Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Branková přestřelka pro Štáblovice


Branky


13

Domácí po dvaceti minutách vedli o dvě branky, ale Kozmice se nevzdaly a srovnaly skóre. Vstup do poločasu pak vyšel lépe opět domácím, ale hosté opět rychle srovnali. Rozhodlo se v závěrečné dvacetiminutovce, kdy dali domácí tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o dvě branky, Kozmice do poločasu vyrovnaly

Oba týmy letos postoupily do okresního přeboru, takže to byl souboj nováčků. Navíc pro Štáblovice to byl historicky úplně první zápas v okresním přeboru. Vstup do zápasu vyšel lépe domácímu družstvu, které se ujalo dvoubrankového vedení. Štáblovice šly do vedení po jedenácti minutách, když nahrávku Sedláčka uklidil do prázdné branky Fruncek – 1:0. Za devět minut pak byl faulován v pokutovém území Panáček a Laovský zkušeně proměnil penaltu – 2:0. Kozmice se ale nevdzávaly a dokázaly během pěti minut vyrovnat skóre. Kozmice nejdříve snížily ve 28. minutě, když centr Tesky dopravil do brány Galdia – 2:1. Za pět minut si oba situaci zopakovali a Galdiovi se podařilo vyrovnat – 2:2. Poločas tak skončil nerozhodně.

Štáblovice rozhodly třemi góly v závěrečných sedmnácti minutách

Hned zkraje druhé půle se domácí dostali do vedení, když odražený balon dopravil důrazně přes hostujícího obránce do sítě Fruncek – 3:2. Kozmice za chvíli ale opět vyrovnaly, když dostal míč do běhu Galdia a přeloboval gólmana Martinka – 3:3. Pak přišly dva klíčové okamžiky zápasu. Domácí trenér Hochgesandt poslal na trávník Mecnera, který se mu odvděčil dvěma góly a asistencí. Druhý kličový okamžik bylo střídání hostujícího stopera Šmalce kvůli zranění, který do té doby skvěle organizoval hostující obranu. Domácí toho využili ke vstřelení tří branek. V 73. minutě vypracoval střídající Mecner akci pro Veřmířovského, jenž pokořil brankáře Lýka – 4:3. Za pět minut po rohovém kopu Minarčíka skóroval hlavou Mecner – 5:3. Výhru domácích pak potvrdil sedm minut před koncem Mecner, jenž poslal prudkou střelu přímo pod břevno – 6:3. Štáblovice si pak už první historickou výhru dokázaly zkušeně pohlídat.

 

Štáblovice v příštím kole jedou do Štítiny. Kozmice zajížději do Dolních Životic. 



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Zápas byl z naší strany zbytečně nervózní, zbytečnými chybami jsme hostům darovali branky. Navíc jsme se hodně trápili v koncovce a spoustu šancí jsme ještě zahodili. Určitě jsme byli lepším týmem a vyhru beru za zaslouženou. Přesto si myslím, že umíme hrát daleko lépe.

TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Podle mě to byl hratelný soupeř. Sice jsme prohrávali o dvě branky, ale dokázali jsme po dvou totožných akcí vyrovnat. Ve druhém poločase jsme ale dostali opět rychlou branku, ale rychle jsme se vrátili do zápasu. Pak se nám ale zranil stoper Šmalec, což byl klíčový moment, protože jsme ho neměli kým nahradit a pak domácí dali rychle tři branky a bylo po všem.



Sestavy


SK Štáblovice
A. Martínek [-] - L. Veřmiřovský [-] , M. Laovský [-] , D. Tesař [-] (57. J. Mecner [-] ) , J. Fruncek [-] (75. R. Jedlička [-] ) , M. Gračanin [-] , M. Sedláček [-] , O. Panáček [-] (69. O. Ruso [-] ) , P. Heinzke [-] , M. Konvička [-] (57. T. Kříž [-] ) , M. Potíž [-] (69. O. Minarčík [-] )

TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - T. Gai [-] , J. Galdia [-] , D. Hruška [-] , T. Teska [-] , J. Toman [-] , A. Miketta [-] (46. T. Petřík [-] ) , J. Mlýnek [-] (69. R. Velc [-] ) , M. Daněk [-] , Z. Šmalec [-] , J. Holeček [-]

ŽK: 45. M. Potíž , 88. L. Veřmiřovský .
Hráči zápasu: M. Sedláček - J. Galdia .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - KANIA Jaroslav, LAGAN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Štáblovice po letech konečně postoupili a zahrají si okresní přebor. Tým mají dobrý a posílený. První domácí zápas si užijí a bez problémů vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích