Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Divoká přestřelka vítěze neměla


Branky


12

Diváci viděli v zápase deset branek. Pět na každé straně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Kozmice ve svém posledním podzimním domácím zápase přivítaly na svém trávníku mužstvo z Hlavnice. Hrálo se hodně bahnitém terénu, přesto divácí viděli deset branek. Divoký zápas otevřel po šesti minutách Čunta, když dorazil do sítě roh Lodňánka – 0:1. Po dvaceti minutách zachytil rozehrávku hostí Kolondra, který nahrál Danielu Mlýnkovi, jenž začal svůj střelecky koncert – 1:1. Za deset minut utekl po lajně Hruška a nahrál pod sebe Danielu Mlýnkovi, jenž byl neomylný – 2:1. Hlavnice mohla vyrovnat Lodňánkem, který nastřelil břevno Hlavnice vyrovnala těsně před přestávkou, když Tomáš Liška napálil míč do brankáře Bortlíka a Ochrana ho pohotově vrátil do sítě – 2:2.

Oba týmy daly po třech brankách

Divoký zápas pokračoval i po pauze. Hned v úvodu spálil velkou šanci hostující Tomáš Liška. Pět minut po pauze našel Gai dlouhým pasem Daniela Mlýnka, který přehodil gólmana Steinera – 3:2. V 56. minutě byl faulován před vápnem Galdia. Z přímého kopu pak poslal přízemnou míč do sítě Daniel Mlýnek a zaznamenal svou čtvrtou branku – 4:2. Za sedm minut po centru Lodňánka dostal míč do kasy David Liška – 4:3.  Dvacet minut před koncem se dostal po pasu Kolondry do úniku Gai, který si nejdříve položil obránce, pak obehrál brankáře Steinera a nezadržitelně skóroval – 5:3. Devět minut před koncem utekl domácí obraně David Liška a poslal míč kolem Bortlíka do brány – 5:4. Za pár okamžiku napřáhl ke střele Pasterňák, a vymetl šibenici – 5:5. Kozmice se pak začaly tlačit do útoku. Nejdříve zahodily dva rohy. V poslední minutě unikl po lajně Hruška a nahrál pod sebe na Gaie, kterého při kličce zastavil hostující stoper. Tíhu okamžiku pak nezvládl domácí kapitán Daněk, kterého z pokutového kopu vychytal brankář Steiner. Zápas tak skončil remízou.

 

Kozmice ve svém posledním podzimním zápase jedou do Jakartovic. Hlavnice jede na půdu do Štítiny. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Výhra nám asi není přánaů. Vedli jsme, byli jsme lepší, ale soupeř dokázal srovnat i naše dvoubrankové vedení. Dokázal využít našich chyb. Bohužel jsme navíc v závěru neproměnili ani penaltu. Tyhle dva body nám hodně budou podle mě chybět. Holt dostáváme moc branek.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Fotbal to byl pěkný, hlavně pro diváky, protože padlo deset branek. My jsme měli podle mě vce šancí, přesto si myslím, že je remíza asi zasloužená. Za domácí nastoupil jeden hráč z áčka, který se ukázal jako rozdílový. Bez něho by asi remízu neměli.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
M. Bortlík [-] - A. Miketta [-] , J. Kolondra [-] , J. Galdia [-] , J. Toman [-] , D. Hruška [-] , M. Daněk [-] , D. Mlýnek [-] , J. Mlýnek [-] , J. Holeček [-] , R. Paluv [-]

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - D. Ochrana [-] , O. Pasterňák [-] , L. Lodňánek [-] , T. Liška [-] , D. Liška [-] , J. Steyer [-] , J. Kaván [-] , P. Čunta [-] , P. Haas [-] , O. Haas [-]

ŽK: 49. M. Daněk , 76. J. Holeček - 67. O. Haas .
Hráči zápasu: D. Mlýnek - S. Steiner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HAAS Adam - BEINHAUER Adam, BIALAS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:11
Tomáš Holata

Expert: Milomir Gračanin
Tip experta: remíza

Hlavnici v Kozmicích nečeká určitě nic lehkého. Otázkou je jestli Béčku Kozmic pomůže někdo z Ačka. Zkusím tipnout remízu.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 06:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:13

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:09

Tip: výhra domácích