Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice obrátily skvěle zápas


Branky


14

Hlavnice po půli vedla. Hned na začátku druhé půle své vedení navýšila. Stěbořice však čtyřmi góly zápas obrátily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o jednu branku

Hlavnice doma přivítala mužstvo z nedalekých Stěbořic. Od začátku zápasu tvrdila muziku hostující družina. Hned v úvodu nastřelil břevno hostující Kokošek. Za chvíli se proti Steinerovi neprosadil Jamnický. Další břevno pak nastřelil hostující Konečný. Další hostující tutovky zazdili postupně Jamnický, Kokošek s Konečným. Buď mířili vedle, nebo je vylapal gólman Steiner. I přes vytrvalý tlak hostů se dostali paradoxně do vedení domácí, když domácí hráč prodloužil nakopnutý balon hlavou na rozběhnutého Lodňánka, který zkušeně proměnil svůj samostatný nájezd – 1:0. Do kabin tak šla spokojenější domácí družina.

Hlavnice vedení navýšila, Stěbořice skvěle obrátily

Hlavnice zaskočila hosty hned po pauze, když přistrčil David Liška ve velkém vápně míč bratrovi Tomášovi, a ten nechytatelně poslal míč do sítě – 2:0. Hosty pak přeřadili na vyšší rychlostní stupeň, začali běhat a povedl se jim famózní obrat. Za deset minut po druhé domácí brance dokázal přesně zavěsit na přední tyč hostující Jamnický – 2:1. V 69. minutě rozebrala dvojice Jamnický a Došla domácí obranu a druhý jmenovaný srovnal střelou do prázdné brány – 2:2. Hned za minutu dovršil obrat Jamnický, jehož střelu z boku si srazil gólman Steiner do brány – 2:3. Patnáct minut před koncem pak pojistil výhru hostů, když se po kombinační akci prosadil střelou do odkryté brány Graca – 2:4. Ve zbytku utkání už si hosté s přehledem kontrolovali své vítězství.

 

Hlavnice v příštím zápase jede do Žimrovic. Stěbořice budou hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Souoeř byl jasně lepší, a mohl dát ještě více branek. My jsme bojovali, ale proti Stěbořicím jsme moc šancí neměli. Ty dvě, co jsme si vypracovali, jsme proměnili.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Začátek jsme měli výborný. Nastřelili jsme dvě břevna, a měli další šest až sedm šancí. Domácí udeřili na konci poločasu z jednoho brejku. Nevyšel nám ani vstup do druhého, kdy jsme inkasovali další branku. Pak jsme ale začali běhat, bojovat a skvěle jsme zápas otočili.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - D. Liška [-] , J. Steyer [-] , O. Pasterňák [-] , P. Jaksch [-] , D. Ochrana [-] , L. Lodňánek [-] (58. T. Kukol [-] ) , J. Kaván [-] , O. Haas [-] , P. Haas [-] (71. I. Zemek [-] ) , T. Liška [-]

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , M. Došla [-] (80. M. Řičický [-] ) , P. Čavera [-] , M. Jamnický [-] , J. Fiedler [-] (19. M. Šimon [-] ) , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] (88. ) , V. Konečný [-] , R. Kokošek [-] (57. M. Paleta [-] )

ŽK: 65. T. Liška - 74. F. Kramný , 78. M. Fiedler .
Hráči zápasu: M. Jamnický .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VRBA Martin - KANIA Jaroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 21:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:38
Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra domácích

Derby utkání, které může dopadnout jakkoliv. My se momentálně potýkáme s velkou marodkou, a záleží na tom kolik hráčů stihneme dát přes týden dohromady. Někteří už by na utkání mohli být připraveni. Stěbořice jsou každoročně jedním z favoritů soutěže, hrají ofenzivní, fyzicky náročný fotbal, a pro nás to je soupeř, kterému nedáme ani centimetr zadarmo. Věřím v to, že to zvládneme a vybojujeme všechny tři body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 05:48

Tip: výhra hostů