2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice rozhodly tři minuty před koncem


Branky


14

V prvním poločase byl nerozhodný stav. Ve druhé části pak domácí rozhodli brankou z 87. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Bohuslavice na svém hřišti v nedělním zápase přivítaly mužstvo z Dolních Životic. V prvním poločase byla o chloupek lepším týmem domácí družina. Ve druhé minutě přesně namazal Cigán Tiilleczkovi, který prudkou střelou přes dva bránící hráče dostal balon do hostující sítě – 1:0. Hosté mohli vyrovnat za pět minut, ale Hanák z třiceti metrů orazítkoval břevno domácí branky. Po jednácti minutách krísně vystřelil mdo šibenice domácí Tilleczek a Vojtěch Otipka jeho střelu chytil. Za dvě minuty přistál rohový kop Vojtěcha Janoše na hlavě Kotzura, jenž zamířil vedle. V 15. minutě tretsný kop domácího Kanosvkého šel nad. Střela Adama Janoše ze 17. minuty byla sražena vedle. Ve 26. minutě pak vybojoval domácí Tilleczek míč na šestnáctce a vypálil těsně vedle. Ve 30. minutě pak Jaqn Janoš přiťukl míč ke Kotzurovi a ten střílel vedle. Vyrovnání se hosté dočkali po půlhodině hry, když Elbl krásně nahrál podél brány a sprintující Hanák z náběhu nechytatelně zavěsil míč do sítě – 1:1. Ve 37. minutě pak Kanovský ze 30 metrů pálil nad bránu. Hosté pak zahrozili z přímého kopu, když střelu Hanáka skvěle vychytal brankář Večerek. Poslední slovo pak měly Bohuslavice, když Cigán vybojoval míč, prodloužil ho na Adama Janoše, který jej dále prostrčil na Jana Janoše, který střílel pánubohu do oken. 

Bohuslavice rozhodly

Ve druhé části se hrála vyrovnaná parie, jenž se odehrávala především ve středu hřiště. V 62. minutě měl velkou šanci domácí Kotzur, kterého vychytal gólman Vojtěch Otipka. Za čtyři minuty střílel vedle Koval. V 70. minutě byl hned vyloučen domácí hráč Kanovský. Domácí ale tato situace paradoxně nakopla a vybičovala je k tlaku. Hostům jakoby odcházely ty síly a domácí toho využili, když tři minuty před koncem nejdříve střelu Faiky brankář hostů Vojtěch Otipka vyrazil, míč si ale vzal Jan Janoš a poslal ho chladnokrevně k tyči – 2:1. V závěru už Bohuslavice tři body udržely. 

 

Bohuslavice jedou příští kolom do Slavkova. Dolní Životice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
František Fiurášek (hlasatel): Zápas to byl vyrovnaný. V prvním poločase jsme byli o chloupek lepším týmem. Ve druhém poločase jsme od 70. minuty bohužel o deseti, ale na konci jsme měli kousek štěstíčka a tři body nakonec zůstaly doma.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Pro nás to bylo hodně nešťastně utkání, kdy jsme až do 87. minuty dokázali udržet domácí útok na uzdě. Pak bohužel domácí jráč dal střelou k tyči rozhodující branku. Podle mě by zápasu slušela remíza.



Sestavy


SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - V. Mička [-] (90. O. Mika [-] ) , A. Janoš [-] (59. M. Koval [-] ) , J. Kanovský [-] , Š. Dudek [-] (63. P. Štefek [-] ) , P. Cigán [-] , T. Tilleczek [-] (85. M. Faika [-] ) , D. Kotzur [-] , J. Janoš [-] , T. Koska [-] , V. Janoš [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] , J. Tengler [-] (40. T. Štrbík [-] ) , F. Elbl [-] (63. M. Pumr [-] ) , P. Pohaněl [-] (80. A. Košárek [-] ) , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Kosmál [-] (88. J. Otipka [-] ) , M. Procházka [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 13. J. Janoš , 38. V. Janoš , 88. D. Kotzur - 24. P. Dušek , 76. T. Štrbík , 80. J. Leifert , 89. J. Otipka . ČK: 70. J. Kanovský .
Hráči zápasu: D. Kotzur - P. Dušek , M. Hanák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAVELEK Karel - PINČEK Milan, ULRICH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 09:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:47
Tomáš Holata

Expert: Tadeáš Koska
Tip experta: výhra domácích

Vyhrají Bohuslavice, Dolní Životice se umí držet a poté ke konci zápasů otočit, pokud Bohuslavice
budou bojovat, tak si odnesou i vítězství.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:53

Tip: výhra hostů