6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty nadělily hředelskému béčku šest kusů


Branky


16. P. Matějovský (p.) , 30. O. Hula , 75. M. Hanuš , 80. J. Jiroušek , 86. J. Hula (p.) , 90. J. Knap
14

Dalším těžkým soupeřem pro nováčka soutěže byly Pustověty. Domácí Sokol byl papírovým favoritem v duelu s hředelskou rezervou a na hřišti to také tak vypadalo. I když si hosté vytvořili několik zajímavých možností včetně pokutového kopu, žádnou branku v utkání nakonec nevsítili a odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí jen dva góly

Začátek utkání nabídl vzájemné oťukávání obou celků. Hostující rezerva měla jednu nadějnou příležitost uvnitř vápna, ale k zakončení nakonec nedošlo. První výraznější moment nastalpo čtvrt hodině hry, kdy utekl Jiroušek. Expavlíkovský fotbalista vlétl do šestnáctky a tam byl nedovoleně zastaven Kroupou. Pokutový kop si na sebe vzal kapitán Matějovský a nezaváhal - 1:0.

 

Pustověty následně kontrolovaly zápas, vytvářely si dobré šance, ale buď domácí Sokol zradila nepřesná koncovka nebo Malinovský v brance hředelské rezervy. Domácí ale ve své aktivitě nepřestávali a po půl hodině hry přidaly další branku. K přízemnímu centru z pravé strany se dostal O. Hula, který na hranici malého vápna v pádu zasáhl míč a překonal Malinovského - 2:0. Už se zdálo, že se skóre do konce poločasu nezmění, ale opak byl málem pravdou. Pustověty ale ani svou další tutovku nevyužily, když zachránila hosty tyč.

Hředle své šance zahodily

Stejně jako první, tak i druhý poločas nabídl opatrnější začátek. Jako první zahrozili domácí, konkrétně O. Hula. Uvnitř šestnáctky se dostal k zakončení a v gólové pozici orazítkoval břevno. Podruhé tak zachránila branková konstrukce hostující celek. Na druhé straně bylo po hodině hry také rušno! Po nedovoleném zákroku v pustovětském vápně se hráči v oranžových dresech dočkali pokutového kopu. Ten na sebe vzal Sajner, ale mířil pouze do tyče!

 

Pustověty mohly po přežité penaltě navýšit vedení, ale proti byl se skvělým zákrokem Malinovský! Ten zlikvidoval zakončení z těsné blízkosti. O pár minut později si poradil i s dalším střeleckým pokusem. Ten ale vyrazil pouze do míst, kde stál připravený čerstvý Hanuš, na jehož dorážku brankář hředelské rezervy nedosáhl - 3:0. O chvíli později mohl neproměněnou penaltu alespoň trochu napravit Sajner. Navedl si míč podél vápna, ale s jeho přízemní střelou si věděl Šimon rady.

 

Čas plynul a zdálo se,že je o vítězi rozhodnuto. A také, že bylo. V 80. minutě dostal Jiroušek míč do šestnáctky a špičkou kopačky podél Malinovského navýšil vedení - 4:0. Tři minuty poté se prezentoval Kroupa tmavěžlutým zákrokem na polovině hřiště na Elznice, za který viděl druhou žlutou kartu a oslabil do závěrečných minut svůj tým.

 

Hned z rozehraného přímého kopu dostali domácí míč do šestnáctky, kde se hosté prezentovali dalším nedovoleným zákrokem a sudí Vodrážka nařídil druhý pokutový kop pro Pustověty, v utkání celkově třetí! Nyní si vzal na sebe zodpovědnost J. Hula, který se za svůj velmi dobrý výkon v zápase odměnil brankou - 5:0. V poslední minutě zastavil unikajícího Jirouška na hranici vápna Kroupa a mohl být rád, že viděl jen žlutou. K přímému kopu se postavil veterán Knap a přesnou ranou do šibenice stanovil konečné skóre - 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Úvodní minuty utkání se odehrávaly uprostřed hřiště bez větší šance na obou stranách. Zlom přišel po čtvrthodině hry, kdy jsme šli do vedení z penalty. Poté jsme měli více ze hry a přidali uklidňující branku. Následovalo několik vyložených šancí, které jsme bohužel nedokázali využít. Stejně jako minuly týden jsme do druhého poločasu šli s dvoubrankovým vedením a chtěli jsme rozhodnout utkání třetí brankou. Stejně jako první půle, tak i začátek druhého poločasu byl opatrný z obou stran. Jako první se mohli prosadit hosté, kteří si vytvořili tři příležitosti včetně pokutového kopu, ale ani v jednom případě neuspěli. Následoval trest a pro nás uklidňující třetí branka. Tato branka hosty zlomila a ve zbývajících minutách inkasovali ještě třikrát. Vzhledem k sestavě soupeře a průběhu utkání povinné vítězství.

FK Hředle B
Václav Holý, trenér: Celý tým byl bez zájmu. Soupeři jsme nabídli penaltu, kterou po čtvrt hodině proměnil. Když nevystřelíme na bránu, tak nemůžeme dát gól. Soupeř takových možností měl hodně a také se dokázal prosadit. To nás ještě v některých momentech podržel brankář. Za stavu 2:0 jsme měli pokutový kop, který jsme neproměnili. Kdybychom snížili, mohl se zápas vyvíjet úplně jinak. Takhle jsme dostali třetí gól a poté se zápas už jen dorhával, soupeř přidal ještě další branky.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Šimon [-] - R. Truksa [-] (70. M. Hanuš [-] ) , J. Knap [-] , P. Matějovský [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , P. Hovorka [-] , J. Jiroušek [-] , T. Elznic [-] , T. Černý [-] (60. M. Peták [-] ) , T. Volráb [-]

FK Hředle B
V. Malinovský [-] - V. Beránek [-] , P. Sajner [-] , L. Andrle [-] (46. J. Loder [-] ) , D. Brož [-] , J. Pleier [-] (65. J. Smutný [-] ) , V. Hladký [-] , V. Šmíd [-] (80. J. Borský [-] ) , D. Šmíd [-] , D. Čapek [-] , D. Kroupa [-]

ŽK: 34. R. Truksa , 57. P. Hovorka , 60. J. Jiroušek , 69. J. Knap , 71. O. Hula - 6. D. Šmíd , 16. D. Kroupa , 90. D. Čapek . ČK: 83. D. Kroupa .
Hráči zápasu: J. Hula .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BIČOVSKÝ Václav (N), KOLÁČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Pustověty se nastartovaly dramatickým zápasem v Jesenici a proti nováčkovi v soutěži budou na vítězné vlně pokračovat.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích