Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov urval ve druhé půli derby na svou stranu


Branky


11

Necelá stovka diváků si našla cestu na derby mezi hředelskou rezervou a Janovem. První poločas nabídl pěknou fotbalovou podívanou s nerozhodným koncem. Vše podstatné se událo ve druhém dějství, kdy zejména dva přímáky Lukáše Roubíka srazili domácí tým, který už neměl sílu vzdorovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Od začátku zápasu bylo na obou týmech vidět, že chtějí derby urvat na svou stranu. Blíže ke svému cíly byli po čtvrt hodině hry hosté. Zuska nacentroval míč na zadní tyč, kde se prosadil hlavou Bradáč - 0:1. Šance byly k vidění na obou stranách, skóre se ale dlouho neměnilo. Konvalinka mohl několikrát navýšit vedení, ale jakoby mu nebylo v tomto duelu přáno.

 

Na druhé straně představoval velké nebezpečí Bechner, ale osobní strážce Kail mu příliš prostoru nedával. I tak se ale kanonýr áčka utrhnul a ve 42. minutě krásnou padající střelou na přední tyč srovnal - 1:1. Do druhého poločasu tak šly oba týmy ze stejné startovní čáry.

 

Přímáky Roubíka rozhodly

Ve stejném duchu jako skončil první poločas, tak začal i ten druhý. S tím rozdílem, že Janov se vedení ujal o něco rychleji. Bradáč vnikl do šestnáctky, nahrávkou pod sebe našel Alijeviče a ten se v menším závaru zorientoval ze všech nejlépe - 1:2. Hředelská rezerva šla za vyrovnáním, ale to nepřicházelo. Navíc musela čelit po hodině hry přímému kopu svého bývalého hráče Roubíka, který se prezentoval nádhernou střelou přes zeď a nasměroval svůj tým k vítězství - 1:3.

 

Stejný hráč si mohl přímák zopakovat, tentokrát trochu blíže hranici šestnáctky. Brankář Andrle zřejmě čekal střelu přes zeď, ale velezkušený fotbalista mu poslal pozdrav na jeho stranu a bylo hotovo - 1:4. Domácí rezerva už nenašla sílu na nějaký zvrat, navíc si Janov vypracoval další šance a své vedení mohl ještě navýšit. A v poslední desetiminutovce se to hostujícímu celku podařilo. Čerstvý Jan Koukal vysunul Alijeviče, který podél Andrleho slavil svůj druhý gól - 1:5.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle B
Václav Holý, trenér: V prvním poločase se hrál rychlý fotbal na obě strany, oba týmy si vypracovaly několik šancí. K výkonu z prvního poločasu nemám co vytknout, zápas se musel líbit i divákům. Začátek druhé půle byl ve stejném tempu, poté jsme ale inkasovali po odraženém míči a po dvou rychlých gólech Roubíka z přímáku, našeho bývalého hráče, jsme už neměli sílu s utkáním něco udělat.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Bylo to derby, takže jsme chtěli předvést dobrý výkon a zvítězit. Doufám, že tohle utkání bude odrazovým můstkem pro další zápasy.



Sestavy


FK Hředle B
L. Andrle [-] - D. Minařík [-] (46. T. Vitner [-] ) , D. Bechner [-] (78. Z. Rosa [-] ) , J. Bečirovič [-] , P. Sajner [-] (57. D. Čapek [-] ) , M. Vodrážka [-] , M. Čuda [-] (71. J. Borský [-] ) , D. Kroupa [-] , D. Zilcher [-] , V. Hladký [-] , M. Malecký [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] (80. J. Koukal [-] ) , M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , T. Kačírek [-] , L. Roubík [-] , V. Zuska [-] , J. Kloub [-] , J. Linc [-] (46. J. Koukal [-] ) , A. Alijevič [-] , J. Melč [-]

ŽK: 28. M. Čuda .
Hráči zápasu: M. Malecký - L. Roubík , J. Kail .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - KABOUREK Jiří, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Miroslav Jirásek
Tip experta: remíza

Severské derby se špatně odhaduje, jelikož nevím, kolik bude mít béčko Hředel posil z áčka. Proto neurazím a fouknu tam plichtu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů