0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zázvorkova paráda z půlícího kruhu rozhodla


Branky


11

Na poslední vzájemný zápas v Pustovětech nemají Mšecké Žehrovice vůbec dobré vzpomínky. Sokol jim naposledy zahrál na cestu domů pátou a ta se neposlouchá vůbec dobře... Nyní to byli hosté, kteří svému soupeři oplatili podobnou mincí. Výhra nebyla tak vysoká, ale tři body se počítají. Utkání ozdobil nádherným gólem z půlícího kruhu Ondřej Zázvorka!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalová paráda Zázvorky

Pustověty vstoupily do utkání bez svého kapitána Petra Matějovského, kterého do hry nepustilo zranění. Mšecké Žehrovice se dostavily na skvěle připravené hřiště Sokola komplet. Začátek zápasu nabídl obrovskou šanci na obou stranách! Nejprve hosté doslova překombinovali stoprocentní gólovku uvnitř šestnáctky a málem byli potrestáni. Odražený míč po přímém kopu se dostal k O. Hulovi, ale jeho levačka poslala míč jen těsně nad.

 

Oba týmy si dokázaly vypracovávat nadále šance. Za Beneše musel zaskočit v jednom případě obránce, který odkopával míč mířící za brankovou čáru. V tutovce se objevil po centru z levé strany Uher, ale v těsné blízkosti před Benešem hlavičkoval nikým neatakován trestuhodně vedle! Pustověty se také dostávaly do zakončení, ale střely z domácích kopaček trefovaly pouze připraveného brankáře Kolka.

 

Po půl hodině přišel dost možná klíčový moment utkání. Benešův výkop zachytil na útočné polovině na půlícím kruhu Zázvorka, podíval se směrem na pustovětskou branku a práskl do míče. Všichni přítomní sledovali, jak padá míč do branky a byli svědky krásného gólu, který se na okresní úrovni jen tak nevidí - 0:1. V závěru prvního poločasu měl ještě dobrou pozici k zakončení Hovorka, ale jeho pokus na přední tyč lapil Kolek.

Pojistka až v závěru

Do druhé půle šly Pustověty s jasným cílem. Zpřesnit koncovku, vyrovnat a pokusit se utkání otočit. Šance na to domácí měli, ale problém byl opět v koncovce. Z dobrých pozic netrefovali fotbalisté Sokola zařízení nebo jejich pokusy končily u připraveného Kolka, kterého víceméně trefovali. Mšecké Žehrovice si hlídaly vedení a i když šancí neměly tolik, druhé branky se nakonec přeci jen dočkaly.

 

V 77. minutě přečetl Zázvorka ve středu hřiště domácí rozehrávku, posunul míč na Kučeru a ten vyslal za obranu Kočího. Hostující snajpr si zasekl míč kolem dvou bránících hráčů a krásnou střelou ke vzdálenější tyč rozhodl o vítězi zápasu - 0:2. Zbytek utkání se pouze dohrával a tři body putovaly do Mšeckých Žehrovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, zraněný kapitán: Do utkání s Žehrovicemi jsme nastupovali s cílem navázat na výkon z Roztok. To se nám podařilo pouze v prvním poločase, kdy bylo k vidění kvalitní utkání. Kaňkou pro naše barvy byla krásná branka hostí, která padla téměř z poloviny hřiště, poté co byl po nevydařeném výkopu přehozen Beneš. Jak se později ukázalo, byla to branka, která rozhodla o vítězi. Druhý poločas už byl hodně nervózní a zbytečně vyhrocený z obou stran, což vedlo k tomu, že fotbalu už moc vidět nebylo. I když jsme se snažili vyrovnat, nedokázali jsme si vytvořit dostatek příležitostí. Když to tak vezmu, tak vyloženou šanci jsme měli pouze jednu, ale špatné řešení nás připravilo o možnost se radovat z vyrovnání. A tak udeřilo na druhé straně, když hosté využili otevřené obrany a přidali druhou uklidňující branku. Poté se utkání již dohrávalo bez ohrožení obou branek.

SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Na jaře jsme odjížděli z Pustovět s debaklem 0:5, takže určitě bylo co napravovat. Utkání jsme tentokrát zvládli jak po taktické stránce, tak nasazením a chutí se poprat o tři body. 0:2 je pro domácí ještě milosrdný výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Černý [-] (62. M. Šimon [-] ) , J. Knap [-] , P. Holeček [-] , T. Elznic [-] , R. Truksa [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , P. Hovorka [-] , J. Jiroušek [-] , T. Volráb [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - M. Pokorný [-] , J. Kučera [-] , O. Zázvorka [-] , M. Wiedermann [-] , K. Uher [-] (53. J. Chlád [-] ) , R. Škutchan [-] , J. Kočí [-] (86. L. Věprovský [-] ) , J. Kolek [-] (75. V. Lukáč [-] ) , P. Jindra [-] (90. J. Svéchota [-] ) , J. Elsnic [-]

ŽK: 61. J. Hula , 65. J. Jiroušek - 26. O. Zázvorka , 56. J. Elsnic , 57. J. Chlád , 61. J. Kočí .
Hráči zápasu: P. Hovorka - J. Kočí , O. Zázvorka , R. Škutchan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brožek Tomáš - BOHATÝ Petr, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Beneš
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy mají kvalitní kádr, ale o něco větší kvalitu vidím na straně hostů.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů