Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vydřely výhru v Kozmicích


Branky


14

Stěbořice sice vedly o dvě branky, ale domácí do poločasu stačily vyrovnat. Ve druhém poločase strhli hosté výhru na svou stranu až v poslední čtvrthodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Kozmice na svém domácím hřišti přivítaly mužstvo ze Stěbořic. Zápas začal tyčkou domácích. Pak na dvacet minut převzaly otěže zápasu Stěbořice. Nejdříve nastřelil tyčku Jamnický. Stěbořice se ujaly vedení po čtvrthodině hry, když Konečný nahrál pod sebe na Kokoška, který uviděl ještě lépe postaveného Jakuba Fiedlera, jenž už měl lehkou práci – 0:1. Za deset minut dokázali hosté prostrčit míč za obranu na Kokoška, který prostřelil brankáře Kovala – 0:2. Kozmice pak začaly postupně hru vyrovnávat. Ve 27. minutě se probíjel do vápna domácí Gai, kde spadnul a domácí se dožadovali penalty, ale rozhodčí nechal hru pokračovat. Závět prvního poločasu patřil domácím, kterří dokázali vyrovnat. Šest minut před poločasem pak sklepl Galdia míč pro kapitána Gaie, který dokázal přelobovat gólmana Štěpána Kramného – 1:2. Těsně před odchodem do kabin se po straně uvolnil Mlýnek, jenž odcentroval do vápna na Tomana, který z otočky napálil míč do sítě – 2:2.

Stěbořice rozhodly

Do druhého poločasu vstoupily lépe Kozmice. V 53. minutě prodloužil kapitán Gai míč hlavou na Tomana, který přehodil brankáře Štepána Kramného, ale míč zamířil nad branku. Domácí pak hosty nadále tlačili a ti nebyli se schopni dostat moc do utkání a začala se na jejich kopačky vkrádat nervozita. Nakonec hosty zachránila poslední čtvrthodina. Čtvrthodiny před koncem zápasu se dostal odražený míč k Šindelářovi, který se nerozpakoval a poslal je umístěnou střelou k tyči a brankář Koval se na míč marně natahoval – 2:3. Domácí pak přeskupili řady a začali hrát vabank. V samotném závěru pak vletěl do otevřené obrany domácích Jamnický a definitivně pojistil hostům tří body, když doslova protlačil míč za záda Kovala – 2:4.

 

Kozmice jedou v příštím zápase do Žimrovic. Stěbořice budou hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Škoda, tenhle zápas jsme určitě neměli prohrát. Stěbořice byly určitě hratelné. Sice se dostaly do vedení, ale my jsme jejich náskok do poločasu smazali. Ve druhém bych si dovolil říct, že jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsme dostali náhodný gól, a pak v závěru ještě jeden. Chybí nám zkušenosti, ale ty postupně každým zápasem získáváme, tak snad to bude jen lepší.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Sami jsme si zápas zkomlikovali, když jsme neudrželi dvoubrankový náskok. Ve druhém poločase jsme byli strašně nervózní, hráli jsme tragicky, a zbytečně jsme po sobě vulgárně řvali. Za to bych se chtěl domácím fotbalistům a fanouškům omluvit, že to museli poslouchat. I z té bídy jsme pak naštěstí dali třetí branku. Pak to soupeř otevřel a my přidali ještě jednu. Výhru jsme vydřeli.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
D. Koval [-] - M. Volný [-] (69. A. Miketta [-] ) , J. Toman [-] , R. Paluv [-] , T. Gai [-] , J. Galdia [-] , J. Mlýnek [-] (86. R. Velc [-] ) , D. Hruška [-] , Z. Šmalec [-] (50. M. Guřan [-] ) , J. Holeček [-] , M. Daněk [-]

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - M. Šeuer [-] , J. Šindelář [-] , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] (90. M. Šimon [-] ) , P. Čavera [-] , M. Jamnický [-] , J. Fiedler [-] (86. J. Raschka [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , V. Konečný [-]

ŽK: 70. P. Čavera , 90. R. Kokošek .
Hráči zápasu: T. Gai , J. Toman .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra hostů

Stěbořice budou chtít držet krok s čelem tabulky a v Kozmicích musí vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů