4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2023 17:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávku lépe zvládly domácí Těškovice


Branky


12. V. Krayzel , 38. J. Šenk , 65. O. Strojil , 89. P. Kupka - 55. J. Leifert
14

Těškovice po prvním poločase vedly o dvě branky. Životicím se podařilo snížit na začátku druhého poločasu. Těškovice ale pak dvěma góly potvrdily své vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o dvě branky

Těškovice v dohrávce hostily mužstvo z Dolních Životic. Zápas byl odložen kvůli svatbě kapitána domácích Vladimíra Šenka, který do zápasu zasáhl tentokrát až v poslední dvacetiminutovce. Domácí začali lépe a už ve 2. minutě vysunul Jan Šenk za obranu Matěje Krayzela, jehož pokus brankář Figura vykryl. Figura pak i na dvakrát zlikvidoval střelu Vavrečky. V 5. minutě skončila po přímém kopu hlavička hostů nad brankou. Po dvanácti minutách se domácí dostali do vedení, když po dlouhém autu Strojila vznikl v hostujícím pokutovém území závar, v němž se nejlépe zorientoval Vilém Krayzel a zasunul míč do sítě - 1:0. Za dvě minuty pak prostrčil míč Vavrečka na Matěje Krayzela, který udělal dlouho kličku brankáři, ale střelu do branky pak kopl do bezpečí hostující obránce. Ve 22. minutě minul střílená centr hostujícího Jiřího Tenglera Mareta. Za pár okamžiku skončiloa sražena střela Viléma Krayzela u kopaček Matěje Krayzel, jenž z pěti metrů přestřelil. Po půlhodině hry pak minula technická střela Vavrečka bránu. Pak se neujal ani přímý kop Jana Šenka a ani individuální akce Juchelky. Ve 38. minutě ale už domácí branku vsítili, když Juchela přistrčil míč Janu Šenkovi, který umístil svou střelu přesně k tyči - 2:0. Dolní Životice se pak dostaly do dobré příležitosti, když Dušek nahrál Maretovi, který ale nakonec šanci pohrdl. V závěru pak ještě hosté dvakrát vystřelili vedle branky.

Těškovice vedení navýšily

Úvodních patnáct minut druhé půle patřilo hostům. Přesto se do první příležitosti dostal Vilém Krayzel, jeho pokus vyrazil gólman Figrura. Hosté pak z tlaku vytěžili snížení, když Jiří Tengler poslal míč do vápna, kde jej pohotovou tečí nadzvedl nad brankáře Krčmáře Leifert - 2:1. Po hodině hry skončil pokus Kupky nad hostující brankou a střely Strojila a Vavrečky zblokovala hostující defenziva. Přímý kop domácích pak vytáhl zpod břevna gólman Figura. V 65. minutě zatáhl míč podél šestnáctky Strojil a prudkou střelou k levé tyči pokořil brankáře Figuru. Hosté pak začali hrát na tři útočníky, ale k ničemu vážnějšímu to nevedlo. Naopak domácí mohli deset minut před koncem navášit skóre, když po nahrávce Solnického vyrazil Figura jasnou tutovku střídajícímu Vladimírovi Šenkovi. V 81. resp 85. minutě skončili střely hostujícího Procházky a po něm Duška nad domácí brankou. V poslední minutě si na dlouhý sut domácího Strojila naběhl Kupka a střelou z voleje pečetil domácí výhru - 4:1.

 

Těškovice jedou příští kolo do Žimrovic. Dolní Životice přivítají Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Aktivní hrou jsme si vytvořili více brankových šanci, které jsme pak dokázali hlavně střelecky proměnit. Body tak zůstávají zaslouženě doma.

FK Dolní Životice
Jiří Tengler (hráč): Standardní zápas v Těškovicích na umělce, která vyhovovala domácím, kteří na ní umějí hrát. My jsme si v prvním poločase nechali dát hloupý gól, a pak nás domácí přehrávali a dali druhou branku. Začátek druhého poločasu patřil nám, dali jsme kontaktní branku. Bohužel jsem pak opět dostali zbytečný gól a zápas se pak už dohrával. Výhra domácích je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - M. Krayzel [-] , D. Juchelka [-] (75. L. Brož [-] ) , V. Krayzel [-] (71. V. Šenk [-] ) , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Kupka [-] , O. Strojil [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] (63. T. Rek [-] ) , V. Binar [-]

FK Dolní Životice
R. Figura [-] - P. Dušek [-] , J. Tengler [-] (72. A. Košárek [-] ) , J. Leifert [-] , F. Elbl [-] (81. J. Otipka [-] ) , P. Pohaněl [-] , M. Tengler [-] , M. Pumr [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] (75. T. Štrbík [-] ) , L. Štrbík [-]

ŽK: 38. O. Strojil - 62. L. Štrbík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HENNIG Antonín - HLADÍK Miroslav, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra domácích

Doma jsme silní, tudíž tři body zůstanou v Těškovicich.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích