4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si v posledním zápase poradila se Slavkovem


Branky


4. T. Křenek , 22. D. Řehulka , 26. D. Řehulka , 74. T. Pecka (p.)
13

Březová už po půli vedla o tři branky. Ve druhém pak ještě výhru jednou brankou pojistila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o tři branky

Březová ve svém posledním zápase přivítala svého souseda v tabulce ze Slavkova. Hned v první minutě se objevil v nájezdu hostující Pavelek, ale svou příležitost zazdil. Březová odpověděla ve 4. minutě, když si za hostující obranu naběhl Tomáš Křenek a nedal brankáři Makovickému žádnou šanci – 1:0. Březová navýšila vedení pak ve 22. minutě, když Chlebík našel ve vápně Řehuku, který si ještě míč zasekl a prudkou střelu poslal do sítě – 2:0. Za čtyři minuty Tomáše Křenka vychytal ještě brankář Makovický, ale na dorážku Řehulku už byl krátký – 3:0. Při tomto zákroku se brankář Makovický zranil a do branky musel jít asistent trenéra Adam Klement. Ten pak musel do konce poločasu řešit několik ošemetných situací, ale ani Tomáš Křenek, ani Řehulka už na něj nedokázali vyzrát. 

Březová náskok zvýšila

Ve druhém poločase domácí hráli spíše na údržbu výsledku. Přesto zahrozili Křížem, Tomášem Křenkem a Řehulkou. Další branku mohla Březová vsítit v 65. minutě, když byl ve vápně sražen Řehulka. Ten si postavil míč na značku pokutového kopu, který mu ale zneškodnil brankář Adam Klement. O devět minut později hostující obrana vyrobila faul na Šuhajíka, a penaltu tentokrát s přehledem proměnil Pecka – 4:0. V 86. minutě pak mohli hosté zaznamenat aspoň čestný úspěch, když z pravé strany nahrál Borunský Víchovi, který zcela sám před odkrytou brankou míč do ní nedostal. Březová si pak už tři body zkušeně pohlídala.

 

Březová má po podzimu 13 bodů. Slavkov 12 bodů.  



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Dneska to byl od nás dobrý výkon. Dobže jsme kombinovali a po půli jsme vedli o tři branky. Moslo jsme jich dát více. Ve druhém poločase jsme si to už hlídali a ještě to navýšili. Jsem rád, že se nám poslední zápas vydařil. Bohužel nám ale podzim moc nevyšel, mohli jsme mít o nějaký ten bodík více.

TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Dneska jsme do Březové přijeli v sestavě jako Slavoj Houslice do Újezdu, akorát nám chyběl masér Áda, aby jsme dali ty góly. V 30. vteřině jsme nedali samostatný nájezd a domácí potom dali góly, navíc se nám zranil gólman. V plné sestavě by to vypadalo úplně jinak. Díky všem soupeřům za podzim.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - L. Chlebík [-] (68. T. Pecka [-] ) , M. Faika [-] , J. Lichovník [-] , M. Šuhajík [-] , M. Šustek [-] , Š. Buda [-] (59. K. Turek [-] ) , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] (28. A. Klement [-] ) - D. Vícha [-] , M. Soška [-] (55. J. Grigoriadis [-] ) , D. Kubala [-] , R. Klement [-] - J. Borunský [-] , D. Pavelek [-] , F. Kvarčák [-] (62. D. Vrbický [-] ) , L. Ulrich [-] , L. Soška [-] - N. Štýbar [-] (68. J. Cahel [-] )

ŽK: 31. M. Šustek , 35. J. Kostera , 89. D. Řehulka - 32. R. Klement , 37. F. Kvarčák , 74. A. Klement , 87. D. Kubala .
Hráči zápasu: M. Šustek - A. Klement .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - NEVŘELA Jan, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že by to měl byt vyrovnaný zápas. Favorita tady nevidím, ale věřím, že Březová si to doma pohlídá a vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:27

Tip: výhra domácích