3:3
(1:0)
58. L. Fajkus (p.)
86. J. Černý
89. D. Hertel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice přišly o tříbrankový náskok


Branky


13. J. Chryczyk , 49. F. Mrusek , 55. J. Lichovník - 58. L. Fajkus (p.) , 86. J. Černý , 89. D. Hertel
14

Vávrovicew si během zápasu vypracovaly tříbrankový náskok, o který přišly v poslední půlhodině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

Vávrovice přivítaly netradičně v neděli mužstvo ze Žimrovic. V paté minutě po přihrávce Chryczyka nastřelil Jakub Lichovník břevno hostující branky. Na druhé straně nastřelil David Hertel pouze brankáře Tesaře. Hned vzápětí domácí otevřeli skóre. Vávrovice se dostaly do vedení po třinácti minutách hry, když Jakub Lichovník našel na rohu šestnáctky Chryczyka, který lobem obstřelil brankáře Šehoviče – 1:0. Do přestávky sice byly Vávrovice více na míči, ale nebezpečnější byly Žimrovice. Lukáš Škrobánek opět ztroskotal na gólmanovi Tesařovi. PO nahrívce Hoppa Paláček opět nevyzrál na Tesařovi. V závěru poločasu se neprosadil ani Fajkus. 

Vávrovice vedly o tři branky, Žimrovice vyrovnaly

V úvodu druhého poločasu pak zahrával Chryczyk standardku, na kterou si naběhl Mrusek a hlavou zavěsil míč do sítě – 2:0. David Hertel mohl snížit, ale mířil pouze do tyče. V 55. minutě dal Chryczyk přesný balon na Jakuba Lichovníka, kterému nechal brankář Šehovič odkrytý prostor, do kterého umístil balon – 3:0. Po třetí brance se zdálo, že je definitivně rozhodnuto. Žimrovice ale nehodily flintu do žita. Za dvě minuty byl ve vápně faulován David Hertel a Fajkus s přehledem nařízenou penaltu poslal do sítě – 3:1. Hosty to nakoplo a dostali se do hry a v závěru zápasu se jim podařilo srovnat. V 86. minutě pak skončila střela Jakuba Černého asi z třiceti metrů u pravé tyčky – 3:2. V samém závěru pak centr Ondřeje Černého poslal hlavou do brány David Hertel a zajistil hostům bod – 3:3.

 

Vávrovice v příštím kole jedou do Kozmic. Žimrovice budou hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Vedli jsme o tři branky, a pak odpískal podle mě rozhodčí penaltu která nebyla, a to hosty dostalo do hry. Navíc jsme pak od sedmdesáte minuty fyzicky odpadli a závěr jsme nezvládli psychicky. Tohle jsme měli udržet.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Vyšel nám závěr, ale neměli jsme to dopustit do tohoto stavu. Protože kdybychom proměnili šance, co jsme měli předtím, tak by byl klid.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - T. Šenk [-] (50. O. Halátek [-] ) , D. Klein [-] , O. Levák [-] , M. Schoppik [-] - J. Lichovník [-] , T. Štencel [-] (73. F. Šenk [-] ) , J. Chryczyk [-] (88. M. Lagan [-] ) , V. Pchálek [-] - J. Lichovník [-] (81. V. Lagan [-] ) , F. Mrusek [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - J. Hertel [-] , M. Hopp [-] , P. Škrobánek [-] (46. R. Hrbáč [-] ) , F. Paláček [-] (63. J. Ondřej [-] ) , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] , M. Režnar [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] (63. J. Černý [-] ) , D. Hertel [-]

ŽK: 66. J. Chryczyk , 87. F. Mrusek , 88. F. Šenk - 18. L. Fajkus , 35. J. Lukačovič , 49. D. Šehovič , 49. M. Hopp , 92. J. Ondřej .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BUKOVSKÝ Josef, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra domácích

Bude to bezpochyby vypjatý zápas, a ačkoli jsou aktuálně Žimrovice v dobré formě, tak věřím, že Vávrovice zužitkují výhodu domácího prostředí a soupeř odjede s prázdnou. Utkání skončí výsledkem 3:2.

Tip: výhra domácích