Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas skončil těsnou výhrou Štáblovic


Branky


14

Štáblovice v zápase vedly třikrát o dvě branky. Bohuslavice vždy třikrát snížily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o dvě branky

Štáblovice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Bohuslavic Domácí využili svého užsšího hřiště a v prvním poločase se dostali do dvoubrankového vedení. Štáblovice se ujaly vedení po čtvrthodině hry, když po levé straně utekl Veřmířovský, jehož centr uklidil placírkou pod víko Laovský – 1:0. Za sedm minut po rohovém kopu Sedláčka se nedorozuměla hostující obrana a Kříž na brankové čáře pohodlně doklepl míč do sítě – 2:0. Ve 27. minutě hosté snížili, když domácí obránce špatně zpracoval míč a Kotzur toho využil ke vstřelení branky – 2:1. V dalším průběhu si vypracoval další dvě šance domácí Veřmířovský. Fruncek pak po špatném vyběhnutí brankáře nastřelil jen hostující tyčku. Těsně před přestávkou narýsoval Fruncek přesnou kolmici pro Sedláčka, který pohotově zavěsil – 3:1.

Bohuslavice dvakrát snížily

Hned ze startu druhého poločasu se hostům podařilo snížit, když přízemní střela Cigána skončila až v síti – 3:2. Pak se hrála otevřená kopaná nahoru dolů. Hra se divákům musela líbit. Domácí mohli pojistit svůj náskok, ale Tesař netrefil prázdnou branku. Zhruba od 70. minuty byly o něco kativnější Bohuslavice, které chtěly vyrovnat, ale nedostaly se do finálního zakončení. Štáblovice pak pojistily svůj náskok až tři minuty před koncem, když Sedláček vyslal do brejku Častulíka, který přeloboval brankáře Večerku – 4:2. Bohuslavice se pak už zmohly jen na snížení, když hrající trenér Buhla našel hrajícího asistenta Faiku, který poslal míč pod víko – 4:3.

 

Štáblovice jedou další kolo do Březové. Bohuslavice budou hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Z mého pohledu to byl fyzicky náročný zápas, kdy hosté byli hodně nebezpeční. Bohužel pořád děláme chyby v obraně, a ty branky, co dal soupeř jsme jim nabídli sami.

SK Bohuslavice
Dalibor Vitásek (vedoucí týmu): V prvním poločase byl lepší soupeř, protože my jsme si zvykali na jeho užsší hřiště, a domácí toho využili. Ve druhé části se zápas vyrovnal, bylo to divácky atraktivní, a nakonec nám i soupeř vysekl poklonu, že to byl zatím nejlepší zápas u nich.



Sestavy


SK Štáblovice
D. Laci [-] - O. Panáček [-] (60. M. Konvička [-] ) - M. Gračanin [-] - D. Tesař [-] (76. Z. Častulík [-] ) - P. Kuzník [-] , P. Heinzke [-] , L. Veřmiřovský [-] , M. Laovský [-] (89. O. Ruso [-] ) , T. Kříž [-] , J. Fruncek [-] , M. Sedláček [-]

SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - M. Strýček [-] , A. Janoš [-] (46. O. Mika [-] ) , J. Kanovský [-] (80. M. Faika [-] ) , P. Štefek [-] , P. Cigán [-] (86. D. Buhla [-] ) , T. Tilleczek [-] , D. Kotzur [-] , J. Janoš [-] (88. A. Ohřál [-] ) , T. Koska [-] , V. Janoš [-]

ŽK: 68. P. Heinzke - 52. J. Janoš , 67. P. Štefek , 75. T. Koska .
Hráči zápasu: M. Gračanin - V. Janoš , T. Koska , M. Večerek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - KUBELA David (N), HRUBÝ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 18:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 21:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:38
Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra domácích

Štáblovice jsou týmem, za který by chtěl momentálně hrát asi každý zlatokop. Mají podmínky k tomu, aby se soutěžemi prokousávaly nahoru. Fotbal hrají vynikající, fyzicky náročný a kombinační. Předpokládám, že budou atakovat horní příčky, avšak nebudou to mít tak jednoduché jako, v předešlém roce. Okresní přebor je více vyrovnaný, a zde může každý porazit každého. V několika zápasech to již poznaly a myslím si, že se z toho ponaučily. Bohuslavice nehrají také špatný fotbal, můžou se opřít o svou kombinační hru. Troufám si tvrdit, že mohou být týmem, který Štáblovice minimálně potrápí, při troše štěstí můžou pomýšlet na body. Já si ale myslím, že Štáblovice se z předešlých nezdarů poučily a tento tým nepodcení, dojdou si pro tři body a vyhrají minimálně o tři branky.
Lukáš

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 05:48

Tip: výhra domácích