3:1
(1:1)
15. R. Hertl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Zavidova dalším katem Kněževsi


Branky


11

Zavidovská rezerva se sešla a hned to přineslo ovoce! Odnesla to Kněževes, která už v minulém kole přišla o svou neporazitelnost a další prohru si připisuje i po utkání v Zavidově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matador Hertl srovnal

Utkání nabídlo úvodní šanci na každé straně, ale skóre se neměnilo. Další akce domácí rezervy z 8. minuty už byla gólová. Povedená kombinační a rychlá akce, po které následovala přihrávka do vápna pod sebe na Trana a ten neměl problém uklidit míč do odkryté branky - 1:0. Vedení zavidovského béčka ale netrvalo vůbec dlouho.

 

Uběhla čtvrt hodina hry a Dunaj dostal těžkou malou domů, kterou řešil odkopem do středu hřiště. Míč si našel cestu k Hertlovi a zkušený fotbalový mazák nic nevymýšlel, práskl do kulatého nesmyslu z prvního dotyku a jeho oblouček nedokázal Dunaj s bránícím hráčem vytěsnit z branky - 1:1. Ve zbylém čase si dokázaly oba týmy vytvořit pár šancí, skóre se ale do konce poločasu neměnilo.

 

Béčko bylo produktivnější

Obraz prvního poločasu se přenesl i do toho druhého. Oba týmy si vypracovaly několik zajímavých pozic, finální fáze ale nebyla doménou obou aktérů. Produktivnější v tomto zápase vyhrál a tím byl Zavidov. Ten se dostal do vedení v 72. minutě, když povedenou akci, kterou rozjel šikovný a dobře hrající Tran, uklízel do kuchyně Horvát - 2:1.

 

Kněževes se nadechovala k závěrečnému tlaku, ale kýžené vyrovnávací branky nedosáhla. Naopak postupem času otevírala zadní vrátka a v poslední minutě základní hrací doby přišla definitivně o naději na bodový zisk. Ve středu hřiště propadl míč na kopačku Korčáka, ten nastartoval motorku, udělal kličku Lennerovi a samostatný nájezd uklízel do prázdné branky - 3:1. Pro domácí rezervu velmi cenné vítězství, pro Kněževes se jednalo o druhou porážku v řadě, na kterou nejsou hosté v této sezoně zvyklí.

 

Galerie od Štefana Ferencze.

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Jiří Kraus, střídající hráč: Konečně se nám sešla sestava, která by zhruba měla nastupovat za B-tým. Do zápasu jsme vstoupili dobře. Hned na začátku jsme si vytvořili několik dobrých šancí, bohužel jsme proměnili jen jednu. Pak jsme vlastní chybou nechali soupeře srovnat. Kněževes měla také pár šancí nebo náznaků šance, ale jejich střely většinou končily mimo branku nebo je Adam chytil. Ve druhém poločase se to víceméně opakovalo, zahozené šance na obou stranách. Až v 72. minutě se nám podařilo protlačit míč do brány. Kněževes pak musela více riskovat a v poslední minutě jsme dali na konečných 3:1.

FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Zápas v Zavidově se nám nepovedl. Nikdo z našich hráčů se v tomto zápase nepotkal s formou a podle toho to také dopadlo. Fotbal to koukatelný nebyl z obou stran. Rozhodla produktivita soupeře, který narozdíl od nás své šance proměnil.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Dunaj [-] - E. Pšenička [-] , Z. Šmíd [-] , M. Horvát [-] (90. J. Kraus [-] ) , P. Pešek [-] (72. A. Sekyra [-] ) , D. Štiller [-] , Q. Tran [-] , R. Vanický [-] , T. Diepold [-] , D. Matějka [-] (46. J. Koc [-] ) , T. Korčák [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] (80. J. Žemlička [-] ) , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (67. ) , R. Hertl [-] (46. J. Kříž [-] ) , M. Šefara [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 44. D. Štiller , 50. M. Horvát , 74. T. Korčák , 90. A. Dunaj .
Hráči zápasu: Q. Tran .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KRAUS Jiří (N), ČIHAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Beneš
Tip experta: výhra hostů

Kněževes je v mých očích kvalitnější. Nemyslím si, že by zavidovské béčko posílilo několik hráčů z A mužstva, jelikož to hraje odpoledne, a proto tady věřím Kněževsi.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů