T. Gai 37.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice rozhodly ve druhé části


Branky


37. T. Gai - 40. M. Krayzel , 50. D. Krayzel , 65. M. Krayzel
14

Po vyrovnaném poločase, daly Těškovice dva góly a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Kozmice ve svém sobotním domácím zápase přivítaly mužstvo z Těškovic. Těškovice měly v prvním poločase územní převahu. Již v 6. minutě uvolnil Daniel Krayzel za obranu Vladimíra Šenka, který udělal kličku vybíhajícímu gólmanovi Lýkovi, ale míč směřující do prázdné branky vykopl domácí na roh. V 9. minutě byl faulován před vápnem Vladimír Šenk. Přímý kop z jeho kopačky skončil nad brankou domácích. V 10. minutě se osmělili domácí střelou nad hostující branku. V 16. minutě po centru Daniela Krayzela skončila křižná střela Vavrečky mimo. Za tři minuty centr Reka skončil v rukavicích gólmana Lýka. Ve 22. minutě vysunul Kupka po levé straně Matěje Krayla, který po zasekávačce vybídl zpětnou přihrávkou ke skórování, ale jeho střela byla sražena na roh. Ve 25. minutě srazila na roh domácí centr hostující obrana. Ve 27. minutě si na centr Matěje Krayzla naběhl Juchelka, ale jeho technická střela k tyči byla sražena opět na roh. Ve 32. minutě nahrál zleva Rek na Vladimíra Šenka, jehož střela byla odražena k Rekovi, a ten nepřekonal brankáře Lýka. Domácí pak udeřili ve 37. minutě, když se po centru do vápna odrazil míč ke kapitánu Gaiovi, který jej uklidl na zadní tyč - 1:0. Ve 40. minutě hosté vyrovnali, když Jan Šenk narýsoval kolmici pro Matěje Krayzela, který blafákem pokořil brankáře Lýka - 1:1. V závěru poločasu uvolnil Vladimír Šenk Vavrečku, ale tomu vybíhající gólman Lýko jeho zakončení vykryl.

Těškovice rozhodly

Ve 47. minutě nahrál z pravé strany Rek do středu na Jana Šenka, který technickou střelou z hranice šestnáctky těsně mínul levou tyčku domácích. Ve 49. minutě skončila střela Jana Šenka nad brankou. V 50. minutě odcentroval z pravé strany Vladimír Šenk a nabíhající Daniel Krayzel bombou pod břevno nedal gólmanovi Lýkovi žádnou šanci – 1:2. Za čtyři minuty zatáhl míč po levé straně Strojil a jeho tvrdou střelu z dálky musel domácí gólman boxovat mimo branku. V 65. minutě prošel Binar po pravé straně přes tři hráče domácích, zpětnou přihrávkou vybídl Matěje Krayzela ke skórování a ten se střelou z malého vápna nemýlil – 1:3. V 72. minutě se dostal ke střeleckému zakončení Vavrečka, ale jeho střelu do šibenice vyškrábl gólman Lýko na roh. V závěru zápasu si pak Vavrečka narazil míč s Janem Šenkem, a pohotově pak vysunul střídajícího Jakuba Krayzla, ale jeho střelu domácí gólman Lýko nadvakrát vykryl.

 

Kozmice v příštím kole budou hostit Štítinu. Těškovice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Gai (kapitán): V úvodní dvacetminutovce nás Těškovice přehrávaly. Pak se to začalo vyrovnávat, a my jsme se z ojedinělého brejku dostali do vedení. Bohužel jsme pak ale inkasovali do přestávky vyrovnaávací branku. Ve druhém poločase byl soupeř běhavější a dvěma góly zápas rozhodl.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): I když jsme celý první poločas měli územní převahu a vytvořili si brankové šance, paradoxně jsme inkasovali jako první. Naštěstí jsme rychle vyrovnali a díky proměnění dalších našich brankových šanci jsme zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - J. Toman [-] , T. Gai [-] , A. Miketta [-] (72. O. Šrámek [-] ) , M. Volný [-] (46. J. Holeček [-] ) , J. Janík [-] , R. Paluv [-] , D. Hruška [-] (82. J. Otipka [-] ) , J. Mlýnek [-] (64. M. Guřan [-] ) , M. Daněk [-] , Z. Šmalec [-] (72. R. Velc [-] )

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - M. Krayzel [-] , D. Juchelka [-] (36. O. Strojil [-] ) , V. Vavrečka [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , P. Kupka [-] , V. Binar [-] (75. J. Krayzel [-] ) , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , T. Rek [-] (67. V. Krayzel [-] )

ŽK: 43. V. Šenk , 73. D. Krayzel .
Hráči zápasu: D. Krayzel .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - PINČEK Milan, ILLÍK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 21:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:38
Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

Kozmice jsem ještě hrát neviděl, avšak výsledky nemají zrovna pozitivní. Těškovice jsou týmem, který je nepříjemný pro každého soupeře. V tomto utkání věřím hostům, že si odvezou všechny tři body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 05:48

Tip: výhra hostů