0:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice doma dostala pětku od Bohuslavic


Branky


14

Bohuslavice rozhodly pěti góly, kzterými orámovaly závěrečnou čtvrthodinu prvního poločasu a úvodní desetiminutovku poločasu druhého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice vedly o tři branky

Hlavnice ve svém tradicním sobotním čase přivítala mužstvo z Bohuslavic. Domácí nastoupili ve značně slepované sestavě. Navíc bez své tradiční brankářské jedničky Steinera. Na hřišti pak od úvodního hvizdu rozhodčího dominovala družina z Bohuslavic. Už ve 4. minutě střílel hostující Tilleczek vedle branky. Po čtvrthodině hry byla střela Kovala sražená nad bránu. Za tři minuty po nepřímém kopu zamířil Tilleczek těsně vedle tyčky. Domácí se dostali do zakončení v prvním poločase kolem dvaáté minutě, ale Wolf v něm selhal. Bylo to jejich jediné zakončení za první poločas. Ve 26. minutě pak bohuslavický Kotzur mířil vedle branky. Hosté se ujali vedení po půlhodině hry, když sérii tří rohů zakončil Kotzur nechytatelnou hlavičkou – 0:1. Ve 37. minutě po rohovém kopu minul branku aktivní Kotzur. Šest minut před pauzou vybojoval míč Koska a poslal jej na Cigána, který sám před brankářem nezaváhal – 0:2. Hned za dvě minuty posunul Dudek balon na Kovala, který jej dále prodloužil na Kotzura, jenž zaznamenal druhou branku v zápase – 0:3.

Bohuslavice vedení navýšily

Hned ze startu druhého poločasu pak získal balon Vojtěch Janoš, který pak ze šestnácti metrů pokořil gólmana Martinčeka – 0:4. V 54. minutě pak Vojtěch Janoš nabil pro Adama Janoše, kterému ještě jeho střelu vyrazil Martinček, který ale byl krátký na dorážku Tilleczka – 0:5. Hned za čtyři minuty pak Tilleczek našel ve vápně Kotzura, který hlavou zamířil do náruče brankáře Martinčeka. Pak mohla dvakrát korigovat Hlavnice. Liška ale situaci špatně vyhodnotil a Ochranu vychytal gólman Gross. Čtvrthodinu před koncem nevyšel samostatný nájezd Tilleczkovi. na druhé straně pak zaváhal v šanci Wolf. V poslední šanci se pak objevil v poslední minutě po nahrávce Cigána Faika, ale nedal.

 

Hlavnice jede v příštím kole do Březové. Bohuslavice budou hostit Jakartovice. 

 

 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Kluci z Bohuslavic byli lepší. My jsme lepili sestavu jak se dalo. Dva hráči stáli kvůli červeným kartám, brankář se nám zranil. Takže to dopadlo, jak to dopadlo.

SK Bohuslavice
František Fiurášek (vedoucí týmu): Byl to týmový výkon a naše výhra je zcela zasloužená. Hlavnici jsme prakticky skoro k ničemu nepustili.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Martinček [-] , T. Kukol [-] , D. Ochrana [-] , Š. Nádeníček [-] (86. F. Tietz [-] ) , P. Wolf [-] , D. Liška [-] (75. D. Nowický [-] ) , J. Steyer [-] (59. D. Lukáš [-] ) , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , O. Haas [-] , D. Haas [-]

SK Bohuslavice
J. Gross [-] - T. Tilleczek [-] , D. Kotzur [-] (73. M. Faika [-] ) , J. Janoš [-] (65. A. Ohřál [-] ) , P. Cigán [-] , T. Koska [-] , V. Janoš [-] , Š. Dudek [-] (67. O. Mika [-] ) , M. Benek [-] , V. Mička [-] (30. A. Janoš [-] ) , M. Koval [-] (83. D. Buhla [-] )

ŽK: 68. O. Haas .
Hráči zápasu: J. Gross .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - LAGAN Matěj, LAGAN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra domácích

Hlavnice hraje doma a využije domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích