Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice doma porazily Bohuslavice


15

Stěbořice po půlce vedly o jednu branku. Ve druhé části dvěma góly náskok ještě navýšily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Stěbořice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Bohuslavic. V první pětiminutovce si domácí vypracovali čtyři rohy. Paleta po jednom z nich vypálil vedle.  Bohuslavice pak v sedmé minutě střílely Kozlem nad branku. Kolem desáté minuty si pak dva rohy vypracovaly Bohuslavice. Od čtvrthodiny se domácí začali více prosazovat. V 15. minutě ještě střílel Burda vedle. Po něm Konečný nastřelil spojnici břevna a tyčky. Po sedmnácti minutách se Stěbořice dostaly do vedení, když si po nahrávce od Čavery Šindelář odclonil obránce a jeho střelu brankář Večerek vyrazil, a pohotový Konečný otevřel skóre – 1:0. Další domácí šance měl Jamnický. Nejdříve ho vychytal Večerek. Pak po půlhodině hry vykopával Jamnického pokus z brankové čáry hostující obránce. Do třetice Jamniccký v brejku nastřelil tyčku.

Stěbořice náskok navýšily

Ve druhém poločase se hra začala vyrovnávat. Dokonce více příležitostí měly Bohuslavice. V 53. minutě Jan Janoš ztroskotal na brankáři Štěpánu Kramném. Za pět minut zpoza šestnáctky vystřelil nad domácí branku Koval. V 63. minutě začala akce u Šeuera, pokračovala přes Šindeláře k Jamnickému, který zěptně nahrál pod sebe na Šindelářa, jež tvrdou střelou vymetl všechny pavouky z hostující branky – 2:0. Hosté nehodili flintu do žita a v 69. minutě nejdříve Štěpán Kramný vychytal Ohřála a další pokus Kosky skončil vedle branky. V 76. minutě pak střela Kovala skončila v náručí brankáře. Deset minut před koncem dostal míč za obranu od Konečného Jamnický, který se protlačil přes gólmana Večerka a zasunul míč do prázdné branky – 3:0. Domácí se definitivně uklidnili. Hosté se pak sice snažili aspoň o četsný úspěch, ale Kotzur čtyři minuty před koncem mířil vedle branky. V závěru ještě hosté stříleli pouze do náruče brankáře Štěpána Kramného.

 

Stěbořice jedou příští kolo do Březové. Bohuslavice budou hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Na začátku zápasu nepískl rozhodčí penaltu pro hosty, pak to kompenzoval tím, že nepískl penaltu na Jamnického. V prvním poločase jsme měli více šancí, a byli jsme lepší a šli jsme do vedení. Ve druhém jsme náksok navýšili, ale soupeř to nezabalil a několikrát nás podržel brakář Kramný. Uklidňující branku jsme dali asi deset minut před koncem. Bohuslavice se sice ještě snažily, ale opět nás podržel gólman.

SK Bohuslavice
František Fiurášek (vedoucí týmu): V prvním poločase byli domácí lepším týmem. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale my jsme nedai své šance. A když nedáme šance, nemůžeme myslet na body.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - D. Burda [-] (73. P. Fiedler [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , P. Čavera [-] , M. Jamnický [-] , J. Šindelář [-] , M. Paleta [-] , J. Raschka [-] (86. M. Řičický [-] ) , V. Konečný [-] , M. Šimon [-] (82. O. Fidler [-] )

SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - J. Kozel [-] (46. J. Janoš [-] ) , Š. Dudek [-] (67. T. Polomský [-] ) , M. Benek [-] , V. Mička [-] , T. Koska [-] , D. Kotzur [-] , P. Cigán [-] (73. D. Buhla [-] ) , M. Koval [-] , J. Kanovský [-] , I. Dominik [-] (17. A. Ohřál [-] )

Hráči zápasu: V. Konečný , J. Šindelář , Š. Kramný .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: RUČKA Jakub - VINCKER Tomáš, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Drápal
Tip experta: výhra domácích

Na malém domácím hřišti to Stěbořicím svědčí a s Bohuslavicemi si bez problémů poradí 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích