F. Kalaš 23. (vl.)
1:2
(1:2)
32. F. Kalaš
47. F. Kalaš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov ukončil čekání na vítězství v Pustovětech


Branky


23. F. Kalaš (vl.) - 32. F. Kalaš , 47. F. Kalaš (p.)
10

Pustověty měly skvělý vstup do sezony, naopak Pavlíkov do nového ročníku nevstoupil vůbec dobře. Sokol začal ztrácet a jinak tomu nebylo ani v tomto utkání. Hosté otočili nepříznivý stav zápasu a i přes početní nevýhodu dokázali zápas dotáhnout do vítězného konce. K prvním bodům pomohl také návrat Františka Kalaše, který byl u všech gólů, i u toho vlastního.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kalaš pálil na obou stranách

Utkání nabídlo velmi rychlou branku Pavlíkova po standardní situaci, ale ta nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení. Oba celky se chtěly dostat do vedení, ale finální fáze nebyla přesná. Na pustovětském pažitu se skóre měnilo poprvé ve 23. minutě. Rohový kop si na zadní tyči nešťastně při snaze odkopnout míč srazil do vlastní branky Kalaš - 1:0.

 

Vedení domácímu celku nevydrželo vůbec dlouho. Nejprve podržel svůj tým skvělým zákrokem Beneš, ale necelých deset minut po úvodní brance ani on nestačil na skvělou střelu zpoza vápna, která z kopačky Kalaše skončila přesně v šibenici - 1:1. Pavlíkov sice vyrovnal, ale ke konci první půle šel do deseti. Kononets dostal během tří minut dvě žluté karty a oslabil svůj tým.

 

Už se zdálo, že první půle skončí nerozhodně. V nastavení se ale jeden z hostující hráčů dostával ze strany do šestnáctky a byl zastaven. Praporek pomezního sudí vyletěl nahoru a domácí fotbalisté se nestačili divit. Pokutový kop na sebe vzal navrátilec Kalaš a gólem do šatny ukončil první poločas - 1:2.

Pavlíkov ubránil vítězství

Hosté se v početní nevýhodě celý druhý poločas do ničeho příliš netlačili a čekali na brejkové situace. Pustověty držely míč na svých kopačkách, ale vyrovnávací branka nepřišla. Co šlo na branku, s tím si Pešek poradil a další gól za svá záda nepustil. Z jednoho protiútoku mohlo udeřit na druhé straně. O. Polcar přiklepl míč na Hupku, který si to nasměroval z pravé strany do šestnáctky, kde ztroskotal na dobrém zákroku Beneše.

 

Čas plynul a se Sokolem to nevypadalo vůbec dobře. Domácí celek nedokázal využít poločasovou přesilovku a i když se v závěru tlačil do svého soupeře a posílal do vápna nebezpečné centry, kýžené vyrovnávací branky se nedočkal. A to ani z obrovské tutovky v závěru, která nebyla využita a Pavlíkov se mohl radovat z prvních bodů v této sezoně.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Od úvodních minut neprobíhalo utkání podle našich představ. I přes to jsme se dostali do vedení. Na vedoucí branku hosté dokázali vzápětí odpovědět. Poté přišlo vyloučení jednoho z hostujících hráčů, ale i tak se Pavlíkovští dokázali podruhé prosadit a to z pokutového kopu, který zřejmě viděl jen pomezní rozhodčí. Druhý poločas jsme se tlačili do vyrovnání, ovšem všechny naše akce končily na hranici šestnáctky. Hosté se soustředili na defenzivu a snažili se vyrážet do brejků. Branka už nepadla ani na jedné straně, a tak tři body putují do Pavlíkova.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Od začátku taková čekaná na první gól, hráli jsme zataženě. Pustověty šly do vedení po mém vlastním gólu, když se mi míč z rohu na malém vápně odrazil od holeně do branky. Poté jsme se trochu začali tlačit do útoku, do poločasu jsme dali dva góly a šli do vedení. Před poločasem se to na hřišti trochu postrkalo, náš hráč viděl červenou kartu. Celý druhý poločas jsme čekali v deseti na naši půlce, ale Pustověty si žádnou šanci nevytvořily.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Černý [-] (69. M. Šimon [-] ) , J. Knap [-] , P. Holeček [-] , M. Peták [-] , P. Matějovský [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , P. Hovorka [-] , J. Jiroušek [-] , T. Volráb [-] (75. M. Hanuš [-] )

SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - V. Kononets [-] , Š. Procházka [-] , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] (87. M. Benada [-] ) , M. Škrlant [-] , L. Hupka [-] , L. Polcar [-] (78. O. Kraus [-] ) , A. Bureš [-] , V. Hornof [-] , D. Řezáč [-] (53. P. Chytrý [-] )

ŽK: 38. M. Peták , 50. J. Jiroušek , 59. T. Černý , 63. J. Hula , 66. J. Knap - 33. V. Hornof , 37. V. Kononets , 46. L. Hupka . ČK: 40. V. Kononets .
Hráči zápasu: V. Hornof , F. Kalaš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - LIPRT Tomáš, HAMOUZ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hosté se letos hodně trápí a domácí jednoznačně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích