0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice si veze všechny body z Březové


Branky


13

Hlavnice rozhodla o své výhře gólem z patnácté minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o jednu branku

Březová ve svém dalším domácím zápase přívitala mužstvo z Hlavnice. Hosté přijeli ve značně okleštěné sestavě. Do branky musel jít hráč z pole Ochrana a do pole dokonce trenér Nowický. Březová sice byla opticky lepším týmem, ale do pevně zfomrované obrany hostů se nedokázala dostat. Navíc hosté domácí zaskočili po čtvrthodině hry, když Pasterňák vyslal do samostatného nájezdu Lodňánka, který zkušeně pokořil brankáře Hromadu - 0:1. Domácí pak byli jako opařeni, a hosté pak ještě mohli skóre navýšit opět Lodňánkem, který ale na Hromadu tentokrát nevyzrál. 

Skóre se už nezměnilo

Hned zkraje druhého poločasu se dostal do velké šance hostující Pasterňák, ale zacinkal pouze na tyčku domácí brány. V dalším průběhu poločasu vypadal obrázek hry tak, že Březová tlačila, a Hlavnice se obětavě bránila a domácí skoro k ničemu nepustila. Navíc sama využívala každé možné příležitosti k rychlým brejkům. V nich ale dvakrát ztroskotal na brankáři Hromadovi Tomáš Liška. Domácí si největší šanci zápasu vypracovali v poslední desetiminutovce, když po rohovém kopu orazítkoval Kříž hlavou tyčku. Hlavnice pak už bojovností tři body udržela. 

 

Březová jede příští zápas do Jakartovic. Hlavnice bude hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Martin Šuhajík (hráč): Bez trénunku toho moc nenaděláme. Sice jsme byli více na balonu než soupeř, ale z tlaku jsme se do žádné vetší šance nedostali. Soupěř dal brzy branku, a my jsme pak nebyli schopni se přes jejich obranu dostat. Souoeř mohl výhru z brejků i navýšit.

Družba Hlavnice
David Nowický (hrající trenér): Kluci bojovali jako lvi. Fotbal je ale hodně nevyzpytatelný. My jsme hráli jen v jedenácti, v brance byl hráč. Bojovali jsme, a výhru jsme vydřeli. Myslím si, že je spravedlivá, protože jsme měli více gólovek než soupeř.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šuhajík [-] , M. Faika [-] , M. Šustek [-] , L. Chlebík [-] , Š. Buda [-] , M. Szabo [-] , K. Turek [-] (73. J. Urbánek [-] ) , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

Družba Hlavnice
D. Ochrana [-] - J. Steyer [-] , O. Pasterňák [-] , D. Nowický [-] (48. I. Zemek [-] ) , P. Jaksch [-] , M. Grygar [-] , L. Lodňánek [-] , J. Kaván [-] , O. Haas [-] , P. Haas [-] , T. Liška [-]

ŽK: 39. L. Chlebík , 89. M. Šuhajík , 89. J. Kostera , 91. M. Szabo - 28. O. Pasterňák .
Hráči zápasu: J. Hromada - D. Ochrana .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: WYSOGLAD Ondřej - LYČKA Lumír (N), HAAS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Doufám, že i přes mou absenci konečně podruhé v sezoně zvítězíme a připíšeme si tři body.

Tip: výhra domácích