0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Z janovského hřiště fotbal plakal, nepadl ani gól


Branky


9

Jak zajímavý a pěkný duel to mohl být. Roztoky zajížděly do Janova a došlo tak k souboji dvou velmi kvalitních mužstev. V horší kondici než v jaké je teď zřejmě janovský plácek nikdy nebyl. Fotbalu to vůbec nepomohlo a zápas plný nakopávaných míčů nenabídl ani jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stav hřiště na bodu mrazu

Od úvodního hvizdu hlavního sudí a po pár kontaktech obou týmů s míčem bylo jasné, že tohle utkání nebude pastvou pro oči. Míč létal více vzduchem než po zemi a s velkými šancemi to také nebylo nic vzrušujícího. Po nákopu Kaila upaloval na Hůlu rychlík Konvalinka, ale roztocký brankář znovu ukázal, že mu je okres malý.

 

Na druhé straně obrovskou šanci nevyužil Hruška, před kterým zívala odkrytá branka, ale na poslední chvíli se mu do cesty postavil Kail. První polovina gól nenabídla a těžko říct, komu z hráčů se chtělo na takovém place hrát ještě jeden poločas...

Skóre se nezměnilo

Roztoky se snažily se zápasem něco udělat, dostat se do vedení, ale k tomu hodně chybělo. Míč byl o něco více na hostujících kopačkách, ale další gólovka nepřicházela. Ani Janov neměl takový počet šancí jako u něj bývá zvykem. Z malého vápna přestřelil roztockou svatyni Alijevič a jakoby svým zakončením rozhodl, že v tomto duelu prostě gól nepadne.

 

Roztoky hrozily z dlouhých autových vhazování, Janov zase z rychlých brejků. Oba týmy chtěly vyhrát, nakonec si po bezbrankové plichtě body rozdělily. Můžeme jen doufat, že se kvalita janovského hřiště zlepší a podobných zápasů bude k vidění naprosté minimum.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, předstoper: Do zápasu jsme šli s pozměněnou sestavou kvůli absencim. Zápas byla spíše nakopávaná z obou stran, terén téměř nic jiného nedovolí. Herně byly lepší Roztoky a na šance rozhodně my. Řekl bych, že remiza zasloužená, oba týmy bojovaly. Příští zápas máme Jesenici a určitě chceme najet na vítěznou šňůru.

TJ Roztoky
Petr Čáslavský, trenér: Hrálo se na nejhorším hřišti, co jsem snad kdy viděl. Tvrdé, hrbolaté, suché, pískovité. Na takovém terénu to nebylo vůbec o fotbale, nedalo se na tom jak vyhrát, tak ani prohrát. Hodně se nakopávalo, na každé straně bylo po jedné gólovce. Za nás znovu zachytal dobře brankář. Pokud by se hrálo na lepším hřišti, asi bychom byli lepší, takhle se na tom povrchu nedali dát ani tři přihrávky po sobě.



Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kail [-] , V. Kinter [-] , V. Zuska [-] , F. Houda [-] (78. J. Koukal [-] ) , A. Alijevič [-] , J. Kloub [-] , J. Linc [-] , T. Kačírek [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Pirkl [-] , M. Merhaut [-] , P. Hruška [-] , J. Nejedlý [-] , M. Fikejz [-] (77. F. Procházka [-] ) , M. Ciprian [-] , P. Barčot [-] , M. Liprt [-] , V. Horský [-] , M. Farkas [-]

ŽK: 68. J. Linc - 73. M. Liprt .
Hráči zápasu: J. Kail , V. Zuska - M. Hůla , M. Farkas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - VÁŇA Josef, LIPRT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Janov doma moc zápasy neprohrává a myslím si, že proti Roztokám to nebude jinak.