2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná potvrdila s béčkem Zavidova roli favorita


Branky


11

Souběh s A-týmem muselo řešit zavidovské béčko při zápase s Lubnou, což byla velká nepříjemnost. Od začátku zápasu byl Baník více na míči a vytvářel si hned několik šancí. Koncovka mohla být daleko lepší, což by se podepsalo i na konečném výsledku. Tři body ale zůstaly doma, což je pro domácí to hlavní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival zahozených tutovek

První poločas začal dle předpokladů. Papírový favorit z Lubné držel míč na svých kopačkách a bylo jen otázkou času, než přijde první branka. Na tu nemuseli příchozí diváci čekat vůbec dlouho. Hned v 7. minutě nezachytila hostující obrana náběh krajního hráče, ten předložil na zlatém podnose nahrávku Hranaiovi, který uklízel do odkryté branky - 1:0.

 

Následoval festival zahozených šancí, na který Lubná málem doplatila. Zavidovská obrana nevěděla, kde ji hlava stojí, brankář Dunaj se také nenudil a když ve 37. minutě nebyl gól zavidovské rezervy uznán kvůli ofsajdu, mohli si domácí oddychnout. S neuznaným gólem naložili nejlépe, jak jen mohli a po chvilce navýšili své vedení. Propadlý míč si ve vápně našel Sogbo, vytvořil si ideální pozici k zakončení a kolem bezmocného Dunaje stanovil konečné poločasové skóre - 2:0.

 

Tempo hry opadlo

Druhý poločas nenabídl takové tempo a toliko šancí jako první půle. I tak to ale byla Lubná, která si hlídala své vedení. Vytvořených šancí už nebylo tolik, i tak se ale domácí do pár zajímavých pozic dostali. Další branka z toho ale nebyla. Otázkou je, jak by s osudem zápasu zamávala obrovská tutovka Zavidova, kterou hosté doslova po pár minutách druhé půle zahodili. V posledních minutách se utkání spíše jen dohrávalo a Baník si došel pro povinné tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Chtěli jsme se vrátit zpět na vítěznou vlnu, což se povedlo. Zavidov měl souběh, což nám to trochu usnadnilo. Celý zápas jsme byli lepším mužstvem, jen jsme si to komplikovali naší špatnou koncovkou. Dva góly je prostě málo. Jinak spokojenost s výkonem všech.

FC 05 Zavidov B
Jiří Kraus, střídající hráč: Bohužel jsme opět hráli ve stejnou dobu jako áčko. Musíme si přiznat, že domácí byli lepší, první poločas měli dost šancí. Dostali jsme gól, ale ve 37. minutě jsme sice srovnali, ale byl máván offside. Za tři minuty jsme obdrželi druhou branku a můžeme jen dumat nad tím, jak by to vypadalo, kdyby byl poločas nerozhodný. Druhý poločas byl už spíše o dohrání. Domácí si vypracovali pár šancí, ale neproměnili. My jsme se mohli vrátit do zápasu začátkem druhé půle, ale bohužel jsme stoprocentní šanci neproměnili a naše střely z vápna byly nepřipravené.



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - A. Sogbo [-] , M. Hranai [-] , M. Jirásek [-] (73. P. Košťál [-] ) , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] , J. Mareš [-] , L. Klik [-] (46. L. Kříž [-] ) , M. Toráč [-] (46. D. Varyš [-] ) , P. Kollár [-] (78. T. Matějka [-] ) , L. Brabec [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - L. Jelínek [-] (58. V. Bohuslav [-] ) , E. Pšenička [-] , M. Horvát [-] , Q. Tran [-] , D. Štiller [-] (73. J. Kraus [-] ) , J. Koc [-] , P. Pešek [-] , M. Zuda [-] , T. Diepold [-] , J. Hvězda [-]

ŽK: 61. M. Jirásek .
Hráči zápasu: A. Sogbo .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - VÁŇA Josef, VÁŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Miroslav Jirásek
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k souběhu zavidovského áčka s béčkem by měla domácí Lubná vyhrát. Musím se o to zasloužit taky já sám, abych odpracoval tu bídu, co jsem hrál minulý týden na Tatranu (smích).

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích