3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina potvrdila roli favorita a porazila Březovou


Branky


28. D. Vala , 60. M. Sakmar , 61. D. Vala
14

Štítina vedla po půli o jednu branku. Ve druhé přidala další dvě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Vedoucí celek tabulky ze Štítiny přivítal na svém hřišti mužstvo z Březové. Hosté přijeli do Štítiny v hodně okleštěné sestavě a vsadili po celý zápas na defenzivní taktiku. V prvním poločase ve směru dopředu skoro nic nevyprodukovali. Domácí hned od počátku měli zápas pod svou kontrolou. V první šanci se po rohovém kopu Grigarčíka dostal k zakončení Majewski, ale nohou přestřelil branku. Do další šance se probíjel Sakmar, ale nevyzrál na brankáře Hromadu. Štítina prosadila až po půlhodině hry, když si pro sebe získal balon Vala, který si jej z levé strany posunul do středu a bombou nedal brankáři Hromadovi žádnou šanci – 1:0. Další branku domácích neuznal rozhodčí, který po nahrávce Marka Vitáska odmával ofsajd Valovi. 

Štítina vedení navýšila

I ve druhémk poločase pokračoval na trávníku stejný obrázek hry jako v prvním poločase. Další branku pak domácí přidali po hodině hry, když špatnou nahrávku hostí vystihl Vala, který pak míč prostrčil na Sakmara, který se na brankáře Hromadu řítil z boku a poslal míč mezi jeho nohy a tyčku – 2:0. Hned za pár sekund využil Vala toho, že hosté přestali hrát v domnění, že rozhodčí odpíská nastřelenou ruku, vzal míč a v samostatném nájezdu zkušeně pokořil brankáře Hromadu – 3:0. Pak se do zakončení dostala i Březová, ale Kříž neuspěl. Domácí pak mohli přidat branku Sakmarem a Kurkou, ale jejich zakončení nebylo přesné. V závěru ještě mohl korigovat Kříž, ale ani on nezamířil do černého.

 

Štítina jede příští kolo do Stěbořic. Březová bude hostit Hlavnici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Byli jsme po celý zápas lepším týmem, Hosté se soustředili na bránění, a vystřelili snad dvakrát za zápas. Zápas jsme tak měli pod kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Přijeli jsme to odehrát. Chybělo nám hodně hráčů základní sestavy, takže jsme přijeli s výrazně defenzivní taktikou. Vzadu nám to ještě jakž takž šlo, ale dopředu jsme toho moc nevymysleli.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Vitásek [-] (76. F. Graf [-] ) , M. Sakmar [-] , M. Vitásek [-] , T. Těžký [-] (72. O. Kurka [-] ) , R. Grigarčík [-] , D. Vala [-] , P. Kunczik [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Majewski [-] , P. Hora [-] (46. D. Vavrečka [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Faika [-] , M. Šustek [-] , J. Slezák [-] , Š. Buda [-] , M. Szabo [-] , J. Urbánek [-] (66. K. Turek [-] ) , T. Pecka [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

Hráči zápasu: F. Graf , P. Dřizgevič , D. Vala , M. Sakmar - J. Kostera .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - MIGOTA Tomáš, HENNIG Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra domácích

Štítina nemá konkurenci v okresním přeboru a doma určitě opět vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů