4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice nedaly Březové šanci


Branky


8. J. Černý , 26. L. Fajkus (p.) , 67. L. Fajkus , 75. L. Škrobánek
14

Domácí dali v prvním poločase dva góly. Stejnou porci přidali i ve druhém a vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o dvě branky

Žimrovice na svém domácím trávníku přivítaly mužstvo z Březové. Domácí fotbalisté na hřišti dominovali a hosty skoro k ničemu nepustili. Už v páté minutě se dostal za obranu Lukáš Škrobánek, ale nyvazrál na hostujícího brankáře Hromadu. V osmé minutě domácí otevřeli skóre, když Lukáš Škrobánek poslal míč na Jakuba Černého, který si jej potáhl do vápna a ze třinácti metrů poslal balon o zadní tyčku do brány – 1:0.  Další branku přidali domácí ve 26. minutě, když Hrbáč zakombinoval s Hoppe, dostal se do vápna a byl zde faulová. Penaltu s ledovým klidem poslal do brány Fajkus – 2:0. V další šanci se objevil o minutu později Lukáš Škrobánek, který získal po chybě hostů míč, ale střelou pouze zacinkal na hostující tyčku. Ve 34. minutě po nahrávce Fajkuse pak se snažil o lob z hranice vápna Režnar, ale míč skončil vedle brány.

Žimrovice výhru pojistily

Ve druhém poločase si Žimrovice zkušeně hlídaly svůj dvoubrankový náskok a Březová se prakticky nezmohla na odpor. Domácí navíc přidali další dvě branky do hostující sítě. Dvacet pět minut před koncem na levé straně Paláček dal míč Fajkusovi, jenž si obešel obránce a navedl si jej blíže k brance a zasunul míč na zadní tyč – 3:0. Čtvrthodinu před koncem odcentroval zprava Ondřej Černých a na zadní tyči stojící Lukáš Škrobánek hlavou poslal míč na vzdálenější tyč – 4:0. V závěru zápasu mohli hosté zaznamenat aspoň čestný úspěch, ale Chlebík nastřelil pouze žimrovickou tyčku. 

 

Žimrovice jedou v příštím kole do Stěbořic. Březová bude hostit Kozmice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Po celý zápas jsme byli lepší, měli jsme i další šance, a i když to nebylo z naší strany úplně ono, tak naše výhra je zcela zasloužená.

TJ Vítěz Březová
Tomáš Křenek (útočník): Není vůbec co komentovat.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] (74. P. Novák [-] ) , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] (80. A. Dušek [-] ) , R. Hrbáč [-] , M. Režnar [-] (80. D. Lakomý [-] ) , J. Černý [-] (74. J. Ondřej [-] ) , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-] , P. Škrobánek [-] (52. F. Paláček [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - T. Pecka [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , M. Faika [-] , L. Chlebík [-] (86. Š. Urbánek [-] ) , M. Šustek [-] , T. Křenek [-] , P. Křenek [-] (74. . Urbánek [-] ) , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 28. J. Černý , 65. L. Škrobánek - 60. P. Křenek , 87. M. Šuhajík .
Hráči zápasu: L. Škrobánek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - KYJOVSKÝ Tomáš, HEIDER Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Žimrovice na domácí půdě Březovou k ničemu nepustí a body si nechají doma. Výhra bude těsná.

Tip: výhra domácích