3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý Josef Špička řídil luženské vítězství


Branky


11

Lužná na svém hřišti přivítala Jesenici. Hosté vstoupili do zápasu velmi dobře a po celý první poločas byli aktivnější a především si vytvářeli velké šance. Ty ale neproměňovaly, a tak přišel trest ve druhé půli. Na hřiště nastoupila úplně jiná Sparta a především díky skvělému výkonu Pepy Špičky se mohla radovat z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenická nepřesná koncovka

Začátek zápasu vyšel lépe Jesenici, která si vytvořila velmi dobré šance. Z té první se neprosadila a Lužná přežila i druhé varování od soupeře, když Bešíkovu střelu musel vyrážet M. Pavlíček. Zahrozili také domácí, ale včas zasáhl brankář Flajšingr. Hosté se dostávali nadále do šancí, ale koncovka nebyla přesná a veškeré pokusy létaly nad luženskou branku. A když už po nadějném brejku trefili Jeseničtí zařízení, bylo z toho břevno.

 

Domácí se na hřišti hledali a jejich výkon nebyl příliš přesvědčivý. Svou další šanci po standardce také nevyužili, a tak se hrálo nadále bez branek. Tento stav vydržel až do konce poločasu, po kterém si měli především svěřenci Adama Špičky co říci, protože rozhodně bylo co zlepšovat! V hostující kabině se nabízela slova o trpělivosti a o přesnější koncovce, jen díky které Jesenice ještě nevedla.

Nastoupila úplně jiná Lužná

Poločasový projev se lépe podepsal na domácím celku, který vstoupil do druhé půle jako vyměněný. Lužná držela více míč, dostávala se více do svého soupeře a po hodině hry se dočkala také branky. J. Špička odzbrojil na obranné polovině protihráče, elegantně se proháčkoval mezi dvěma dalšími hráči a přesným míčem za obranu vyslal do úniku J. Vejvodu, který se prosadil i přes dva dotírající obránce a kolem vyběhnuvšího Flajšingra otevřel skóre - 1:0.

 

Skóre mohl navýšit R. Pokorný, ale chybělo rychlejší zakončení. Odvrácený míč za šestnáctku si našel jeden z domácích hráčů, který krásným volejem trefil břevno! V 76. minutě se vedení Sparty navýšilo. Znovu to byl J. Špička, který vyslal do úniku J. Vejvodu, ten se vyhnul ofsajdu a podél Flajšingra se prosadil podruhé - 2:0. Jesenice byla bez hry, navíc další obrovskou chybou v zadní řadě nabídla svému soupeři další gól, ale ten z úhlu netrefil odkrytou branku.

 

V závěru zápasu se za svůj skvělý výkon a dvě asistence odměnil J. Špička, který si to namířil středem hřiště až k šestnáctce, odkud vyslal nádhernou střelu pod břevno - 3:0. Lužná se za svůj zlepšený výkon odměnila třemi góly a vítězstvím. Jesenice byla potrestána za nevyužité šance z prvního poločasu, což ji stálo celý zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Adam Špička, trenér: Z naší strany zápas dvou rozdílných poločasů. Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, bez pohybu, bez chuti hrát. To jsme si o poločas řekli a pozitivně se nahecovali. Víme, že ve druhých poločasech umíme být silní a to se potvrdilo. Začali jsme hrát kombinačně, přišel pohyb bez balónu, na klukách byla vidět chuť a hned to bylo o něčem jiném. Takhle musíme hrát celých devadesát minut. Jsme rádi za tři body, protože Jesenice nebyla hlavně v útoku vůbec špatným soupeřem.




Sestavy


TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-] , J. Lebeda [-] (64. V. Svoboda [-] ) , K. Gjorgjiev [-] (71. K. Krumhanzl [-] ) , J. Špička [-] , F. Hornof [-] (86. J. Stehlík [-] ) , D. Vejvoda [-] , A. Chrástek [-] , M. Koloc [-] , M. Pokorný [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] , K. Pros [-] , R. Bešík [-] , S. Pfejfer [-] (25. P. Kotek [-] ) , M. Pacourek [-] , J. Kočička [-] (81. M. Čmolík [-] ) , J. Mutínský [-] , P. John [-] (67. J. Pfejfer [-] ) , V. Bouda [-]

Hráči zápasu: J. Vejvoda , J. Špička .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: SVOBODA David - BENEŠ Vladimír, FRANĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Miroslav Jirásek
Tip experta: výhra domácích

Lužné na domácím hřišti věřím. Jesenici jsem nějakou chvíli neviděl hrát, takže musím věřit kvalitě domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích