0:1
(0:1)
2. L. Fajkus (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře hostů rozhodl hned ve druhé minutě Fajkus


Branky


2. L. Fajkus (p.)
14

Žimrovice se ujaly vedení už na začátku zápasu a do konce utkání svůj těsný náskok dokázaly udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice šly do vedení

Ve svém prvním domácím utkání nové sezóny přivítaly Dolní Životice mužstvo ze Žimrovic. Úvodní půlhodina hry patřila hostující družině, když jí vyšel snově úvod zápasu, když Ondřej Černý poslal dlouhý míč na Lukáše Škrobánka, jehož střela skončila na ruce domácího hráče a rozhodčí nařídil penaltu, kterou s přehledem poslal do brány Fajkus – 0:1. V osmé minutě se dostal ke střele z osmnácti mterů opět Fajkus, ale tentokrát zacinkal jen tyčku domácí branky. Ve 23. minutě pak po centru Hoppa na zadní tyči minul branku agilní Fajkus. Po půlhodině hry se začali osmělovat i domácí. Do největší šance se dostal Jiří Tengler, kterého vychytal brankář Kříž. Poločas tak skončil těsnou výhrou Životic.  

Skóre se už nezměnilo

Začátek druhého poločasu začal opatrně z obou stran. Pak se pomalu do tlaku dostávala domácí družina. Tlak byl ale platonického rázu, a končil před žimrovickým vápnem. Naopak hosté varáželi k rychlým kontrům, které byly nebezpečné. V 55. minutě našel Ondřej Černý, který našel smolaře Fajkuse, který napálil míč opět jen do břevna. Za sedm minut nabil Lukáš Škrobánek Fajkusovi, který ale zase mířil jen do břevna. Dotřetice břevno, tentokrát se po rohovém kopu dostal míč k Lukačovičovi, ale opět míč skončil na brankové konstrukci. V závěru pak domácí hráli vabank a deset minut před koncem se dostal do velké šance z úhlu Jiří Tengler, ale Kříž mu pokus vyrazil nohou. V poslední desetiminutovce měli ještě domácí pár závarů, ale bez kýženého efektu.

 

Dolní Životice budou příští kolo hostit Kozmice. Žimrovice přivítají Slavkov.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): V prvním poločase měli více ze hry hosté. Ve druhém jsme se zlepšili, sice to úplně nebylo ono, ale na tomto výkonu chceme pomalu stavět do budoucna.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (hrající trenér): Úvod nám bvyšel skvělě, kdy prvních třicet minut jsme dominovali. Pak se to vyrovnalo, přesto jsme byli nebezpečnější než domácí fotbaisté. Výhra je zasloužená, jen nás mrzí, že jsme špatnou koncovkou z toho udělali drama až do konce.



Sestavy


FK Dolní Životice
J. Otipka [-] - J. Leifert [-] (62. F. Elbl [-] ) , J. Tengler [-] , M. Tengler [-] , T. Štrbík [-] , J. Vlček [-] (64. M. Hanák [-] ) , D. Kosmál [-] , S. Krajčír [-] (52. V. Mareta [-] ) , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] , P. Pohaněl [-]

TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - M. Hopp [-] , F. Paláček [-] (90. D. Lakomý [-] ) , L. Fajkus [-] (91. J. Schauer [-] ) , L. Škrobánek [-] (93. A. Dušek [-] ) , J. Ondřej [-] (89. J. Schauer [-] ) , M. Režnar [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-] , P. Škrobánek [-]

ŽK: 45. J. Leifert , 48. L. Štrbík , 91. M. Hanák - 29. J. Ondřej , 34. L. Škrobánek , 83. L. Fajkus .
Hráči zápasu: L. Štrbík , M. Tengler - O. Černý , M. Režnar .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra hostů

Těžký nedělní čas, ale kvalita je na straně Žimrovic a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích