0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice vydolovaly tři body z Litultovic


Branky


17. D. Illík , 88. P. Kupka
13

Těškovice se ujaly vedení před dvacátou minutou. Výhru pak pojistily v samém závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Litultovice ve svém posledním podzimním střetnutí hostily na svém trávníku mužstvo z Těškovic. V prvním poločase se hrála bojovná partie, kdy byli mírně lepším týmem hosté. Po sedmi minutách taky hosté poprvé vystřelili, ale střelu Strojila vykryl u tyčky včas gólman Toporčák. Za dvě minuty po autu reka volný Kupka z otočky minul branku. V 16. minutě vyslal Varyš dlouhým pasem do brejku Adamčíka, který ale z úhlu trefil jen boční síť. Za minutu se hosté dostali do vedení, když kapitán Vladimír Šenk poslal míč na naběhnutého Illíka, který se vřítil do vápna a střelou k tyči prostřelil brankáře Toporčáka – 0:1. Další příležitost měli hosté za deset minut vysunul Kupka Matěje Krayzela jehož střelu vyrazil Toporčák na roh. Z něj si Vavrečka narazil s Vladimírem Šenkem a jeho střelu z úhlu pak chytil brankář Toporčák. Po půlhodině hry pak z úhlu vystřelil Matěj Krayzel, jeho střelu vyrazil Toporčák a dorážka Jana Šenka mířila nad bránu. Ve 33. minutě zachránil křižující Solnický míč před domácím hráčem. Ve zbytku poločasu se už nic význačnějšího nestalo. 

Těškovice vedení pojistily

Do první vážnější situace druhého poločasu se dostali hosté, když akce po ose Vladimír Šenk, Vavrečka, Strojil doputovala k Janu Šenkovi, jehož střela mířila vedle. V 58. minutě skončil průnik Matěje Krayzela střelou, kterou Toporčák vyrazil. Po hodině hry dostala domácí družina možnost zahrávat přímý kop, který zahrával Lebeda a Krčmář v bráně musel míč vytlačit s námahou na roh. Z něj pak Doležel našel Fialu, jehož slabá střela skončila vedle.  Aktivita domácích vzrostla a střídající Drápal o chvíli později poslal míč na Bartoše, ale jeho střela mířila jen doprostřed brány. V 67. minutě domácí obléhali hostující bránu, a střela Varyše z hranice vápna šla hodně vedle. Dvacet minut před koncem se snažil hostující Kupka přelobovat Toporčáka, který vyběhl a ukopl míč před Vavrečkou, leč míč z jeho kopačky zamířil vedle. Domácí pak se sice snažili tlačit, a hostům se nabízela okénka v jejich obraně. V 81. minutě střelu Viléma Krayzela na zadní tyči poslal nad Strojil. Za dvě minuty pak vysunul Matěj Krayzel Strojila, ale jeho slabá střela nemohla Toporčáka ohrozit. V poslední minutě zahrával hostující Solnický přímý kop z poloviny hřiště, jeho křižný centr pak poslal přímo z voleje přes Toporčáka z rohu šestnáctky do sítě Kupka – 0:2. V závěru ještě vyškrábl pokus Brože po nahrávce Vavrečky Toporčák na rohový kop efektním zákrokem.

 

Litultovice po podzimu získaly 13 bodů. Těškovice ještě před sebou mají sobotní dohrávku s Jakartovicemi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): V první půli se kluci hledali, nedařilo se nic - přihrávka, převzetí míče, pohyb. Navíc k tomu bohužel přišla hloupá branka. Ve druhé půli se tým našel, bohužel z trvalého tlaku jsme nic hmatatelného nevytěžili. Naopak soupeř přidal ještě jednu, naprosto náhodnou branku, která definitivně rozhodla o našem osudu. Nicméně, na zlepšeném výkonu v druhém poločase se dá stavět v jarní části sezóny. To už ovšem nebude na mě, ale pouze a pouze na každém z hráčů individuálně, ovšem také na týmu jako celku.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Nebyl to z naší strany optimální herní výkon, ale vytvořili jsme si oproti domácím větší počet brankových šancí, z nichž některé se nám naštěstí podařilo proměnit. Vezeme si tak domů vydřené cenné body.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - D. Lebeda [-] , M. Bělaška [-] (61. M. Drápal [-] ) , J. Pavlíček [-] , M. Hopp [-] (46. T. Bartoš [-] ) , T. Veselý [-] (80. T. Steuer [-] ) , A. Včelka [-] (70. J. Válek [-] ) , P. Fiala [-] , M. Varyš [-] (81. A. Mičkal [-] ) , O. Adamčík [-] , O. Doležel [-]

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - V. Vavrečka [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , V. Binar [-] (72. V. Krayzel [-] ) , O. Strojil [-] , D. Illík [-] , J. Solnický [-] , T. Rek [-] , M. Krayzel [-] (83. L. Brož [-] ) , P. Kupka [-] (89. R. Lazecký [-] )

ŽK: 44. P. Kupka , 45. V. Vavrečka .
Hráči zápasu: O. Adamčík - P. Kupka , T. Krčmář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - ČECH Zdeněk, BEINHAUER Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Litultovicím se taky nedaří, Těškovice hrají dlouho spolu, na jejich hru se hezky kouká, proto vyhrají 1:3.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:27

Tip: výhra domácích