Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice otočily nepříznivě se vyvíjející zápas s Vávrovicemi


Branky


13

Vávrovice sice brzy vedly o dvě branky. Domácí do poločasu snížili. A ve druhém skóre otočili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

Bohuslavice ve svém posledním domácím podzimním zápase přivítaly na svém trávníku mužstvo z Vávrovic. Vávrovice začaly jak z partesu a už ve třetí minutě se dostal do samostatného nájezdu Jakub Lichovník, který si míč potáhl a nekompromisně poslal míč bodlem přesně k tyči – 0:1. Za devět minut se míč dostal na hranici velkého vápna Chryczykovi, který vystřelil a míč se odrazil od břevna přímo do domácí sítě – 0:2. Pak ještě mohl navýšit skóre Jakub Lichovník, který udělal brankáři Večerkovi kličku, ale nastřelil tyčku. Kolem dvaáté minuty začali domácí postupně přebírat otěže zápasu. Ve 23. minutě střílel vedle Jan Janoš. Za minutu se vedlo podobně i Kovalovi. Ve 27. minutě hostující gólman Schoppik vyrazil střelu Vojtěcha Janoše. Deset minut před odchodem na přestávku se v nepřehledné situaci v hostujícím vápně nejlépe zorientoval střídající Dudek a pokořil brankáře Schoppika – 1:2. Ve 37. minutě pak pálil těsně nad domácí Tilleczek.

Bohuslavice otočily

Druhý poločas na trávníku opanovaly Bohuslavice. V 50. minutě vystřelil přes někoilik hráčů Vojtěch Janoš a prověřil pozornost Schoppika. Hosté se snažili vyrážet k rychlým kontrům. Ty ale nevyšly ani Jakubu Lichovníkovi, a ani po něm Štencelovi. V 57. minutě se domácí družině povedlo srovnat skóre, když se míč přes hostujícího hráče dostal k osamocenému Cigánovi, který zkušeně zavěsil – 2:2. Domácí pak hosty nadále tlačili. Hostům postupem času začaly na těžkém terénu docházet síly. Tlak domácích vygradoval za deset minut, když střelu z dálky Kozel jemně tečoval a míč zapadl až do sítě a otočil tak skóre ve prospěch domácí družiny – 3:2. O minutu později navíc utekl po straně Kotzur a nahrál pod sebe na Kozla, který jen těsně minul hostující bránu. Domácí pak i nadále měli převahu. Hosté se dostali do jednoho brejku Štencelem, ale ten ho nedotáhl do konce. V závěru zápasu pak ještě těsně nad střílel Koska. 

 

Bohuslavice za podzim získaly 20 bodů. Vávrovice 17 bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
František Fiurášek (hlasatel): V první dvacetiminutovce měli hosté dvě šance a obě proměnili. Poté jsme se střelecky zvedli a do poločasu jsme snížili. Druhý poločas už byl v naší réžii, skóre jsme otočili a zaslouženě vyhráli.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Nastoupili jsme 11+1. Nástup byl dobrý. Hrálo se na brutálně těžkém terénu, bláto bylo, klouzalo to, a nám na něm došly síly. Jinak co se týče podzimu, tak nám hrubě nevyšel, snad se to na jaře zlepší.



Sestavy


SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - J. Kanovský [-] (88. P. Štefek [-] ) , V. Mička [-] (80. I. Dominik [-] ) , A. Ohřál [-] (16. Š. Dudek [-] ) , M. Faika [-] (58. J. Kozel [-] ) , M. Koval [-] , T. Tilleczek [-] , D. Kotzur [-] , J. Janoš [-] , T. Koska [-] , V. Janoš [-]

FK NOVA Vávrovice
M. Schoppik [-] - D. Klein [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , J. Pchálek [-] - T. Štencel [-] , M. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , V. Pchálek [-] - F. Šenk [-] (68. M. Zygula [-] ) , J. Lichovník [-]

ŽK: 69. P. Cigán , 72. M. Koval - 9. J. Lichovník .
Hráči zápasu: M. Schoppik .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: POLÁK Jiří - PINČEK Milan, KOPPERBERG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnaný zápas, ale z výhry se budou radovat hosté.