Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V posledním zápase podzimu vyhrály Stěbořice


Branky


13

Dolní Životice sice v průběhu zápasu dvakrát vedly, ale Stěbořice dokázaly nakonec vyrovnat a zápas zvrátit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Stěbořice v dohrávaném zápase přivítaly na svém trávníku mužstvo z Dolních Životic. Do zápasu vstoupily aktivněji Stěbořice. Do zakončení se postupně dostali Čavera, František Kramný a Konečný. Jejich střely ze střední vzdálenosti se však neujaly. Po čtvrthodině hry ztratili domácí balon na půlce hřiště, míč jim vzal Procházka, který narýsoval přesnou kolmici na Elbla, který zakončil prudkou střelou na přední tyčku – 0:1. Domácí se po tomto šoku brzy oklepali a po půlhodině hry poslal Ondřej Fidler balon do běhu Konečnému, který prostřelil gólmana Vojtěcha Otipku – 1:1. Ve zbytku poločasu se nic důležitého nestalo.

Stěbořice rozhodly

I úvod druhé půle patřil Stěbořicím. Martin Fiedler vystřelil vedle branky. Podobně se vedlo i Konečnému. Přímák Došly zlikvidoval u tyčky gólman Vojtěch Otipka. Při zákroku se ale zranil a do brány musel jeho jmenovec Jakub. Do vedení se ale opět dostali hosté, když v 63. minutě domácí brankář Štěpán Kramný při odkopu nastřelil Tomáše Štrbíka, od nějž se balon dokutálel do sítě – 1:2. Domácím se ale podařilo vyrovnat hned za dvě minuty, když skákavou střelu Čavery vyrazil gólman Jakub Otipka před sebe a pohotový František Kramný uklidil balon do brány – 2:2. Což byl asi klíčový okamžik zápasu. Stěbořice nadále tlačily. Čtvrthodinu před koncem pak posadil Dietrich míč na hlavu kapitána Martina Fiedlera a ten poslal míč do protipohybu brankáře Jakuba Otipky – 3:2. Definitivní klid do řad domácích pak přinesla střela Františka Kramného, která se s pomocí tyče dostala do sítě – 4:2. V závěru zápasu pak ještě měl poslední šanci hrající trenér Šumbera, který ale vystřelil vedle hostující tyčky.  

Stěbořice zakončily podzimni část sezóny se ziskem 26 bodů. Dolní Životice si připsaly 15 bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Před zápasem jsme měli problém dát dohromady dobrou sestavu. Včera jsme nevěděli, kdo vúbec bude hrát. Nakonec jsme to nějak nakombinovali a vyšlo to. Byli jsme lepší, a soupeře tlačili. Ten však potrestal každou naší chybu.

FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Klukům nemám v zápase co vytknout. Bojovali po celý zápas, byli i důrazni. Soupeř i když byl oslaben, je zatím prostě fotbalově někde jinde. Navíc se nám zranil v průběhu gólman a střídající to měl dost těžké nastoupit v průběhu zápasu do rozjetého vlaku. Děkuji všem klukům za celou půlku sezóny.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - O. Fidler [-] (72. O. Šumbera [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , M. Řičický [-] , M. Došla [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] , J. Raschka [-] (19. A. Baier [-] ) , V. Konečný [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] (53. J. Otipka [-] ) - T. Štrbík [-] , J. Leifert [-] , M. Pumr [-] (46. P. Dušek [-] ) , F. Elbl [-] , P. Pohaněl [-] (72. V. Palyza [-] ) , M. Tengler [-] , D. Kosmál [-] , V. Mareta [-] (85. O. Jasník [-] ) , M. Procházka [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 19. V. Graca , 84. F. Kramný - 76. V. Palyza .
Hráči zápasu: M. Řičický - T. Štrbík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, SEDLÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Stěbořice nám ukázaly, jak se hraje kombinační fotbal, a to hrály na půl plynu, tady je to jasná výhra domácích 5:1.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:27

Tip: výhra domácích