2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice o výhře rozhodly ve druhém poločase


Branky


54. J. Kozel , 69. J. Kozel
16

Po bezbrankovém poločase, daly Bohuslavice po půli dvě branky a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Bohuslavice ve svém prvním domácím zápase přivítaly mužstvo z Těškovic. V prvním poločase byly hosté lepším týmem a vypracovaly si i několik šancí. Již ve 4. minutě centrova z levé strany Vavrečka, ale střelu Vladimíra Šenka z šestnáctky gólman Večerek vyrazil. Za minutu zatáhl Strojil po pravé straně míč do šestnáctky mezi dva obránce, kde padán zemi, hosté reklamovali penaltu, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Ve 13. minutě vysunul Vladimír Šenk ideálně za obranu domácích Vavrečku, ale jeho tutovku domácí gólman Večerek nohou vyrázil. V 19. minutě střela domácích zpoza šestnáctky byla zblokována. Po půlhodině hry si narazil Binar míč s llíkem, ale jeho následná střela levačkou skončila mimo domácí tyče. Ve 37. minutě zlikvidovalk střelu Kozla z trestného kopu brankář Krčmář. Za minutu se proháčkoval po levé straně hřiště Rek přes tři protihráče, ale jeho střela z malého vápna byla sražena na roh. Ve 40. minutě vysunul Solnický nabíhajícího Vavrečku, jehož střelu vybíhající gólman Večerek vyrázil daleko za šestnáctku. Míč pak pohotové poslal do prázdné branky dlouhým lobem Vladimír Šenk, ale domácí gólman Večerek se stačil vrátit a míč vyrazit. Ve 43. minutě se dostali do brejkové šance domácí, kde musel míč v souboji Strojil řešit malou domů, kterou však nečekaně Krčmář chytil do náruče. Následuje tak nepřímý kop z malého vápna, který domácí zakončili střelou Kozla nad naší branku. V závěru poločasu domácí pohotově přenesli hru na pravou stranu, ale v zakončení minula křižná střela Kozla hostujici branku.

Bohuslavice daly dvě branky

Druhou půli začali aktivněji domácí a již ve 47. minutě se dostali ideálním vysunutím míče za obranu, který musel na poslední chvíli odkopnout Strojil. Ve 48. minutě prošel střílený centr domácích z levé strany celou šestnáctkou, ale nenašel adresáta. V 52. minutě zahrávaly z pravé strany Těškovice trestný kop, kde se míč po závaru v šestnáctce dostal na kopačku Illíka, který míříl těsně vedle tyčky. Bohuslavice se ujaly vedení v 54. minutě, když přímý kop kapitána Kovala tečoval Kozel za záda bezmocného brankáře Krčmáře – 1:0. V 61. minutě zahrával z levé strany trestný kop Strojil, gólmanovi Večerkovi míč vypadnul z náruče, ale pohotová dorážka Vladimíra Šenka skončila těsně vedle. Další trestňák Strojila v 64. minutě domácí gólman Večerek vykryl. V 65. minutě skončil centr domácích z pravé strany sražením na roh. Za minutu vysunul Vavrečka po levé straně zabíhajícího Reka, který zpětnou přihrávkou vybídl k vyrovnání Dalibora Illíka, ale ten v dobré střelecké pozici přestřelil branku. Uklidňující branku vstřelily Bohuslavice dvacet minut před koncem zápasu, když Kotzur výborně vybojoval balon a prostrčil ho na Kozla, který již měl jednoduchou práci vstřelit branku – 2:0. V 72. minutě prodloužil hlavou centr Jedlička na zabíhajícího  Illíka, ale tomu se míč přes vybíhajícího gólmana Večerka nepodařilo protlačitl do sítě. V 74. minutěsi po pravé straně hřiště zaběhl do šestnáctky Illík, ale následný souboj se stoperem a vybíhajícím gólmanem skončil sražením na roh. V 77. minutě vyrázil střelu k tyči z přímého kopu Vavrečky domácí gólman Večerek na roh. V 82. minutě si na přetažený roh naběhl Illík, ale jeho střela mířila mimo tyče domácích. Těškovice nic nevytěžily ani ze závěrečného tlaku a domácí Bohuslavice si připsaly první výhru v soutěži.

 

Bohuslavice v dlaším zápase přivítají Březovou. Těškovice si zápas s Jakartovicemi přeložily na listopad. Takže budou hrát až za čtrnáct dní v Březové.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
František Fiurášek (hlasatel): V prvním poločase byli lepším týmem hosté, kteří si vytvořili šance, a my jsme byli rádi za stav 0:0. Ve druhém poločase jsme se dostali do hry, dali jsme dvě branky a hosty jsme defacto k ničemu už nepustili.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Těžké utkání proti kvalitnímu soupeři, a to na velkém hřišti v extrémním horku. Bohužel jsme nevyužili naše brankové šance zejména z prvního poločasu a naopak inkasovali ve druhém, a to z přísně nařízené standardky a následné chyby ve středu hřiště. Utkání by z našeho pohledu slušela remíza, ale nehraje se na šance, ale na branky, které jsme bohužel nedokázali vstřelit.



Sestavy


SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - M. Faika [-] , V. Mička [-] , Š. Dudek [-] (46. P. Štefek [-] ) , V. Janoš [-] (83. O. Mika [-] ) , D. Kotzur [-] , J. Kozel [-] , T. Tilleczek [-] (78. P. Cigán [-] ) , M. Koval [-] , I. Dominik [-] (63. J. Janoš [-] ) , M. Benek [-] (46. J. Vašenka [-] )

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - T. Rek [-] , V. Vavrečka [-] , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] (83. L. Brož [-] ) , O. Strojil [-] (78. J. Krayzel [-] ) , J. Solnický [-] , V. Binar [-] (46. D. Juchelka [-] ) , V. Krayzel [-] (59. P. Jedlička [-] )

ŽK: 62. J. Šenk .
Hráči zápasu: M. Večerek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - HENNIG Antonín, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: remíza

Neznám tým Bohuslavic, ale Těškovice jsou pro mě nepříjemným soupeřem. V tomhle duelu však nečekám, že padne více gólů. Tipnul bych remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích