Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka neměla vítěze


Branky


2. D. Pavelek , 15. N. Štýbar , 44. J. Borunský , 83. F. Štýbar - 17. D. Klein , 41. D. Kubala (vl.) , 69. F. Mrusek , 80. F. Mrusek
14

V zápase padlo osm branek. Každý z týmů dal čtyři a zápas skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov v dalším domácím zápase hostil mužstvo z Vávrovic. Začátek zápasu jednoznačně lépe vyšel domácí družině. Slavkov se dostal do vedení už po pár sekundách, když střelu Nikoly Štýbara dorazil za záda gólmana Tesaře Pavelek – 1:0. Další branku mohl ve 13. minutě přidat Honka, ale nemířil přesně. Po čtvrthodině hry se po centru Kostery prosadil hlavou neomylně Nikola Štýbar – 2:0. Vávrovice snížily za dvě minuty, když střelu Jakuba Lichovníka ještě brankář Makovický vyrazil, ale na pohotovou dorážku Daniela Kleina byl už krátký – 2:1. V dalším průběhu se hrál fotbal nahoru dolů. Pět minut před přestávkou vyvezl Daniel Klein míč před vápno, a jeho střela tečoval do vlastní sítě Kubala – 2:2. Těsně před odchodem do kabin poslal domácí do vedení střelou z otočky Borunský – 3:2.

Vávrovice otočily, Slavkov vyrovnal

Hned zkraje druhého poločasu mohl navýšit skóre po centru Kunce střídající Gavenda, který ale nedosáhl na jeho nahrávku. V 67. minutě se objevil ve stoprocentní šanci po nahrávce Kostery za obranu Honka, ale mířil těsně vedle branky. A platilo známé pravidlo nedáš dostaneš. Dvacet minut před koncem po centru Daniela Kleina přistrčil Chryczyk míč patičkou na Mruska, který srovnal – 3:3. Deset minut před závěrečným hvizdem rozhodčího poslal Chryczyk míč pod sebe na Mruska, který propálil Makovického – 3:4. Vyrovnat mohl pak Borunský, ale jeho střelu brankář Tesař vykryl. Slavkovu se podařilo vyrovnat za dvě minuty, když odražený míč vrátil do sítě Filip Štýbar – 4:4.

 

Slavkov jede v příštím kole do Litultovic. Vávrovice jedou do Těškovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Rychle jsme vedli dva nula a to nás ukolébalo a přestali jsme úplně hrát. Když vedeme 2:0 tak si to musíme pohlídat. Opět zápas, který jsme ztratili. Vávrovice mají vyborné individuality a kluci jako Lichovník, Klein, Mrusek nebo Chryczyk jsou na okres nadstandardní. Chybí nám síla na balonu, sebevědomí. Vzadu to hrajeme jak profesoři a směrem dopředu nám chybí koule. Teče nám do bot, nic nevzdáváme a musíme se rvát dál.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Hrál se zápas nahoru dolů s mnoha brankami na obou stranách. Rozhodčí bohuželk zápasu povolil uzdu, takže to bylo docela divoké.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] - D. Kubala [-] , B. Malček [-] , M. Kostera [-] , D. Vícha [-] (57. M. Soška [-] ) - L. Kunc [-] (74. L. Soška [-] ) , A. Honka [-] , J. Borunský [-] , F. Štýbar [-] - D. Pavelek [-] (57. M. Slunský [-] ) , N. Štýbar [-] (46. M. Gavenda [-] )

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , T. Šenk [-] , O. Levák [-] , O. Halátek [-] - M. Schoppik [-] (70. ) , F. Šenk [-] (63. M. Klein [-] ) , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] - F. Mrusek [-] , J. Chryczyk [-] -

ŽK: 88. A. Honka - 53. F. Šenk .
Hráči zápasu: A. Honka - D. Klein .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: RUČKA Jakub - KYJOVSKÝ Tomáš, BORČ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 21:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:38
Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

U Slavkova záleží na tom, kolik hráčů jim na zápas dorazí, kolik hráčů jim pomůže z áčka, a jestli dorazí bratři Štýbarové. Tohle všechno by mohlo hrát v jejich prospěch. Vávrovice se můžou spolehnout na svou ofenzivní dvojici Mrusek a Lichovník, která je hrozbou pro každou obranu. V tomto utkání budu více věřit hostujícímu týmu, který zvítězí těsným rozdílem.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:12

Tip: výhra hostů