J. Šrom 92.
1:2
(0:1)
20. R. Kokošek
83. M. Došla (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 15:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Stěbořice


Branky


92. J. Šrom - 20. R. Kokošek , 83. M. Došla (p.)
14

Stěbořice po poločase vedly o jednu branku. Ve druhém přidaly další z penalty. Domácí snížili až v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

V derby zápase přivítaly Litultovice mužstvo ze Stěbořic. V úvodní dvacetiminutovce o něco více tlačily Litultovice. Jejich tlak vedl k šanci Šroma, jehož střelu vyrazil gólman Štěpán Kramný do tyčky. Vedení se ujala hostující družina po dvaceti minutách, když dlouhý balon Došly si našel Kokošek, který nasadil jesličky brankáři Toporčákovi – 0:1. Do konce poločasu pak zazdili hosté několik šancí. Hned po brance neproměnil samostatný nájezd Jamnický. Po půlhodině hry centr Jakuba Fiedlera poslal hlavou mimo brankovou konstrukci opět Jamnický. Další příležitost nedal Kokošek a po něm ani Burda.

Oba soupeři dali po jedné brance

Litultovice vstoupily lépe i do druhého poločasu. Přibrzdilo je pak vyloučení Tenglera v 63. minutě. Hosté apk mohli přesilovku využít, když v 70. minutě už mířila střela Jamnického do branky, ale domácí obránce stačil vykopnout ještě míč do bezpečí. Na druhé straně se do pološance dostal kapitán Šrom, ale orazítkoval pouze tyčku.  Hosté pak deset minut před koncem zápasu vybojovali penaltu, když byl ve vápně faulován Kokošek. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Došla – 0:2. Domácí ale nehodili flintu do žita a snažili se s výsledkem ještě něco udělat. V 87. minutě se neujala standardka Drápala. V nastavení pak brankářToporčák pasem ze středu hřiště našel na hranici vápna Šroma, který si odstavil protihráče a umístil svou střelu nechytatelně k tyči – 1:2. Navíc už ale domácím nezbyl čas.

 

Litultovice jedou příští kolo do Žimrovic. Stěbořice budou hostit Bohuslavice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Podali jsme o dost lepší výkon než v minulém utkání, bohužel naše nadšení a snažení utnul ve druhém poločase hlavní rozhodčí fatální hrubou chybou. Lidé, kteří takto škodí fotbalu, by ho opravdu neměli dělat.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Změnili jsme rozestavění a kluci na sto procent dodrželi taktiku, kterou jsme si řekli. V prvním poločase jsme se trápili v koncovce. Ve druhém nám paradoxně uškodilo jejich vyloučení, kdy jsme spíše bránili. Z naší strany to nebyl pohledný fotbal, ale počítají se body a ty my máme.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - O. Adamčík [-] (85. L. Včelka [-] ) , M. Drápal [-] , J. Šrom [-] , T. Veselý [-] (46. J. Pavlíček [-] ) , A. Vaculík [-] (74. M. Hopp [-] ) , T. Steuer [-] (46. A. Mičkal [-] ) , Š. Šťavík [-] (85. M. Varyš [-] ) , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , J. Tengler [-]

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - D. Burda [-] (90. O. Fidler [-] ) , V. Graca [-] , M. Šeuer [-] , M. Dietrich [-] (72. P. Fiedler [-] ) , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] , M. Jamnický [-] (76. M. Paleta [-] ) , J. Fiedler [-] (34. M. Šimon [-] ) , M. Fiedler [-] , J. Raschka [-]

ŽK: 10. T. Steuer - 53. R. Kokošek , 79. P. Fiedler , 85. M. Fiedler . ČK: 62. J. Tengler .
Hráči zápasu: O. Adamčík - R. Kokošek , M. Došla .
Počet diváků: 173. Rozhodčí: VRBA Martin - HLADÍK Miroslav, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra hostů

První dva zápasy Lutultovic by se daly přirovnat k horské dráze, zatímco Stěbořice jsou konzistentní. Odhadnout výsledek takového zápasu není snadné, ale věřím, že si to hosté zezadu pohlídají, a k tomu přidají pár branek. Konečný výsledek tipuji 1:3 pro Stěbořice.

Tip: výhra hostů