1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov urval ve šlágru kola vítězství v Lužné


Branky


14

Lužné to tuhle sezonu tak úplně nelepí. Před svěřenci Adama Špičky stál ve šlágru kola velmi těžký soupeř z Janova. Hosté šli do vedení, na které našla Sparta ještě v prvním poločase odpověď. Vstup do druhé půle patřil Sokolu, který si vzal vedení zpátky, ale do poslední minuty bylo o co hrát. Domácí své šance nevyužili, v závěru si Janov pojistil tři body a bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužná našla odpověď

Janovu se celkem daří a může se těšit z lepšího postavení v tabulce než Lužná. Domácí se chtěli chytit a nastartovat vítěznou šňůru, ale hostující Sokol byl proti. Na začátku utkání to zkoušel střelecky zpoza vápna Roubík, ale jeho pokusy cíl nezasáhly. Ve 20. minutě se už Janov radoval. Zuska se za šestnáctkou uvolnil, vytvořil si střeleckou pozici a mířil přesně k tyči - 0:1.

 

Lužnou inkasovaná branka nepoložila a po deseti minutách dokázala odpovědět. Po rohovém kopu se trhnul od bránícího hráče J. Vejvoda a hlavou srovnal - 1:1. Sparta si celkově moc šancí za první poločas nevypracovala. Na druhé straně se před brankářem Pavlíčkem ocitl v dobré příležitosti Houda, ale luženského strážce svatyně nepřekonal a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Pojistka až v závěru

Hned po pěti minutách druhé půle si vzali hosté vedení zpátky. Konvalinka se opřel zpoza vápna do míče a krásnou střelou vymetl šibenici - 1:2. Šanci na vyrovnání měl ve dvou případech kapitán domácího celku Pokorný, ale v zakončení nebyl přesný. Utkání mu trochu otrávil Almer, který s ním svedl několik soubojů a ve většině byl janovský předstoper úspěšný. Nelepilo to ani J. Vejvodovi, který si kromě gólu nic výraznějšího nevypracoval.

 

Čas plynul, ale stále bylo o co hrát. Do další šance se dostal Konvalinka, ale svůj střelecký účet nenavýšil. V závěru utkání byla k vidění obrovská šance Janova, která i přes veškerou snahu luženského brankáře skončila brankou. Roubík postupoval z vlastní obranné poloviny až k soupeřovu vápnu, kde ztroskotal při zakončení na Pavlíčkovi. Luženský brankář zneškodnil i dorážku Bradáče, míč ale odrazil napotřetí k Houdovi a ten pojistil janovské vítězství - 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Adam Špička, trenér: Vyrovnané utkání. Nám se nepodařilo uhlídat dvě střely zpoza vápna a museli jsme dvakrát dotahovat. Musíme se vyvarovat jednoduchých chyb, ze kterých nám to tam bohužel padá. Jinak to herně není špatné, ale je tam z naší strany moc hluchých pasáží, ze kterých ty chyby přicházejí. Na tom musíme zapracovat.

Sokol Janov
Jakub Kail, obránce: Zápasy v deset hodin ráno nám moc nesedí a ještě na půdě Lužné. Naštěstí jsme předvedli dobrý výkon a zvítězili. Vítězství jsme mohli potvrdit už dříve, bohužel byl problém v koncovce.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - J. Vejvoda [-] , K. Krumhanzl [-] (59. F. Hornof [-] ) , R. Pokorný [-] , K. Gjorgjiev [-] , J. Špička [-] , J. Staněk [-] (75. J. Lebeda [-] ) , P. Ambrůžek [-] , J. Amler [-] , A. Chrástek [-] , D. Vejvoda [-] (50. R. Grill [-] )

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] (88. J. Koukal [-] ) , V. Zuska [-] , M. Bradáč [-] , T. Kačírek [-] (59. J. Kloub [-] ) , L. Roubík [-] , F. Houda [-] , J. Kail [-] , A. Alijevič [-] , M. Amler [-] , J. Melč [-]

ŽK: 41. J. Špička , 79. R. Pokorný - 69. J. Kail , 78. A. Alijevič , 81. V. Zuska , 90. M. Amler .
Hráči zápasu: K. Gjorgjiev - J. Melč , M. Amler .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - JASANSKÝ Petr, BENEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 23:14
Redakce Rakovník

Expert: Josef Špička
Tip experta: výhra domácích

Na domácím hřišti před fanoušky zabojujeme a Janov po prohře a remize konečně porazíme.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:13
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 12:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:02
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 23:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:43
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 10:27

Tip: výhra domácích