3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina po výhře nadále kraluje tabulce


Branky


15

Štítina se v zápase třikrát prosadila a porazila rezervu Slavkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Vedoucí tým tabulky ze Štítiny přivítal na svém hřišti mužstvo ze Slavkova. Hosté přijeli bez spousty hráčů základní sestavy, a vsadili na obrannou taktiku, kdy hráli v bloku a snažili se varážet k rachlým brejkům. Domácí byli od začátku lepším týmem, ale v koncovce se jim moc nedařilo. Velké šance spálili Sakmar a Vavrečka. Neprosadil se ani ze standardky Majewski. Do vedení se dostali domácí v 11. minutě, když si Sakmar navedl míč doprostřed hřiště a jeho střela s přispěním teče hostujícího hráče zaplula do sítě – 1:0. Domácí pak pálili daslší šance. Hosté mohli domácí za nepoměňování šancí potrestat ve 20. minutě, když Slunský nahrál pod sebe Pavelkovi, který ale míč do brány nedostal. Poločas tak skončil těsným náskokem domácí družiny. 

Štítina vedení navýšila

Ve druhém poločase se obraz hry na trávníku vůbec nezměnil. Domácí tlačili. Vypracovali si několik rohů, ale bez efektu. Šance zavraždili opět Sakmar, Bartusek, Vavrečka. Sakmar dokonce z jedné střely nastřelil i tyčku. Neujal se ani přímý kop Grigarčíka, který mířil vedle branky. Hosté se dostali do jednoho smrtícího brejku, ale Pavelka dokázal důležitým zákrokem vychytat gólman Martin Vitásek. V 73. minutě se hostům zranil stoper Vícha a domácí to dokázali využít ke vstřelení dvou branek. Patnáct minut před koncem zápasu domácí rychle rozehráli přímý kop z půlky na Majewského, který míč hrudi sklepl na Marka Vitáska, jenž poslal balon do protipohybu brankáře Borče – 2:0. Třetí pojistku pak domácí dali šest minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když si Bartusek hodil míč na střed a poslal míč na opačnou stranu, než šel gólman Borč – 3:0.

 

Štítina jede příští kolo do Vávrovic. Slavkov bude hostit Hlavnici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Byl to od nás dobrý zápas. Náš problém ale byl to, že jsme nedokázali prměnit své šance, když jsme spoustu střel namířili nad branku. Soupeř byl houževnatý, v devíti bránil, naštěstí nám to tam třikrát spadlo, a vyhráli jsme.

TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Kluky musím pochválit, protože o proti minulému kolu jsme měli mínus deset lidí. Věděli jsme, že jedeme k prvnímu celku tabulky. Snažili jsme se proto hrát v bloku a na brejky. Myslím, že jsme soupeře potrápili. Myslím, že na tomto výkonu můžeme stavět.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Vavrečka [-] (72. O. Kurka [-] ) , M. Sakmar [-] (90. J. Grussmann [-] ) , A. Bartusek [-] , M. Vitásek [-] , R. Grigarčík [-] , D. Vala [-] , P. Kunczik [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Majewski [-] , V. Trušina [-]

TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - D. Kubala [-] , T. Vícha [-] (73. L. Soška [-] ) , Š. Žilka [-] , Š. Rychlý [-] - M. Slunský [-] , O. Marek [-] , F. Štýbar [-] , M. Kostera [-] , L. Ulrich [-] - D. Pavelek [-] (66. J. Cahel [-] )

ŽK: 14. J. Majewski - 44. M. Kostera .
Hráči zápasu: O. Kurka , V. Trušina , P. Kunczik - D. Borč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRETSCH Adam - MEIER Milan, STŘÍLKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Drápal
Tip experta: výhra domácích

Štítina je zatím stoprocentní a jsou za mě určitě jednim z favoritů na postup. Slavkovu určitě pomůžou i hra i z Áčka, ale přesto to stačit nebude. Zápas skončí 3:1 pro domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích