři minuty později navýšil z přímého kopu Roman Lauda a zdálo se být, že o bodech bude jasno. Jenže právě střelec první branky, Radek Hůrský, se následně nechal zbytečně vyloučit a domácí se v 77. minutě zásluhou Adama Grubnera dostali na dostřel. Hosté ale opět dostali možnost přímého kopu, a ten i podruhé v utkání proměnil deset minut před koncem Roman Lauda. Závěrečné minuty ale patřili domácím, kteří se tlačili za vyrovnáním. Nebezpečné protiútoky vyvrcholily v 86. minutě, kdy se po autovém vhazování zmocnil míče ve vápně Jiří Štěrba a vstřelil kontaktní branku utkání. Vyrovnání měl na noze David Tesař, ale toho od skórování zastavil obránce Plachta, který si pár minut na to poradil pomocí skluzu s dalším nebezpečným protiútokem. Právě obránce Vlachova Březí byl ale vyrovnávací trefy, kdy v samotném závěru nejprve prohrál souboj o míč a poté už nedostihl Václava Hundsnurscher, který ranou pod břevno rozpoutal radost domácí příznivců.

Horní Vltavice tak vybojovala s B týmem Vlachova Březí bod za remízu 3-3.



Ohlasy k zápasu



FC Vlachovo Březí B
FB FCVB: Sobotní zápas B týmu měl snad všechno, co si člověk může představit. Utkání začali kluci o devíti lidech, a i přes početní nevýhodu měli na noze vedoucí branku, kterou ale Bartůněk nedal. Po dvaceti minutách hry dorazily „posily“ v podobě Plachty s Beránkem, ale ani ty nepřinesly vidinu úvodní branky utkání, kterou mohli během pětačtyřiceti minut přidat oba týmy. Druhý poločas nabídl naopak gólové hody, které započal po chybné rozehrávce domácích Radek Hůrsky brankou v 59. minutě. O čtyři minuty později navíc vedení navýšil Roman Lauda, jehož přímý kop skončil v síti domácích. Slibně rozjetý zápas ale narušila zbytečná červená karta, kterou obdržel Radek Hůrský a následně domácí snížili po gólu, kterému podle hostujících borců předcházela ofsajdová situace. Na tuto branku ale odpověděl parádním způsobem Roman Lauda, který podruhé přesně zamířil z přímého kopu. Závěr ale patřil domácí Vltavici, která dokázala přidat dvě branky a utkání tak skončilo za remízového stavu 3-3.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
A. Wimberský [-] - S. Kordík [-] , S. Horzov [-] , V. Hundsnurscher [-] , P. Koloman [-] , D. Pavlyshynets [-] , A. Grubner [-] , D. Tesař [-] , M. Štěrba [-] , L. Psotka [-] , D. Halabrín [-]

FC Vlachovo Březí B
J. Kouba [-] - F. Beránek [-] , J. Kouba [-] , V. Plachta [-] , V. Le [-] , J. Pešek [-] , F. Šťoural [-] , J. Noha [-] , R. Bartůněk [-] , R. Lauda [-] , R. Hůrský [-]

ŽK: 30. J. Štěrba , 43. A. Grubner - 43. R. Bartůněk , 56. J. Kouba , 66. R. Hůrský . ČK: 66. R. Hůrský .
Hráči zápasu: R. Lauda .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - VOLDŘICH Karel (N), LAUDA Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 21:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:57
Václav Plachta

Expert: Šimon Kouba
Tip experta: výhra hostů

Budeme chtít zvládnout tento duel, ale bude to těžké, 0-3.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 13:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 13:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 06:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:58

Tip: výhra hostů

Jasná výhra hostí.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:17
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů