0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Roztoky zahazovaly šance a produktivní Kněževes trestala


Branky


16. T. Šíma , 30. T. Šíma , 43. J. Vrábík (p.)
14

Kněževes se po fantastickém obratu s Pavlíkovem představila v Roztokách. Domácí celek spadl z nejnižší krajské soutěže a čekalo by se, že se bude chtít vrátit. V utkání byl sice lepším týmem, měl více šancí, ale fotbal se hraje na góly a těch dali více hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené gólovky mrzely

Jako první se do velké šance dostal domácí celek, ale Merhaut zakončení v dobré pozici nezvládl. Roztoky hrozily ze standardek, vytvářely si dobré pozici, ale ve svatyni hosti čaroval brankář Procházka. I když se hrálo spíše na branku Kněževsi, gól padl po čtvrt hodině na druhé straně. Na konci protiútoku byl tradičně Šíma, který v zakončení nedal Hůlovi šanci - 0:1.

 

Vyrovnat mohli domácí po rohovém kopu nebo po přímáku ze střední vzdálenosti, Procházka ale vytasil další dva důležité zákroky. Uběhla půl hodina a přišel další trest pro Roztoky. Střední obránce nezachytil dlouhý míč, kterého se ujal Šíma a podél bezmocného Hůly navýšil vedení - 0:2. Závěr poločasu toho nabídl opravdu hodně.

 

Nejprve Hůla vytáhl dva dobré zákroky, kterými držel naděje svého celku nad vodou. Následoval závar v kněževeské šestnáctce, který hosté ustáli a v závěru dostali míč za obranu, kde byl opět Šíma. Ten byl ve vápně nedovoleně zastaven a pro Roztoky přišel další trest v podobě penalty. K té se postavil kapitán Vrábík, který poslal Hůlu na druhou stranu - 0:3.

Produktivní Kněževes

Začátek druhé půle nabídl hned několik tutovek. Dvakrát čaroval Procházka, který byl spolu se Šímou mužem utkání svého týmu. Roztoky zahodily po centru na zadní tyč další z několika gólovek a málem byly potrestány, když Vrábíkův roh na zadní tyči málem uklidil do sítě jeden z hostujících hráčů. Čas plynul a domácímu celku nehrál vůbec do karet.

 

Roztoky si vytvářely další nadějné pozice, ale Kněževes držela s vypětím všech sil své vedení. A když se nedohodl stoper s gólmanem Hůlou, který malou domů hlavou zachytil na poslední chvíli těsně před brankovou čarou, mohla se radovat počtvrté. Domácí celek byl ale tím aktivnějším, hnal se alespoň za čestným gólem, ale v tomto utkání mu nebylo přáno. Body nakonec putovaly do Kněževsi, která předvedla zodpovědný výkon a Roztoky tak mají po dvou zápasech na svém bodovém kontě stále nulu.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Petr Čáslavský, trenér: V zápase jsme byli lepší, měli jsme několik gólových šancí, ale neproměnili jsme. Kdyby se hrálo další půl hodinu, tak gól stejně nedáme. Kněževes měla tři brejky a dala tři góly. Fotbal se hraje na góly a těch dal více soupeř, proto vyhrál. S naším výkonem jsem byl jinak spokojený, ale chyběly tomu góly.

FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: K zápasu do Roztok jsme odjížděli ve značné okleštěné sestavě. Minulý týden jsem měl k dispozici sedm hráčů na střídání a pro tento zápas jsem měl z důvodu nemoci, pracovního vytížení nebo dovolených na lavici jen dva náhradní gólmany a sebe. Kdo si přečte jen statistiky o utkání, tak si řekne, že to byla one man show Tomáše Šímy. Dal dvě branky a při třetí na něj byla penalta. Pravda je ale taková, že celé mužstvo odehrálo zápas velmi dobře jak po taktické, tak po fotbalové stránce. Soupeř má ve svých řadách velmi vysoké hráče, a tak hrozil hlavně ze standardních situací, při kterých nás velice podržel chytající Péťa Procházka. Naopak my jsme hráli disciplinovaně dozadu a na rychlé brejky, což nám přineslo velmi cenné tři body. Kluky musím pochválit, jak utkání zvládli.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - K. Sklenička [-] (62. M. Kaplan [-] ) , . Ben [-] , M. Barčot [-] (67. D. Barčot [-] ) , P. Hruška [-] , J. Nejedlý [-] , M. Merhaut [-] , P. Barčot [-] , M. Liprt [-] , M. Fikejz [-] , M. Farkas [-]

FK Kněževes
P. Procházka [-] - M. Šefara [-] , P. Komžik [-] , J. Vrábík [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] (90. M. Vršecký [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] (65. R. Hertl [-] ) , T. Šíma [-] (81. L. Lenner [-] ) , P. Čihař [-]

ŽK: 60. J. Nejedlý - 61. J. Kříž .
Hráči zápasu: T. Šíma , P. Procházka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLOKEŠ Ondřej - ŠAROCH Jan, LIPRT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: remíza

Velmi vyrovnaný zápas na menším hřišti, kde bude velkou roli hrát jak na jedné straně zkušenost z I.B třídy, tak na straně druhé soubojový střed hřiště.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů