0:5
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po nudném poločase přišla senomatská gólová show


Branky


13

B-tým Zavidova čítá pár odchodů a tato sezona bude pro rezervu těžkým oříškem. Soutěž je kvalitní a hned na úvod čekal domácí hráče duel se Senomaty. První poločas se příchozí fanoušci branky nedočkali, v tom druhém si ale přišli na své. Tedy alespoň ti hostující, protože domácí hráči příliš radosti nerozdali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas

Začátek zápasu patřil hostujícímu celku, který si vytvářel dobré příležitosti, ale problém byl v koncovce. Postupem času se hra uklidnila, šancí na obou stranách bylo poskromnu, hrálo se mezi vápny a žádný gól nepadl. Na ten si museli příchozí fanoušci počkat až do zbylé části utkání.

Gólostroj Polcar

Na první branku druhé půle se nečekalo vůbec dlouho. R. Hůla se prosadil přes bránícího hráče nedaleko rohového praporku k centru, kterým našel na zadní tyči Šnídla a tomu stačilo pouze nastavit hlavu - 0:1. Místo toho, aby inkasovaná branka domácí hráče nakopla, stal se přesný opak. O to jednodušší měly Senomaty zbytek zápasu. Uběhla hodina hry, špatnou rozehrávku domácího obránce potrestal Polcar, píchl si míč kolem brankáře Štillera a uklízel do prázdné - 0:2.

 

Druhým gólem Beranů nastartoval sedmiminutové peklo! Hned dvě minuty po své první brance přidal druhou a bylo hotovo - 0:3. O další dvě minuty později mířil přesně Šnídl a zdálo se, že to skončí pěkným debaklem - 0:4. Aby toho nebylo málo, znovu Polcar a přesné zakončení, které znamenalo hattrick tohoto svátečního střelce a především pátý gól v síti domácí rezervy - 0:5. Jakoby se Senomaty během sedmi minut vystřílely a poté už daly svému soupeři pokoj. V závěru mohl přidat další branku R. Hůla, ale jeho povedený lob skončil těsně vedle.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Daniel Štiller, záložník: První půli jsme hráli to, co jsme chtěli a plnili jsme, co jsme si řekli a celkem to fungovalo, takže první poločas byl z naší strany dobrý. Druhý poločas byla katastrofa, ale doslova. Upustili jsme od toho, co jsme předváděli první poločas. Po prvním inkasovaném gólu jsme se úplně složili a nic nešlo, nefungovalo. Všichni jsme čekali na závěrečný hvizd a to bylo pro nás jako vysvobození. Více se k tomu nedá říct.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: V první čtvrthodině jsme si díky vysokému napadání vytvořili několik slibných šancí, které jsme diky nepřesnosti nebo váhavosti v koncovce proměnit nedokázali. Poté se dění prvního poločasu dohrávalo mezi vápny a brankáři na obou stranách si mohli zažádat o podporu v nezaměstnanosti. Druhý poločas jsme více drželi míč, domácím v teplém počasí evidentně ubývaly síly a utkání jsme herně i výsledkově ovládli.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - D. Matějka [-] - M. Zuda [-] , D. Štiller [-] , T. Urban [-] , R. Samson [-] , T. Sejpka [-] , Q. Tran [-] , M. Těšínský [-] , J. Koc [-] , T. Diepold [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Šnídl [-] , A. Polcar [-] , R. Trešl [-] , S. Toth [-] , D. Hůla [-] , R. Hůla [-] , T. Pichner [-] , M. Komín [-] , A. Kyncl [-] (32. M. Sailer [-] ) , L. Mácha [-]

ŽK: 44. R. Hůla .
Hráči zápasu: T. Pichner , R. Hůla , A. Polcar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JASANSKÝ Petr - VODRÁŽKA Tomáš, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra hostů

Senomaty zažijí povedenější vstup do sezony a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů