2:2
(0:1)
38. A. Ohřál (p.)
90. T. Koska
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice vyrovnaly v poslední minutě


Branky


71. D. Pavelek , 88. L. Kunc - 38. A. Ohřál (p.) , 90. T. Koska
12

Po první půli vedli hosté. Domácí ve druhé části otočili. Hosté v závěru vyrovnali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice se ujaly vedení z penalty

Slavkov se ke svému poslednímu zápasu pozval mužstvo z Bohuslavic. První poločas patřil hostující družině. Ta se už v první minutě dostala do střely prostřednictvím Cigána, ale míč z jeho kopačky zamířil z hranice velkého vápna těsně vedle domácí tyčky. Po dvaceti minutách zahrával rohový kop hostující Jan Janoš. Míč pak po jeho centru orazítkoval pouze tyčku, brankář Makovický se stačil jen otočit. Ve 38. minutě pak vnikl do vápna Cigán, stoper Honka netrefil míč, ale nohu Cigána a byla pískána penalta. Tu s přehledem proměnil Ohřál - 0:1. Do kabin tak šla radostněji hostující družina. 

Slavkov otočil, Bohuslavice vyrovnaly

V úvodu druhého poločasu pak rohový kop Jana Janoše přistál na hlavě Dudka, jehož hlavičku vytáhl brankář Makovický nad bránu. Neujaly se ani další tři rohy hostů. V 57. minutě se dostával do šance po centru Víchy Cahel, ale do zakončení mu chyběl krok. Za minutu pak předvedl výborný zákrok gólman Večerek při hlavičce Cahela. V 70. minutě rohový kop Jana Janoše poslal hlavou vedle Faika. Hned z následného útoku domácí vyrovnali, když zaváhání hostujícího brankáře Večerka využil Pavelek a napálil míč do sítě – 1:1. Strhnout vedení na stranu hostů mohl Kotzur, který ale nevyužil samostatný nájezd. V 83. minutě pak vybojoval míč Koska, posnul jej na Cigána, který z úrovně penalty střílel vedle tyčky. Otočit skóre se pak domácí družině povedlo dvě minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího, když Borunský vysunul přesnou nahrávkou Kunce, který střelou podél gólmana Večerka posunul míč do brány – 2:1. Hosté ale dokázali v poslední minutě srovnat, když po jejich standardce se dostal míč k nepokrytému Koskovi, jenž nadvakrát překonal brankáře Makovického – 2:2.

 

Slavkov jede ke svému poslednímu podzimnímu zápasu do Březové. Bohuslavice doma v derniéře podzimní sezóny přivítají Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Zase remizový zápas, první gól uděláme nesmyslnou penaltu a u druhého letí nákop dva dny a hosté zakončí ještě nadvakrát. Byli jsme lepší, bohužel tímhle sbíráme zkušenosti.

SK Bohuslavice
František Fiurášek (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme byli lepším týmem my. Ve druhé části zase soupeř. Remíza je proto spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] - D. Vícha [-] , D. Kubala [-] , M. Soška [-] (11. Š. Žilka [-] ) , J. Obludník [-] - L. Kunc [-] , A. Honka [-] (68. O. Marek [-] ) , J. Borunský [-] , M. Kostera [-] - M. Slunský [-] (63. D. Pavelek [-] ) , D. Cahel [-] (63. M. Gavenda [-] )

SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - P. Štefek [-] , V. Mička [-] , A. Ohřál [-] (71. M. Faika [-] ) , Š. Dudek [-] (55. J. Krajíček [-] ) , P. Cigán [-] , T. Tilleczek [-] (91. M. Vitásek [-] ) , D. Kotzur [-] , J. Janoš [-] , T. Koska [-] , V. Janoš [-]

ŽK: 14. D. Cahel , 89. M. Gavenda , 90. M. Kostera - 71. M. Večerek , 87. D. Kotzur .
Hráči zápasu: Š. Žilka - V. Mička .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - NEVŘELA Jan, KREUZBERGER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:11
Tomáš Holata

Expert: Milomir Gračanin
Tip experta: výhra domácích

Slavkov bude chtít navázat na vysokou výhru z Litultovic i před domácími fandy, což se jim proti těžkému soupeři podaří a těsně zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 06:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:09

Tip: výhra domácích