1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice zaslouženě vyhrály v Březové


Branky


87. T. Křenek - 5. M. Krayzel , 50. V. Šenk , 74. M. Krayzel , 90. V. Vavrečka (p.)
15

Těškovice se brzy ujaly vedení. Svou výhru pak navýšily ve druhé části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Březová ve svém druhém domácím zápase přivítala družstvo z Těškovic. Těškovice se dostaly do vedení už v páté minutě, když kapitán Vladimír Šenk poslal mezi stopery míč na Matěje Krayzela, jenž nedal Hromadovi žádnou šanci – 0:1. Těškovice pak nadále držely taktovku hry pevně ve svých rukou. V 9. minutě po centru Solnického zamířil Illík jen do rukavic brankáře Hromady. Březová se osmělila po deseti minutách, ale střela Chlebíka skončila nad hostující brankou. Pak vykryl Hromada střelu Kupky, a Illík o pár chvil později nedosáhl na centr Daniela Krayzela. Po půlhodině hry se dostal k další střele Chlebík, ale Krčmář jeho pokus chytil. Za pět minut pak po centru Kupky se míč odrazil do Vavrečky znovu ke Kupkovi, který ale netrefil cílené zařízení. Za minut skončila střela Illíka rohovým kopem. Z něj pak střelu Strojila tečoval Daniel Krayzel a Hromada byl na místě. Březová pak přestřelila po přímem kopu hostující branku. Poločas pak zakončila křižná střela Jana Šenka, kterou vyrazil brankář Hromada na roh.

Těškovice vedení navýšily

Druhý poločas začaly Těškovice šancí Kupky, jehož střela skončila nad brankou. Chybu domácí obrany využil pak ke střele Matěj Krayzel, ale Hromada jeho pokus bravurně vyrazil na roh. Další branku přidaly Těškovice pět minut po pauze, když Matěje Krayzela po nahrávce od Strojila dokázal ještě Hromada vychytat, ale Vladimír Šenk poslal pohotově chytrým lobem míč do kasy – 0:2. Hned za minutu pak bomba Strojila skončila na boční síti. Na druhé straně vypálil vedle Řehulka. Po hodině hry po nahrávce Vladimíra Šenka byla střela Strojila sražená na roh. Domácí pak zahrozili opět střelou Řehulky a výpadem Tomáše Křenka. Čtvrhodinu před koncem poslal Strojil do úniku Matěje Krayzela, který lišácky přehodil brankáře Hromadu – 0:3. V 78. minutě prodloužil aut Jedličky Kupka na nabíhajícího Vladimíra Šenka, který přestřelil bránu. Domácí pak stříleli Řehulkou nad branku. V 82. minutě po centru Daniela Krayzela pálil z voleje vedle Vavrečka. Tři minuty před koncem dostal za obranu míč Tomáš Křenek, který využil nedorozumění brankáře a obránce a pohotově poslal míč obloučkem do sítě – 1:3. V poslední minutě je pak v domácím vápně sražen Vilém Krayzel a Vavrečka zkušeně proměnil penaltu – 1:4.

 

Březová bude příští týden hostit Stěbořice. Těškovice přivítají Štáblovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Byl to hodně nepovedený zápas. Hráli jsme hodně špatně, a hostům vše vycházelo. Odráželi se k nim balony, dobře nás dostupovali, a vyhrávali osobní souboje. My jsme neměli ani moc šancí. Byla to od nás bída.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Díky dobré kombinační hře jsme domácí přehrávali, vytvořili jsme si více brankových šancí a hlavně jsme některé z nich dokázali proměnit. Po X-letech jsme tak prolomili smůlu z hřiště v Březové a konečně tam vyhráli.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Kostera [-] , L. Chlebík [-] (81. J. Urbánek [-] ) , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , M. Faika [-] , D. Řehulka [-] (89. J. Sommer [-] ) , M. Šustek [-] , T. Křenek [-] , K. Turek [-] (64. A. Krejčiřík [-] ) , J. Kříž [-]

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - M. Krayzel [-] (77. L. Brož [-] ) , V. Vavrečka [-] , D. Illík [-] (83. V. Krayzel [-] ) , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] (81. J. Krayzel [-] ) , P. Kupka [-] , O. Strojil [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , T. Rek [-] (46. P. Jedlička [-] )

ŽK: 68. J. Kostera - 38. O. Strojil , 58. M. Krayzel , 66. V. Vavrečka , 85. D. Krayzel .
Hráči zápasu: M. Krayzel .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - SEDLÁČEK Adam, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Martin Drápal
Tip experta: remíza

Březové se na podzim zatím daří, ale pokud budou Těškovice v plné sestavě, budou dělat domácím problémy, proto dávám remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích