2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice podruhé v sezóně vyhrály o jednu branku


Branky


16

Žimrovice se během chvilky dostaly do dvoubrankového vedení. Slavkov před poločase snížil. Ve druhé půli už branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

Žimrovice v úvodním domácím zápase přivítaly mužstvo ze Slavkova. V úmorném vedru se hrála vyrovnaná partie. V úvodní čtvrthodině hry se obě mužstva spíše oťukávala. Pak domácí trošku přidali a vsítili v rychlém rozmězí dvě branky. Ve 32. minutě poslal Lukačovič míč na Fajkuse, který si udělal jednoho hostujícího obránce, natáhl si míč na roh velkého vápna a střelou na zadní tyč pokořil Makovického – 1:0. Za dvě minuty vedly domácí už o dvě branky, když Jakub Černý obelstil dva hráče a vysunul do úniku Lukáše Škrobánka, který zkušeně prostřelil Makovického – 2:0. V závěru poločasu se podařilo Slavkovu snížit, když se odražený balon dostal k Filipu Štýbarovi, na jehož pokus byl brankář Šehovič krátký – 2:1.

Skóre se už nezměnilo

I úvod ruhého poločasu byl opatrný z obou stran. Pak se začala obě mužstva pomalu osmělovat. V první velké šanci se ocitl domácí Jakub Černý, ale na brankáře Makovického nedokázal vyzrát. V další příležitosti se objevil opět Jakub Černý, ale jeho střela jen těsně minula hostující tyčku. Na druhé straně se řítil z levé strany úplně sám na Šehoviče, ale neuspěl. Stejně se vedlo i Malčekovi za chvíli později. Čtvrhodinu před koncem utekl po levé straně domácí Fajkus, kterému se podařilo přehodit i brankáře, ale oblouček skončil na břevně. Deset minut před koncem střílel z velké dálky Filip Štýbar, ale mířil těsně vedle. V závěru sice hosté ještě zlusili domácí přitalčit, ale dostali se jen k pár centrům do pokutového území, ze kterých se ale nic neurodilo.

 

Žimrovice v příštím kole jedou do Vávrovic. Slavkov bude hostit Kozmice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Prvních patnáct minut jsme se neuměli dostat do tempa, ztráceli jsme balony, a nic jsme kloudného nevymysleli. Od patnácté minuty jsme se zlepšili, a dali jsme dva rychlé góly. Bohužel v závěru poločasu jsme inkasovali. Úvod druhého poločasu byl opatrný. Pak jsme měli tři šance, které jsme nedali. V závěru už jsme to ukopali a jsem rád, že jsme vybojovali tři body.

TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistentr trenéra): Vyrovnaný zápas. Domácí se prosadili po individuálních akcích, kdy zakončili po souboji 1 na1. My jsme snížili po odraženém balonu ze střely (Štýbar Filip). Rozdíl byl, že jsme se ve vápně nedokázali prosadit při zakončení. Pro nás trpká prohra, ze které si musíme vzít ponaučení a příští týden bodovat. Nejlepší nás hráč: F. Štýbar



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] (86. J. Schauer [-] ) , J. Ondřej [-] (90. D. Lakomý [-] ) , M. Režnar [-] , J. Černý [-] (73. A. Dušek [-] ) , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-] , P. Škrobánek [-]

TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] - D. Slavík [-] , B. Malček [-] , D. Kubala [-] , T. Rubý [-] (64. O. Marek [-] ) - J. Král [-] (40. M. Slunský [-] ) , D. Vícha [-] (52. J. Obludník [-] ) , F. Štýbar [-] , M. Kostera [-] - A. Najser [-] , N. Štýbar [-] (70. L. Ulrich [-] )

ŽK: 66. F. Paláček , 81. D. Šehovič - 53. T. Rubý , 90. D. Kubala , 92. M. Kostera .
Hráči zápasu: L. Škrobánek - F. Štýbar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HEIDER Roman (N), OCETNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra domácích

U B týmů je vždy otázkou v jaké sestavě dojede a jak moc pomůže A mužstvo. Každopádně Slavkov v prvním kole senzačně obral o body favorita. Myslím si, že o to více budou Žimrovice připravené a nepodcení tento zápas. Výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích