3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítina se po výhře stala podzimním mistrem


Branky


36. D. Vala , 68. J. Majewski , 73. D. Vala
13

Domácí vedli po poločase o jednu branku. Ve druhém ještě další dvě přidali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Vedoucí tým tabulky ze Štítiny přivítal ve svém posledním zápase mužstvo z Hlavnice. Štítina byla v zápase o něco lepším týmem. Do první vážnější příležitosti se dostal domácí Vala, který měl před sebou skoro celou odkrytou branku, ale svou střelou nastřelil gólmana Steinera. Na druhé straně hosté zahrozili Kavánem. Štítina se dostala pak do vedení deset minut před přestávkou, když zleva utekl Bartusek, jenž předložil míč Valovi, který uklízel do prázdné brány – 1:0. Hlavnice pak mohla srovnat Lodňánekem, ale neúspěšně. Na konci prvního poločasu si pak na pětce zpracoval míč domácí Grigarčík, ale jeho střela skončila vysoko nad hostující bránou.

Štítina vedení navýšila

Druhý poločas začal náporem domácích. K prvnímu ohrožení hostující brány došlo po dalekonosné střele Dřizgeviče. Hosté hrozili jen z náznaků šancí. Druhou branku vsítila domácí družina v 68. minutě, když si na rohový kop Vala naběhl dlouhán Majewski a zavěsil hlavou nechytatelně do sítě – 2:0. Za pět minut pak Bartusek velmi přesně zleva našel na zadní tyči Valu, který zavíral do odkryté kasy – 3:0. Do poslední velké příležitosti se dostal střídající Graf, kterému ale střela nesedla a gólman Steiner s ní neměl moc práce. Ve zbytku zápasu si už domácí tři body pohlídali a mohou se pyšnit podzimním primátem.

 

Štítina získala na podzim 36 bodů. Hlavnice 14 bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Hráli jsme hodně v polepené sestavě. Po celý zápas jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Jsem rád za podzimní triumf.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Soupeř měl sice více ze hry, ale my jsme podali podle mě nejlepší podzimní zápas. Bohužel do zápasu vstoupil zbytečně rozhodčí, který domácím uznal dva góly z ofsajdu.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Vavrečka [-] (73. V. Tomáško [-] ) , M. Vitásek [-] , R. Grigarčík [-] , A. Bartusek [-] , D. Vala [-] , P. Dřizgevič [-] , P. Kunczik [-] , J. Majewski [-] , T. Halška [-] , P. Hora [-] (73. F. Graf [-] )

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - O. Pasterňák [-] , L. Lodňánek [-] (56. P. Wolf [-] ) , T. Liška [-] , Š. Šťastnik [-] (84. F. Tietz [-] ) , J. Steyer [-] (46. D. Liška [-] ) , J. Kaván [-] , P. Čunta [-] , P. Haas [-] , O. Haas [-] , D. Haas [-] (73. L. Kirschner [-] )

ŽK: 48. P. Hora , 85. P. Kunczik - 23. J. Kaván , 55. D. Haas , 71. P. Wolf .
Hráči zápasu: V. Tomáško , T. Halška - J. Kaván .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAVELEK Karel - KOPPERBERG Michal, PINČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Hlavnici bych přál body, bo tam znám dost hráčů, ale bohužel odjedou bez bodů. Štítina si to bez větších problémů pohlídá.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:27

Tip: výhra domácích