Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Extra rychlé góly Vávry v Pavlíkově přinesly Beranům vítězství


11

Takový vstup do zápasu, jako měli Berani na půdě Pavlíkova, by si přál každý trenér. Jiří Kučera se musel doslova nadnášet spokojeností, když jeho svěřenci po třech minutách vedli o dvě branky. Ale kouč hostí musel rychle zpátky na zem, protože Pavlíkov se nepoložil a dokázal rychle vyrovnat. Ve druhé půli ale hosté přidali a došli si pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávra na nic nečekal

Hned ve 2. minutě se otevřelo skóre. Vávra dostal krátkou přihrávku a zpoza šestnáctky krásnou střelou přes vysoko postaveného Peška rozvlnil síť - 0:1. O minutu později se stejný hráč prohnal středem hřiště a podél pavlíkovského brankáře udeřil podruhé - 0:2. Studená sprcha domácí hráče nepoložila a jak bývá pavlíkovským zvykem, mladý tým se dokázal vrátit do hry. Běžela 6. minuta, Maškův přímý kop od lajny doletěl na hranici vápna k O. Polcarovi, který pálil přesně k tyči - 1:2.

 

V další šanci se pavlíkovský kapitán mohl z nahravače proměnit ve střelce, jeho pokus ale mířil kousek nad. Role asistenta mu ale sedí více, což ukázal při další standardce, tentokráte ze strany od laviček. Jeho rohlíček si našel Š. Procházka a hlavou srovnal - 2:2. Domácí pokračovali a po půl hodině se v dobré pozici objevil Kononets, ale jeho křížná střela skončila těsně vedle.

 

Nedáš, dostaneš. Krátce poté pláchl podél střídaček R. Hůla, namířil si to do šestnáctky, kde pod sebou našel ideálně postaveného Žebrakovského a ten uklízel do odkryté branky - 2:3. Pavlíkov byl znovu velmi blízko vyrovnání. Hupka našel Kononetse, ale toho v tutovce vychytal skvělým zákrokem Kučaba, který podržel Berany a díky němu šli do kabin hosté v lepší výchozí pozici.

Pavlíkov podruhé neodpověděl

Druhý poločas byl na šance vyrovnaný s tím rozdílem, že jeden tým je proměňoval a druhý ne. Po hodině hry odskočili Senomaty na rozdíl dvou branek. R. Hůla dostal míč za obranu, Pešek špatně načasoval výběh a senomatský hráč zápasu krásným lobem poslal domácí do kolen - 2:4. Pár minut po inkasované brance mohla přijít zápletka. Š. Procházka vybojoval míč pro Kononetse, kterého ale vychytal Kučaba a po nezvládnutém zakončení domácího hráče znovu svůj tým podržel!

 

Poté Pavlíkov odpadl a Senomaty si kontrolovaly vedení. Domácí celek se dokázal rychle oklepat po dvou rychle inkasovaných gólech, dokázal si v utkání vytvořit velké šance, znovu ale zůstává bez bodu. Naopak Senomaty si svých příležitostí vážily a nadělily svému soupeři lekci z produktivity.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, kapitán: Pořád ta samá píseň. Dostáváme hloupé góly po hloupých chybách. Na vyložené šance i hru to bylo vyrovnané utkání. Hosté nám udělili lekci z produktivity. Od 65. minuty jsme byli bezzubí a nedokázali jsme si vytvořit kloudnou šanci, od této doby se začala projevovat větší bojovnost a fyzická připravenost hostí. Do příštího utkání počínaje mnou, doufám, přineseme větší chuť, snahu a bojovnost, abychom dokázali přidat další body, jelikož naše postavení v tabulce určitě nesplňuje naše představy a je na čase s tím něco dělat.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Snový vstup do utkání nám přinesl dvougólové vedení. Hráli jsme rychle a přímočaře, ale místo abychom soupeře dorazili, tak jsme polevili v koncentraci a umožnili mu vyrovnat. Šance jít o přestávce do kabin s větší spokojeností byly na obou stranách a štěstěna se přiklonila na tu naší. Druhý poločas jsme už byli lepším mužstvem. Navýšili jsme vedení a tři body si pohlídali. Dnes jsem spokojen s nasazením a bojovností, ale pořád máme v utkání pasáže, kdy děláme věci, které nám hodně škodí.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - V. Kononets [-] , Š. Procházka [-] (79. J. Schejbal [-] ) , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] (67. L. Hekl [-] ) , P. Chytrý [-] , L. Hupka [-] , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , M. Škrlant [-] (61. O. Kraus [-] ) , O. Vávra [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , J. Vávra [-] , M. Komín [-] (77. M. Špidra [-] ) , R. Trešl [-] (71. J. Šnídl [-] ) , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] (71. A. Kyncl [-] ) , M. Sailer [-] , T. Pichner [-]

ŽK: 53. L. Hupka , 86. L. Hekl - 39. M. Komín , 53. J. Vávra , 88. J. Šnídl .
Hráči zápasu: R. Hůla , O. Kučaba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - STROUHAL Jiří, KNAP Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Miroslav Jirásek
Tip experta: remíza

Ve vyrovnaném zápase to skončí remizou. Nejdůležitější bude, jestli za Pavlíkov nastoupí Adam Karabec okresu Fanda Kalaš. Ten může být tím rozdílovým hráčem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů