1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov ve své premiéře vydoloval bod proti silným Stěbořicím


Branky


13

První půle i přes tlak hostů skončila bezbrankově. Ve druhé se hosté ujali vedení, ale domácí vyrovnali. Když pak hosté nedali v závěru penaltu, tak zápas skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Rezerva Slavkova po svém postupu do okresního přeboru přivítala na svém hřišti mužstvo ze Stěbořic. Favorizovaní hosté v prvním poločase svou běhavostí dělali domácím hráčům velké starosti. Do největší hostující šance se v prvním poločase dostal po půlhodině hry Dietrich, který rozezvučel pouze tyčku slavkovské svatyně. Jinak hosté hrozili hlavně střelami z dálky. Domácí fotbalisté se za celý první poločas do vyložené šance nedostali, a byli rádi, že poločas skončil bezbrankovým stavem. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostující družině. Do vedení se hosté dostali sedm minut po přestávce, když se ve skrumáži v domácím pokutovém území nejlépe zorientoval Kokošek a chladnokrevně vystřelil míč do sítě – 0:1. Slavkov se ale nevzdával, v 61. minutě z otočky poslal Nikola Štýbar míč do běhu na svého bratra Filipa, který střelou k tyči nedal Štěpánovi Kramnému žádnou šanci – 1:1. Slavkov pak mohl strhnout výhru na svou stranu, ale Borunský z přímého kopu napálil pouze břevno a míč se pak od čáry vrátil do hřiště. Hosté pak dvakrát nastřelili tyčku. Jednou to byl kapitán Martin Fiedler, podruhé Konečný. Stěbořice pak dostaly v 83. minutě velkou šanci strhnout výhru na svou stranu, když si Kokošek chytře na Obludníkovi vybojoval penaltu. Veterán Čavera si ale při pokutovém kopu vylámal zuby na brankáři Borčovi. Zápas pak už dospěl k remíze.

 

Slavkov v příštím kole jede do Žimrovic. Stěbořice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Pro nás to byl první zápas v okrese po třinácti letech, takže jsme nevěděli, co od toho čekat. Takže za mě bod dobrý. Musím ale přiznat, že Stěbořice byly lepší´na balonu, a v prvním poločase nás k ničemu nepustili. Druhý poločas už jsme byli rovnocennějším soupeřem. Sedm minut před koncem naštěstí ale hosté nedali penaltu.

TJ Sokol Stěbořice
Roman Ondráček (asistent trenéra): V prvním poločase jsme byli lepší, a domácí jsme k ničemu nepustili, ale nastřelili jsme tyčku. Ve druhém jsme se sice ujali vedení, ale domácí hned vyrovnali. Pak jsme dali ještě dvě tyčky a neproměnili jsme penaltu. Podle mě jsme tu body ztratili.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - B. Malček [-] , D. Slavík [-] (34. D. Vícha [-] ) , J. Obludník [-] , T. Rubý [-] - M. Kostera [-] , J. Král [-] , A. Honka [-] (63. O. Marek [-] ) , J. Borunský [-] (80. T. Vícha [-] ) - N. Štýbar [-] (63. A. Najser [-] ) , M. Slunský [-] (53. F. Štýbar [-] )

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - D. Burda [-] (67. J. Fiedler [-] ) , M. Šeuer [-] , M. Dietrich [-] (77. M. Šimon [-] ) , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] , V. Konečný [-]

ŽK: 67. B. Malček - 20. M. Došla , 89. F. Kramný .
Hráči zápasu: J. Borunský - M. Došla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAVELEK Karel - HLADÍK Miroslav, KARTOUS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

První domácí zápas v okrese a hned derby. Věřím, že je domácí lodivod dostatečně namotivuje a všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů