Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová po dlouhé době vyhrála


Branky


14

Březová po první půli vstřelila o jeden gól více než Jakartovice. Ve druhém poločase hosté jednou brankou výhru pojistili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o jednu branku

Jakartovice ve svém dalším domácím zápase přivítaly mužstvo z Březové. V prvním poločase se hrála docela vyrovnaná partie, kdy hosté dali o jednu branku více než domácí. Březová se ujala vedení už po třech minutách, když šel zleva sám na brankáře Trávníčka Buda, a zkušeně zakončil – 0:1. Domácí vyrovnali po osmnácti minutách, když rohový kop propadl ke zcela osamocenému Piatkevičovi, který už měl lehkou práci – 1:1. Za tři minuty už ale hosté opět vedli, když centr Budy z první napálil do sítě Kříž – 1:2. Ve 26. minutě poslal Kříž nahrávku mezi obránce na Tomáše Křenka, který prostřelil Trávníčka na přední tyči – 1:3. Po půlhodině hry dlouhý aut domácího Horváta našel ve vápně Piatkaviče, který opět uklízel do prázdné branky – 2:3.

Březová výhru potvrdila

Ve druhém poločase se domácí sice snažili. Hráli dlouhé nakopávané míče, ale hostující obrana tyto pokusy spolehlivě pokryla. Hosté byli hodně nezbezpěční z brejků. Dvakrát šel sám na brankáře Trávníčka hostující Tomáš Křenek, jendou si na něm vylámal zuby střídající Slezák. Z mnoha brejků pak vyšel hostům vyšel ten v 63. minutě, když Chlebík narýsoval kolmici pro Budu, který nezaváhal a pokořil brankáře Trávníčka – 2:4. Březová si pak už tři body vzít nenechala.

 

Jakartovice jedou v příštím kole do Stěbořic. Březová bude hostit Štáblovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Náš tým postihlo klíčové oslabení o Poštulku (smích). V prvním poločase byl zápas vyrovnaný, a my jsme opět hostům nahráli na jejich tři branky. Ve druhém si to hosté hlídali, a nás k ničemu nepustili. Navíc hráli na brejky a jeden jim vyšel.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Byl to zvláštní zápas. Domácí hrozili z dlouhých autů, které nám dělali potíže. V prvním poločase to bylo vyrovnané, a mohlo to být i 3:3. Ve druhém poločase domácí jen nakopávali, ale k ničemu se nedostali. My jsme hrozili z brejků. Jeden nám vyšel. Mohli jsme ale dát o dva až tři góly více. Z naší strany to nebylo nic světoborného, ale zvládli jsme to.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Trávníček [-] - A. Němec [-] (65. R. Holub [-] ) , J. Piatkevič [-] , P. Anděl [-] (83. M. Šovčík [-] ) , M. Pluschke [-] (73. P. Bosák [-] ) , J. Hlaváč [-] , P. Horvát [-] , P. Lacko [-] , F. Havlíček [-] , A. Kreisl [-] , T. Šupák [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - T. Pecka [-] (46. J. Slezák [-] ) , M. Šuhajík [-] , M. Faika [-] , M. Šustek [-] , L. Chlebík [-] (70. K. Turek [-] ) , Š. Buda [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

Hráči zápasu: J. Piatkevič - Š. Buda , M. Šustek .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, KAŠE Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 21:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:38
Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

Souboj týmů, které zatím vítěznou formu vůbec nenabraly. Jakartovice se nachází v hluboké krizi, ze které se neumí dostat. Březová ovšem formu taky nemá. V tomto souboji je těžké tipovat vítěze, avšak když budu vycházet z výkonů, které oba týmy předvedly v zápasech, které jsem viděl, tak více věřím hostujícímu týmu.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 05:48

Tip: výhra hostů