Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice doma porazily Litultovice


12

Vávrovice brzy vedly o dvě branky. Litultovice ale rychle srovnaly. Domácí pak ještě do přestávky daly dva góly. Ve druhé části pak vedení ještě jedním gólem pojistili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Vávrovice ve svém posledním domácím zápase přivítaly mužstvo z Litultovic. Už ve 2. minutě vletěl do hostující šestnáctky Chryczyk a trefil brankáře Toporčáka. Vávrovice se dostaly do vedení po dvanácti minutách, když Jan Lichovník nabil pro Schoppika, který obstřelil gólmana Topročáka – 1:0. Za pět minut se pak Schoppik změnil v nahrávače a Chryczyk vyslal střelu přesně k hostující tyčce – 2:0. Litultovice snížily ve 23. minutě, když Bělaška poslal za obranu kapitána Šroma, který poslal míč nechytatelně přímo pod víko – 2:1. Za pět minut hosté vyrovnali, když se po standardce ve vápně nejlépe zorientoval Bělaška a prostřelil brankáře Tesaře – 2:2. Vávrovice ale hned vzápětí získaly znovu vedení, když Jan Lichovník napálil z hranice šestnáctky míč k tyči – 3:2. Sedm minut před koncem poločasu se dostal do brejku Jakub Lichovník, udělal kličku brankáři Toporčákovi a pohodlně zasunul balon do prázdné branky – 4:2.

Vávrovice skóre navýšily

Konečnou podobu výsledku pak udělal hned v úvodu druhé půle Jakub Lichovník, který z přímého kopu pokořil Toporčáka – 5:2. Vávrovice si pak dokonce zápasu zkušeně svůj náskok hlídaly. Dostávaly se už jen do pološancí, které ale Chryczyk s Jakubem Lichovníkem nedokázaly přetavit v další branku. Hosté mohli dvakrát korigovat. Kapitán Šrom ale hlavičkoval do tyčky vávrovické brány. Adamčík střílel zpoza šestnáctky vedle tyčky. Skóre se tak už neměnilo a domácí mohli slavit tři body.

 

Vávrovice jedou ke svému poslednímu zápasu do Bohuslavic. Litultovice budou v posledním kole hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Do zápasu jsme šli s respektem. Dali jsme dva rychlé góly a uklidnili jsme. Možná až moc, protože soupeř vyrovnal. My jsme na chvíli znervózněli, ale pak jsme se znovu rozjeli a dali tčři góly a zaslouženě vyhráli. Zápas byl jinak hodně vyhrocený, kdy rozhodčí trošku pustil uzdu, a žluté karty rozdával až na konci zápasu.

TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (kapitán): Zápas to byl takový nemastný neslaný. Opět jsme doplatili na svou nezkušenost. Brzy jsme prohrávali 2:0. Sice jsme vyrovnali, ale dokonce poločasu nám domácí utekli o dva góly a bylo po nás. Ve druhé části pak ještě jednou brankou svou výhru navýšili.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , T. Šenk [-] , O. Levák [-] , O. Halátek [-] - F. Šenk [-] (65. M. Klein [-] ) , M. Schoppik [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] - J. Chryczyk [-] , J. Lichovník [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - M. Bělaška [-] (35. T. Bartoš [-] ) , J. Pavlíček [-] , J. Šrom [-] , A. Mičkal [-] , T. Veselý [-] (81. S. Konečný [-] ) , M. Hopp [-] , P. Fiala [-] , M. Varyš [-] , O. Adamčík [-] , O. Doležel [-]

ŽK: 26. O. Levák , 37. J. Lichovník , 79. V. Pchálek , 90. T. Šenk - 34. P. Fiala , 48. O. Doležel , 54. M. Varyš , 68. T. Bartoš .
Hráči zápasu: J. Lichovník - M. Bělaška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PRASEK Beno, RICHLÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:11
Tomáš Holata

Expert: Milomir Gračanin
Tip experta: výhra domácích

Litultovice se v posledních kolech spíše hledají, naopak Vavrovice vypadají, že se z horšího začátku už oklepaly. Doma jednoznačně zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 06:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:09

Tip: výhra domácích