2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větrný zápas v Žehrovicích skončil nerozhodně


Branky


13

Sobotní dopolední zápas měl dvanáctého hráče na hřišti, kterým byl vítr. Přírodní živel hrál spravedlivě s každým týmem jeden poločas, čemuž odpovídá i výsledek obou poločasů. Senomaty šly na hřišti domácího celku do dvougólového vedení, které ale Mšecké Žehrovice dokázaly odvrátit a zásluhou střídajícího Víta Lukáče skončil zápas nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Máchův gól z půlky

Domácí měli dobrý začátek a spolu s ním také zajímavé příležitosti, které však nedokázali využít a výhodu brzkého vedení tak odmítli. Do karet hrál Beranům v prvním poločase vítr, který měl dost možná zásluhu také na první brance. Ta přišla po čtvrt hodině hry, když zahrával Mácha ze středu hřiště přímý volný kop. Senomatský kapitán práskl do míče a Kolek jen přihlížel, jak padá za jeho záda - 0:1.

 

Mšecké Žehrovice chtěly co nejdříve odpovědět, šance si vypracovaly, ale proti větru se nehrálo moc dobře. I tak měl ale gól na kopačce Bondarev, který dostal míč za obranu, vyhrál souboj tělo na tělo s bránícím hráčem a sám před Kučabou mířil trestuhodně vedle! I Senomaty měly další příležitosti, v té největší podržel při samostatném nájezdu své spoluhráče brankář Kolek.

 

Další branka přišla ve 38. minutě a znovu udeřili hosté. Berani vybojovali míč ve středu hřiště, následovala skvěle načasovaná průnikovka mezi obránce na zcela volného Trešla a zkušený fotbalista zakončoval podél bezmocného Kolka - 0:2. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin a bylo jen otázkou, zda ve druhém dějství sklapne všem dobře známá Csaplárovka.

Povedené střídání

Domácí vstupovali do druhé půle s jasným cílem. Využít pomoci větru, proti kterému stáli v prvním poločase a vrátit se do hry brzkou kontaktní brankou. Na začátku druhého poločasu si Mšecké Žehrovice vytvořily tlak a Kučaba musel pomoci dvěma dobrými zákroky. Do dobré šance poslal na druhé straně Trešl svého parťáka v útoku R. Hůlu, ale ten mířil zpoza šestnáctky pouze do rukavic domácího brankáře. Senomaty měly další obrovskou šanci, když postupoval Žebrakovský sám na brankáře Kolka. Tomu dokázal vypíchnout míč pod tělem, ale k překvapení hostí se pískal útočný faul.

 

Uběhla hodina hry a Mšecké Žehrovice dokázaly snížit. Kočí si podržel na zádech Kodeše, navedl si míč k vápnu a jeho zakončení Kučaba neudržel. Dorážející hráč byl včas tam, kde měl být a snížil. Radost domácích však netrvala vůbec dlouho, protože byl odmáván ofsajd. Domácí neuznaná branka nepoložila a hnali se nadále za vyrovnáním. Do senomatské šestnáctky létaly centry především vzduchem a jeden takový zavál vítr od rohového praporku na břevno.

 

Několik závarů ve svém vápně Berani ustáli, ale v 73. minutě byla senomatská tvrz překonána. Kočí si seběhl do středu hřiště pro míč, ihned zamířil vpřed, navázal na sebe bránící hráče, mezi kterými prostrčil chytře míč na Lukáče a střídající hráč podél Kučaby snížil - 1:2. Právě Lukáč byl na hřišti pouhou minutu a hned se prosadil, navíc dokázal za chvíli i vyrovnat!

 

Mladík Šnídl nepřesně vracel míč dozadu mezi stopera a brankáře Kučabu, který netrefil míč ideálně a navíc se srazil s protihráčem. Míč vyplaval do míst, kde stál Lukáč a žehrovický žolík uklízel do prázdné - 2:2. Domácí ovládli druhý poločas a v jeho závěru mohli urvat vítězství na svou stranu. Za svůj velmi dobrý výkon se mohl odměnit Kočí, ale skákající míč netrefil ve velmi dobré pozici vůbec dobře a rozvlnil pouze ochrannou síť za brankou. Vítr v tomto zápase nadělil oběma týmům stejné podpory a utkání skončilo nerozhodně.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Bohužel první poločas, kdy jsme se nedokázali vyrovnat se silným protivětrem, nás stal dva body, protože jsme po našich chybách pustili soupeře do dvougólového vedení. Druhý poločas už byl o poznání lepší, ale Senomaty se "proležely" k bodu, který jsme jim doslova darovali. Brankáři Kučabovi přeji brzké uzdravení.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Dnes oběma týmům jeden poločas pomáhal dvanáctý hráč - vítr. Domácí začali aktivně, ale postupem času jsme převzali iniciativu a do kabin jsme odcházeli zaslouženě s dvougólovým vedením. Po přestávce jsme očekávali nápor domácích, který přišel, ale podle mého názoru o osudu utkání rozhodla situace, kdy Žebrakovský postupoval sám na brankáře. Míč po zákroku mu prošel pod tělem, kde si ho Žebrakovský znovu našel a před prázdnou brankou byl sražen. Místo penalty se pískal faul na brankáře... Poté nás domácí zatlačili, my jsme nebyli schopni udržet míč a ve finále utkání sluší dělení bodů. Zaráží mě, že OFS není schopné ve dvou dopoledních utkáních obsadit plnou nominací rozhodčí. Na kluby sypou jednu povinnost za druhou. Nemáš pořadatele - zaplať, nemáš kameramana - zaplať. Nemáme rozhodčí - buďte rádi, že si to nepískáte sami.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - M. Pokorný [-] , P. Petr [-] (72. V. Lukáč [-] ) , M. Bondarev [-] , S. Neroda [-] (67. [-] ) , O. Zázvorka [-] , M. Wiedermann [-] , J. Kučera [-] , J. Kočí [-] , P. Jindra [-] , J. Elsnic [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Kodeš [-] , L. Žebrakovský [-] , M. Sailer [-] (78. L. Vrbata [-] ) , J. Šnídl [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , A. Kyncl [-] , M. Komín [-] , R. Trešl [-] , D. Hůla [-]

ŽK: 40. P. Jindra , 41. J. Kučera , 60. M. Bondarev - 51. M. Sailer , 60. M. Komín , 76. A. Kyncl , 88. O. Kučaba .
Hráči zápasu: V. Lukáč , J. Kočí - R. Trešl , A. Kyncl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KMEŤ Michal (N), HŮLA Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 18:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 23:14
Redakce Rakovník

Expert: Josef Špička
Tip experta: výhra domácích

Žehrovice se po pomalejším rozjezdu znovu dostaly na vítěznou vlnu a na domácím hřišti budou plně bodovat.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:13
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 12:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:02
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:43
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 10:27

Tip: výhra domácích